Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
HaberOpera Mini Tarayıcısı için Betaya Katılın! (Güncelleme: 3 Mart)
Sponsorlu Bağlantılar
serinaga
Üye
Dün yüklemiştim, sorun yoktu birkaç site denedim açmıştı, bugün güncelleme geldi ve hepten gitti, şimdi uygulama açılmadan artıyor, sağolsunlar iyi çalışmışlar , L820 ...
BaySerkan
Üye
güncelleme geldi artık çalışıyor
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Aybin.Kilic
Üye
İlk yükleme çalıştı. İkinci güncelleme sonrası attı program. Şimdi üçüncü güncelleme sonrası test edeceğim.
3. güncelleme sonrası atma sorunu giderilmiş.
Son düzenleme:
bayon
Üye
şuan açılıyor ve hoşuma gitti benim ama mini değilde normal bi surum cıkarsa daha guzel olacağını duşunuyorum
4MaGuS
Üye
videoların hiç birini açmıyor onun dışında fena değil gibi
meg1ddo
Üye
En azından cihazda opera'nın çalıştığını gördük, tabiki Explorer ın yerini zerre kadar tutamaz şu haliyle ama muhakkak ki gelişecektir, mini sen sonra classic te gelir umarım.
Son düzenleme:
OttomaN TigeR
Üye
Opera mini'yi şuan için oldukça başarılı buldum. Lakin şu klavye önerilerini biran evvel aktif etmeliler.
PureFood
Üye
Evet şu an çalıştı, iş görür, inşallah Mobile da gelir.
yani atma sorununu düzeltmeleri muhtemel bir şey yoksa uygulama çıkarmanın mantığı nedir
Son düzenleme:
Ecnyz123
Üye
Arkadaşlar bende hala atıyor?
Esendağlı
Üye
Bende atmıyor.L920
Ecnyz123
Üye
Sildim tekrar yükledim bu sefer uygulama hiç açılmıyor ilginç
Aytaç-01
Üye
Açılırken atıyor. Bölge Türkiye diye mi acaba
ustaca73
Üye
Bugün indirip baya kullandım bir sıkıntı yoktu şimdi tam sayfa açılacakken atıyor surekli
serinaga
Üye
Olmamış yine, son güncelleme sonrası düzelmişti, Tamam dedim bu sefer olmuş, arkadaş iki saat sonra tekrar açtım atmaya başladı, olmamış gene olmamış ...
bayon
Üye
valla o kadar geziniyorum felan bende atma felan yok ama yuklemeden once telefonu sıfırlamıştım belki ondandır ama sık sık guncelliyorlar bekleyin bakalım
Quantal Quetzal
Üye
Lanet olsun ya eskiden atmıyordu şimdi atıyor direk Elim kırılsaydı da güncellemeseydim