Opera Mini mi Mobile mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
trallend

trallend

Üye
    Konu Sahibi
Opera Mini mi Mobile mi?
Arkadaşlar , s60v5 bildiğimiz üzere opera mini ve opera mobile var.Sizce hangisini kullanmalıyım.2sindede karsılastıgım bazı sorunları ve fonksıyonlarını yazayım.

Opera Mobile : Gayet hızlı , İndirme süresi kısa , fakat 2 den fazla dosya indiremiyorum.Dosya indirirken durdur devam et yaptıgımda indirme başarısız oluyor , bunuda yeniden başlatamıyorum.Swfleri indiriyor.Youtube videolarını izlerken web açılmıyor.Bide rapidshare gibi sitelerde geri sayım yapıyo.

Opera Mini: Bahsettiğim hatalar yok fakat çok yavaş.Dosya indirmek zor bazen başlamıyor.Belirttiğim özelliklerde yok.Ha bide linkler çok karısıyor.

furkan5800

furkan5800

Üye
oupeng bence

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
tabikide opera mobile hiç şaşma s60v5in en iyi tarayıcısı 10.1 sürümünü kullan

trallend

trallend

Üye
    Konu Sahibi
Peki operamobile de 2 tane dosya indirirken hiç bir şekilde bi internet sayfasını açamıyorum.Sizdede oluyo mu ?

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
Yoo öyle bir sorun ben hiç yaşamadım hangi versiyon kullanıyorsun ?

trallend

trallend

Üye
    Konu Sahibi
Son sürüm

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
ben 10.1 kullanıyorum hiç bir sorun yaşamadım şimdiye kadar

Kdr05

Kdr05

Üye
Opera Mobile :oke:

trallend

trallend

Üye
    Konu Sahibi
bende 11.5 .d

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
işte en büyük hatayı orda yapıyorsun hemen onu sil 10.1 yükle

ahmetc503

bencede 10,1 kullan

'h716043'

'h716043'

Üye
mobile de yaptıklarını mini de de yaparsın çünkü mobile senin telde ram aşırı tüketiyor olabilir o yüzden 2 dosya indirirken 3 sünde kasıyor olabilir

parlakolcay

parlakolcay

Üye
bak arkadaş şimdi dediğimi yap opera mobil e gir sonra mega bayt i yüksek sitelere gir ama yeni sekme açarak tabi 2- 3 tane aç hemen hafıza dolu der hal bu ki sen opera mini bunu yapmaz hem nokia nin kendi web ini kullana bilir hemde mini yi kullanabilirsin kısa casi ram ine açıyorsan mini kullanırsın

ahmet_1231

ahmet_1231

Üye
mobile olan tabiki.

trallend

trallend

Üye
    Konu Sahibi
10.1 i yükledim.hızlı gibi

Legendary_484

Legendary_484

Üye
mini, mobile çok ram tüketiyor...

Türe

Türe

Üye
mobile daha gelişmiş :oke:

trallend

trallend

Üye
    Konu Sahibi
ne kullanalım o zaman

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
Nub06 ya bırak sen dinleme onları ilyas kardes hariç o bas tacımz :) 10.1i yüklemsn kullan gitsin 15 20 mb tlfda boş alan bırak tmmdır

trallend

trallend

Üye
    Konu Sahibi
Nub06 ya bırak sen dinleme onları ilyas kardes hariç o bas tacımz :) 10.1i yüklemsn kullan gitsin 15 20 mb tlfda boş alan bırak tmmdır

Yeni sekme açtığında direk açılan sekmeye gidiyor.Bide mesaj yazma kısmında tikin yanındaki 3 çizgide kopyala yapıştır yeri yok.Yoksa 10.1 gayet hızlı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt