opera kapanıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

necati45

Üye
    Konu Sahibi
opera kapanıyor
arkadaşlar uzun zamandır c6-01 belle hackli telefonum özellikle operada donma yapıyordu.servise gitti geldi donma devam ediyordu.şimdi ise opera açıkken sayfa donuyor ve opera programı kapanıp internetten çıkıyor.operayı silip Ovi'den tekrar yükledim.sorun yine aynı.bu arada opera v12. Kullanıyorum.lütfen yardım

avcitalip

avcitalip

Üye
c6-01 in kronik sorunlarından birisi,bendede var aynı sorun 5800 da yapmıyordu böyle şeyler nedense c6-01 de yapıyor...

mert41994

mert41994

Üye
C6 01 kullanıcısıyim bende Fakat opera mini ile böyle sorunlar hiç yaşamadım. Mobile versiyonda sorun olabilir

yaren_dede

yaren_dede

Üye
12 versiyona yükseldikten sonra kasmaya başladı bendede en iyisi 6.5 mini,
indirmede sorun yaşarsam kendi tarayıcısını kullanıyorum mobile gerek kalmıyor

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
arkadaşlar uzun zamandır c6-01 belle hackli telefonum özellikle operada donma yapıyordu.servise gitti geldi donma devam ediyordu.şimdi ise opera açıkken sayfa donuyor ve opera programı kapanıp internetten çıkıyor.operayı silip Ovi'den tekrar yükledim.sorun yine aynı.bu arada opera v12. Kullanıyorum.lütfen yardım

oviden değilde operanın kendi sitesınden indirip birde öyle dene

asigsasi

asigsasi

Üye
bende de bi sorun var opera mobil 12 2255 sürümde kayıtlı sitelere giriş yapmadan direk giriyordum fakat 2255 sürümünde her seferinde giriş yapmak zorunda kalıyorum ayarları normal bu sorun sizde de varmı

arslanla

arslanla

Üye
bende öyle bir sorun yok.

asigsasi

asigsasi

Üye
bende var ama her zaman yapmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...