Opera 8.65 Full Tr(internet Tarayıcı) symbianOS 9.1

Sponsorlu Bağlantılar

haciorhan

haciorhan

Üye
yüklerken dosya bozuk diyor ve yüklemiyor. neden acaba ?

acati

acati

Üye
bu opera localdeki kendi kaydettiğimiz flash veya başka activeX içeren html sayfalarını açabiliyor mu?

OGUZHAN432

OGUZHAN432

Üye
ya tam girerken uygulama menü ye dönüyor ram yetersiz olduğunu düşündüm yeniden başlattım düzelmedi acaba gnubox tan dolayı olabilir mi ama opera mini ve skyfire ı açıyor telefdon n73

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
kardeş bne indiremiyorum antivirürü görev yoneticisinden kapattım halde hala inmiyor birisi hayrına şunu .sisx şeklinde upload edebilirmi sadece içindekini ******i değil

g0khan58

g0khan58

Üye
saol kardeş eline sağlık

--------------- Ekleme ---------------

Arkadaşlar Vermiş olduğum virüssüz dosyasına imei nonuzu yazın çıkan rakam ve harflerden sadece ilk 10 rakamı alın...soldan ilk 10 :hmmm

tşkler ilk 10 rakamı yazınca oldu ;)

tcuneytb

tcuneytb

Üye
Teşekkürler N93'te sorunsuz çalıştırdım.:oke:

benhjk

benhjk

Üye
saolasın

elive

elive

Emekli Yönetici
ya şu virüs uyarısı canımı sıktı.. truva atı diyor. ben çok çektim, çeken bilir :s

etherkes

etherkes

Üye
kanka bu windows mobile için s60 v3 9.1 için bulabilir misin? tel n73

hyper_tune

Üye
arkadaşm bn yükledm 30 gün dio şifreyi ******de yazd FFF yazızını telefnda yazamıorm :S ne yapabilirm

gkp

gkp

Üye
arkadaşm bn yükledm 30 gün dio kodu de yazd FFF yazızını telefnda yazamıorm :S ne yapabilirm

Alıntı: FerreT göndermiş. >

Arkadaşlar Vermiş olduğum virüssüz dosyasına imei nonuzu yazın çıkan rakam ve harflerden sadece ilk 10 rakamı alın...soldan ilk 10

--------------- Ekleme ---------------

E71 de mouse sorunu var. Opera kurulum falan hersey ok, ama sayfada dolasamıyoruz. ilginç..

Alone_Chief

Alone_Chief

Üye
Bendede dosya buzuk diyor sebebi ne olabilir...
Sisx acılmıyor yükleyemedim yani

mrde14

Üye
nokia e90 da imleçle çalışmıyor sadece sörf yapılabiliyor. imleç neden iptal edildi programda ayarlarda göremedim. dokunmatik ekranlara göre bir program olabilir mi.

ucheniy

Üye
Bende de E51 var. aynı sorun bende de var. imleç çıkmıyor, sayfada aşağı yada yukarı bakamıyorum :(( bunun bi çözümü varmı?

mavigolgee002

mavigolgee002

Üye
Dostlarım :) tek yapmız gereken 1.83 mb boyutundaki bilgisayarınıza indirmeniz olacaktır..içinden iki tane dosya çıkacaktır biri sisx biride bilgisayarda çalıştıracağınız kod üretme programıdır...çift tıklayıp boş olan yere telefonunuzun imei numarasını yazacaksınız *#06# tuşu ilede öğrenebilirsiniz hemen altında kodu gösterecektir..onu not alın ardından Opera sisx dosyasını telefonunuza kurun not aldığınız numarayı yazın hepsi bu kadar yinede yapamaya arkadaslar olursa..abartmamak koşuluyla P.M yolu ile imei no larını gönderebilirler..yardımcı olmaya çalışırım

arkadaşım bu sis kelimesinden sonraki x harfide ne oluyor_? sisx formatında dosya türü varmıkiş :S zaten telefonda bozuk dosya dior. benmi bi yerlerde yanlışkı yapıyorum acaba :_?

üi,,ğ

üi,,ğ

Üye
kardeş bende n79 var programdan kendi kendine çıkıyor nası çözebilirim

aryscat

aryscat

Üye
Ya program güzel ama bazı sayfalara girerken kendiliğinden kapanıyor.

mhmtozturk

mhmtozturk

Üye
yhx.

acati

acati

Üye
kardeş bende n79 var programdan kendi kendine çıkıyor nası çözebilirim

N79 işletim sistemi Symbian 9.1 olmadığı için bu uygulama gibi daha pekçok uygulamayı ya çalıştırmıyor veya hata verip çıkıyor. 9.3 die biliyorum ben o versiyona uyumlu olanını arayın..:megafon:

muratsnk

muratsnk

Üye
teşekkürler oldu dostum ..telefon e65

Üst Alt