Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Opera 8.65 Full Tr(internet Tarayıcı) symbianOS 9.1
Sponsorlu Bağlantılar
haciorhan
Üye
yüklerken dosya bozuk diyor ve yüklemiyor. neden acaba ?
acati
Üye
bu opera localdeki kendi kaydettiğimiz flash veya başka activeX içeren html sayfalarını açabiliyor mu?
OGUZHAN432
Üye
ya tam girerken uygulama menü ye dönüyor ram yetersiz olduğunu düşündüm yeniden başlattım düzelmedi acaba gnubox tan dolayı olabilir mi ama opera mini ve skyfire ı açıyor telefdon n73
kacaksevgilim
Üye
kardeş bne indiremiyorum antivirürü görev yoneticisinden kapattım halde hala inmiyor birisi hayrına şunu .sisx şeklinde upload edebilirmi sadece içindekini ******i değil
Arkadaşlar Vermiş olduğum virüssüz dosyasına imei nonuzu yazın çıkan rakam ve harflerden sadece ilk 10 rakamı alın...soldan ilk 10
--------------- Ekleme ---------------
E71 de mouse sorunu var. Opera kurulum falan hersey ok, ama sayfada dolasamıyoruz. ilginç..
Alone_Chief
Üye
Bendede dosya buzuk diyor sebebi ne olabilir...
Sisx acılmıyor yükleyemedim yani
mrde14
Üye
nokia e90 da imleçle çalışmıyor sadece sörf yapılabiliyor. imleç neden iptal edildi programda ayarlarda göremedim. dokunmatik ekranlara göre bir program olabilir mi.
ucheniy
Üye
Bende de E51 var. aynı sorun bende de var. imleç çıkmıyor, sayfada aşağı yada yukarı bakamıyorum ( bunun bi çözümü varmı?
Dostlarım tek yapmız gereken 1.83 mb boyutundaki bilgisayarınıza indirmeniz olacaktır..içinden iki tane dosya çıkacaktır biri sisx biride bilgisayarda çalıştıracağınız kod üretme programıdır...çift tıklayıp boş olan yere telefonunuzun imei numarasını yazacaksınız *#06# tuşu ilede öğrenebilirsiniz hemen altında kodu gösterecektir..onu not alın ardından Opera sisx dosyasını telefonunuza kurun not aldığınız numarayı yazın hepsi bu kadar yinede yapamaya arkadaslar olursa..abartmamak koşuluyla P.M yolu ile imei no larını gönderebilirler..yardımcı olmaya çalışırım
arkadaşım bu sis kelimesinden sonraki x harfide ne oluyor_? sisx formatında dosya türü varmıkiş :S zaten telefonda bozuk dosya dior. benmi bi yerlerde yanlışkı yapıyorum acaba :_?
üi,,ğ
Üye
kardeş bende n79 var programdan kendi kendine çıkıyor nası çözebilirim
aryscat
Üye
Ya program güzel ama bazı sayfalara girerken kendiliğinden kapanıyor.
N79 işletim sistemi Symbian 9.1 olmadığı için bu uygulama gibi daha pekçok uygulamayı ya çalıştırmıyor veya hata verip çıkıyor. 9.3 die biliyorum ben o versiyona uyumlu olanını arayın..