Opera 8.65 Full Tr(internet Tarayıcı) symbianOS 9.1

Sponsorlu Bağlantılar

erdemmm271

Üye
****** çalışmıyor , generator.exe virüslü olduğu için windows engelliyor , ******in verdiği şifre de yanlış , kaldırın bu başlığı...

ademoz05

ademoz05

Üye
teşekkürler indirdim ve kuracağım

cinliserkan

Üye
dostum ******in ürrettiği şifre uymuyor acaba neden

--------------- Ekleme ---------------

2804FFF986 gibi bir kod ürettiğini varsayarsak sadece rakam oprera kayıt kodu bölümünde FFF yerine ne giricez acaba???

pessimistxstyle

Üye
youtube ve face.deki videoları oynatıyormu???

macman

macman

Üye
teşekkürler

THEEAGLE

THEEAGLE

Üye
dostum bu fff tusu cıkıyo kodların arasında sayılardan hrfe gecmıyo onu nasıl yapıcaz

yaw kardes niye en basından demıyosun ilk 10 rakamı diye debelendim durdum sag ol

kapagan

Üye
n 79 sahibiyim programı anlattığınız şekilde indirip kurdum gayet güzel çalışıyor. arada gezinirken programın kendini kapatması dışında bir problem yok :) bu mesele önemli değil aslında benim sormak istediğim online filmleri izlemek için ne yapmamız gerekiyor. tarayıcıların ayarları falan mı var yoksa program falan mı yüklemek gerekli :S bu konuların tamamen acemisi olduğum için bir türlü beceremedim. Online film izleme sitelerine girdiğimde Y harifinin yanına gözlerinde x işareti olan bir simile görüyorum :) bu durumu ortadan kaldırmak için ne yapmam gerekli yardımcı olursanız sevinirim.

skyfire vs diğer tarayıcılar denenmiştir açmayı başaramadım. diğer tarayıcıları önerecek arkadaşlar için baştan söyleyim istedim.

jackalx_06

jackalx_06

Üye
teşekkürler.

leprosy39

Üye
n 79 sahibiyim programı anlattığınız şekilde indirip kurdum gayet güzel çalışıyor. arada gezinirken programın kendini kapatması dışında bir problem yok :) bu mesele önemli değil aslında benim sormak istediğim online filmleri izlemek için ne yapmamız gerekiyor. tarayıcıların ayarları falan mı var yoksa program falan mı yüklemek gerekli :S bu konuların tamamen acemisi olduğum için bir türlü beceremedim. Online film izleme sitelerine girdiğimde Y harifinin yanına gözlerinde x işareti olan bir simile görüyorum :) bu durumu ortadan kaldırmak için ne yapmam gerekli yardımcı olursanız sevinirim.

skyfire vs diğer tarayıcılar denenmiştir açmayı başaramadım. diğer tarayıcıları önerecek arkadaşlar için baştan söyleyim istedim.

dostum bende n79 kullanıyorum ve bendede aynı problem mevcut. skyfire da eklenti eksik uyarısı veriyor, ancak hangi eklenti olduğu veya nereden kurulacağını söylemiyor. arkadaşlar bu soruna bir çözüm getirirseniz veya çözümü biliyorsanız bizi bilgilendirmenizi isteyeceğim...

fazo

fazo

Üye
teşekkürler

ByOrkO

ByOrkO

Üye
herşeyi geçtm bnde dosya bozuk diyor(N73ME)

mmzzkk

mmzzkk

Üye
valla virüs çıktı ben sildim söliim..

cyberboogey

cyberboogey

Üye
emeğine sğlık sağoasın

kosovali2016

Üye
virüs varrrr

memolim83

memolim83

Üye
teşekkürler

erdemmm271

Üye
Bu başlık silinsin , ekteki ****** in verdiği ******lar programa uygun değil ayrıca ek Trojan'lı

ayız

Üye
arkadaslar ****** torajan gosterı vırus programını devre dısı brakıp acarsanız calısıyo

arkadaslar ******ı torajan gosterıyo amam virus programını devre dısı bırakıp acarsanız calısıyo

delireis3478

Üye
dstum F ifadesini nsl yazioz

cinliserkan

Üye
arkadaşlar imei nosunu girip oluşturdunuz ****** in ilk 10 rakamanı girerseniz oluyor..bunu paylaşan arkadaşın yazması gerekirdi ama yapmamış..yine de teşekkürler

kksp

Üye
virus yok ilaci virus olarak goruyor bilgisayar +n78e sorunsuz bir sekilde kuruldu ve calisiyor
tesekkurler

Üst Alt