Opera 8.65 Full Tr(internet Tarayıcı) symbianOS 9.1

Sponsorlu Bağlantılar

furkanaksin

Üye
Bende de aynı sorun var kendi kendine kapanıyor prog. :(

rumuzozi

Üye
Evet opera 8.65'i bende kurdum ve sitelere girmeye başlayınca hemen kapanıyo. bunu edge de yani gprs tede yapıyo wlandede. Ama bütün operalarda. benim telin versiyonu 30 ama. Ondanmı acaba. Yokmu kahraman olmaya aday

Cicim

Cicim

Üye
:yuru Teşekkürler Çoktan Beri Arıyordum :yuru

psikolaz

psikolaz

Üye
su kapanma sorununa ilac olabılecek arkadas yokmudur :(

tirtir

Üye
tesekkùrlerr

ahmetsoul

ahmetsoul

Üye
eyvallah birader.nokianin ***** programindan kurtulduk.ne aptalca bi browser o oyle ya

psikolaz

psikolaz

Üye
düzeltildi bir alt mesajda çözümünü verdim

psikolaz

psikolaz

Üye
evet arkadaşlar baktım ki kimseden bize hayır yok :D sonunda operanın kendiliğinden kapanma sorununu çözdüm sizinle de paylaşıyorum aynı sorunu yaşayan arkadaşlara hediyem olsun

*öncelikle sistem dosyalarına erişmeniz lazım yani hackli telefonlarda işe yarar sadece

*herhangi bir dosya yöneticisi vasıtası ile (ben x-plore ile yaptım) c:\sys\bin\ içerisine gelin eğer opera hafıza kartına yüklü ise "c" değil "e" olur.

*"OpEcomPlugin.dll" dosyasını bulun ve silin

hepsi bu kadar operayı sorunsuz kullanabilirsiniz

qrhun919

qrhun919

Üye
Teşekkürler

Neo15433

Üye
Dosya bozuk uyarısı veriyor teşekkürler.arkadaşın belirtdiği gibi dosyayı zip uzantılı tekrar verirsen sevinirim başarılar

Neo15433

Üye
Paylaşım için tşk.telefona kuramıyorum Dosya bozuk uyarısı veriyor yardımcı olursan sevinirim.

orhn

Üye
Teşekkür ederim.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Dostlarım :) tek yapmız gereken 1.83 mb boyutundaki bilgisayarınıza indirmeniz olacaktır..içinden iki tane dosya çıkacaktır biri sisx biride bilgisayarda çalıştıracağınız kod üretme programıdır...çift tıklayıp boş olan yere telefonunuzun imei numarasını yazacaksınız *#06# tuşu ilede öğrenebilirsiniz hemen altında kodu gösterecektir..onu not alın ardından Opera sisx dosyasını telefonunuza kurun not aldığınız numarayı yazın hepsi bu kadar yinede yapamaya arkadaslar olursa..abartmamak koşuluyla P.M yolu ile imei no larını gönderebilirler..yardımcı olmaya çalışırım
Burada söylediklerini aynen yaptım fakat daha yüklerken dosya bozuk deyip yüklemiyor.tel.im n78 hack yapılmıştır.yardımcı olursan sevinirim.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
sonunda oldu,full kullanıyorum.teşekkürler

kukumaw

kukumaw

Üye
bende hiçbirşey yazmıyor full görünüyor.

bulentba

bulentba

Üye
guzel paylaşım saol

ali-baba83

Üye
işte çozum.programı operanın kendi sitesinden indirin.yani hacker ler tarafından bozulmus olan programları kullanmayın.her programı sitesinden indirin.

bayjkartal

Üye
çok teşekkür ederim arkadaşım güzel paylaşım yaptım çok güzel çalışıyo emeğine sağlık:oke:

1982yunus

Üye
teşekkürler güzel bir program

kavutlar

kavutlar

Üye
ilaç zaten ilk ekte var 2. ye gerek yok herhalde :S

Üst Alt