Uygulama OpenGL İzlerini etkinleştir

Sponsorlu Bağlantılar

Vellet7

Üye
    Konu Sahibi
OpenGL İzlerini etkinleştir
Arkadaşlar geliştirici seçeneklerindeki OpenGL İzlerini etkinleştir ndir? 3 seçenek var hangisi ne işe yarar?
Bide 4x MSAA var o da sanırım grafikleri iyileştirme ki bu telefonu yorar performans düşüklüğüne sebep olur diye biliyorum.Arkadaşlar cevaplayacak kimse yok mu ?Arkdaşlar?Abi 44 kişi okumuş bir kişi bile bilmiyor mu koca maxicep te??

.caner.

.caner.

Üye
Arkadaşlar geliştirici seçeneklerindeki OpenGL İzlerini etkinleştir ndir? 3 seçenek var hangisi ne işe yarar?
Bide 4x MSAA var o da sanırım grafikleri iyileştirme ki bu telefonu yorar performans düşüklüğüne sebep olur diye biliyorum.Arkadaşlar cevaplayacak kimse yok mu ?Arkdaşlar?Abi 44 kişi okumuş bir kişi bile bilmiyor mu koca maxicep te??
Sürüm ne?

Vellet7

Üye
    Konu Sahibi
4.3.
O fark etmiyor zaten yanlış bilmiyorsam 4.0 yada 4.1 üstü tüm telefonlarda var. Geliştirici seçeneklerinde. Ne işe yarar tam olarak işte?

MaxipmaN

Üye
4.3.
O fark etmiyor zaten yanlış bilmiyorsam 4.0 yada 4.1 üstü tüm telefonlarda var. Geliştirici seçeneklerinde. Ne işe yarar tam olarak işte?
ordan tema efekti de ayarlanıyor

Vellet7

Üye
    Konu Sahibi
Logcat, yıgın çağır bilmem ne bunlar ne işte?
Tema ile alakalı olduğunu sanmıyorum hocam

.caner.

.caner.

Üye
Boşver, kurcalama :ehe :hmmm

Vellet7

Üye
    Konu Sahibi
İşe yarar şeylerdir mutlaka yahu :)
Android dediin mi akla kim gelir bu forumda? O cevaplar belki :)

Misafir - 944105

OpenGL izlemeleri etkinleştir: Bu seçenek, OpenGL'nin hatalarını izlemektedir ve seçildiği takdirde raporlamaya başlayacaktır. Çoğu kullanıcının hiç bir zaman ihtiyacı olmayacak bir özelliktir. Teşekkürler :)

Takipçi Satın Al

Üst Alt