Opda'dan Sertifika Almak ve Pot Sign Tools ile imzalamak (Resimli)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
-omer-

-omer-

Üye
    Konu Sahibi
Opda'dan Sertifika Almak ve Pot Sign Tools ile imzalamak (Resimli)
Opda dan sertifika almak resimli olarak anlatıldı ama Pot Sign Tools ile imzalamayı galiba ilk defa ben anlatıcam :pro:

Öncelikle sitesine gidiyoruz.

Gerisi resimlerde :)

Tamamen kendi anlatımım :oke: İşine yaradıysa Beğen ;)

• Beğen
Tepkiler: trkn123, ozcan_ates_ ve ozgur1981

halis18

halis18

Üye
ellerine sağlık anlatım için...
fakat 1 ay önce farklı bir telefona /n8) sertifika istedim...
3 4 hafta bekledim hala vermediler...
3 gün önce silip yeniden istedim...
hala yok...
son 2 3 haftada sertifika alan arkadaş var mı?

-omer-

-omer-

Üye
    Konu Sahibi
ellerine sağlık anlatım için...
fakat 1 ay önce farklı bir telefona /n8) sertifika istedim...
3 4 hafta bekledim hala vermediler...
3 gün önce silip yeniden istedim...
hala yok...
son 2 3 haftada sertifika alan arkadaş var mı?
Ne demek önemli değil... ben 2haftada aldım :/ 2gün önce baska bi arkadas için basvuru yaptm sonucu aldgm zaman haber verym

halis18

halis18

Üye

Ne demek önemli değil... ben 2haftada aldım :/ 2gün önce baska bi arkadas için basvuru yaptm sonucu aldgm zaman haber verym

eski hesapla denedim olmadı yeni bir hesap açtım onunla denedim yine olmadı...
bakalım sen al...
olmasa senden rica ederiz bizede bir tane alırsın :)

JouLex

JouLex

Üye
ben bağış yaptığım halde alamadım

uribaju

uribaju

Üye

bu resimden sonra yanda sertifika indirme yerleri çıkmadı acaba bu resimden sorna 1-2 gün beklemek mi gerekiyor ?

JouLex

JouLex

Üye
naptın hocam ya?? cer ve dosyaları gözüktgü andan itibaren dili çinceye çevirip indirebilirsiniz
işte sorun orda cer mer bişey yok hala kırmızı renkte bir ok bekliyorum

hizan

hizan

Üye
Arkadaşlar 23.07.2011 tarihinden itibaren opda dahil olmak üzere hiç bir site sertifika vermesi mahkeme kararı ile yasaklanmıştır.

Sakın ola kimseye sertifika için imei no yu vermeyin.

JouLex

JouLex

Üye
eee biz ne yapacaz artık yok yani anlamıyorum maxicepte bunu yapacak birisi yokmu çokmu zor bu sertifika programı ?

spartuas

spartuas

Üye
eee biz ne yapacaz artık yok yani anlamıyorum maxicepte bunu yapacak birisi yokmu çokmu zor bu sertifika programı ?
evet yokmu ya ?

----------Eklendi 14.09.2011 @ 00:00:49 ---------- Yazıldı 13.09.2011 @ 23:57:18 ----------

Arkadaşlar 23.07.2011 tarihinden itibaren opda dahil olmak üzere hiç bir site sertifika vermesi mahkeme kararı ile yasaklanmıştır.Sakın ola kimseye sertifika için imei no yu vermeyin.
Sen nerden biliyorsun ? kaynak gosterirmisin ? Ayrica sertifika vermezlerse bizler ne yapacagiz mk :off:

hizan

hizan

Üye
evet yokmu ya ?

----------Eklendi 14.09.2011 @ 00:00:49 ---------- Yazıldı 13.09.2011 @ 23:57:18 ----------

Sen nerden biliyorsun ? kaynak gosterirmisin ? Ayrica sertifika vermezlerse bizler ne yapacagiz mk :off:

kardeş biraz< internette araştırısan kaynak çok .

spartuas

spartuas

Üye
bilgisayarim yok. Tlefondan giriyorum. Haliyle bazi siteler zahmet istiyor ve girmek istemiyorum. Google a ne yaziyim sertifika yasaklanmasi diyemi hem neden inaniyim. Sertifika yoksa bizm nokia telefonu almamiz imkansiz. Alti ustu bi link :off:

portakalmıyım

Üye
peki şöyle birşey takıldı aklıma, imzalanmış olan dosya unsigned olanın yanına gelicek demişsin son yerde. Bu gelen sanırım signed olucak. Bu uygulamayı ben opdaya kayıt olmamış bir telefona yükleyebilir miyim ?

hizan

hizan

Üye
Konu kilitlensin

Arkadaşlar sertifika olayı şu an için tamamamen bitmiştir lütfen kirlilik yapmayın.

• Beğen
Tepkiler: sado826
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt