Opda Sertifikanız Sizin Adınıza İndirilir

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tektonik1907

tektonik1907

Üye
    Konu Sahibi
Opda Sertifikanız Sizin Adınıza İndirilir
Evet arkadaşlar siteye üye oldunuz ve site sizden .cer ve .ky dosyanızı indirmeniz için ücret yada 3-5 iş günü beklemeniz gerektiğini söylüyor kendime ait bulduğum bu yolla hiç bekleme yapmadan açmış olduğunuz üyelik adı ve şifrenizi bana ulaştırdığınız taktirde sizin adınıza sertifikalar indirilir ve istediğiniz siteye upload edilir unutmayın bir sertifika sadece imei kayıtlı bulunduğu telefon içindir (lütfen .cer ve .ky dosyalarının indirilmesi için üyeliğinizin "normal" üyelik yeşil olarak olmasına dikkat ediniz)

cadde_16

Üye
mrb kullanıcı adım (cadde16) şifre (162005) benim adıma indirebilirmisin kac aydır sertifika ıcın ugrasıyorum ama hala bulamadım [email protected] bu mail adresim burayada upload linkini yana nasıl dersenız bılmıyorum ben nasıl ındırebılırım sertifikamı acıl cevabını beklıyorum sımdıden elıne emegıne saglık saygılar..

tektonik1907

tektonik1907

Üye
    Konu Sahibi
usta senin üyelik normal üyelik değil beklemen lazım yani site tarafından normal üyelik onaylaması gerekiyor normal üyeliğe geçtin vakit istediğin siteye upload edilip linki tarafına gönderilir

cadde_16

Üye
haklısın ama benım ogrenmek ıstedıgım normal uyelık nasıl oluyorkı nasıl yapabılırım ustam sen bu işin pirisin anlasılan bana bi yardım etsen (: (:

tektonik1907

tektonik1907

Üye
    Konu Sahibi
estagfurullah kardeş ama ben siteye üye oldum senin hesap gibi bende de senin şu anda yazan yazı yazıyordu fakat bir gün sonra düzeldi ama şans meselesi tabi bu arkadaş almış alır almaz normal üyelik olmuş olmazsa tekrardan bir yeni üyelik açıver şansına bakarsın hemen onay alırsın siteden bende cer ve dosyalarını senin adına çekerim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt