OPDA.NET.CN (OPDA) Yeni Sertifika alma yöntemi.Güncellendiği İçin(14/05/10)(JRValantin3 Farkı İle)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rich4arD

Rich4arD

Üye
Sonunda sertifikayı verdi . Tekrar saol .

sercanersoy

Üye
elllerine sağlık kardeş çok işime yaradı

akdere3131

Üye
emeğine sağlıkk...

baskan1112

Üye
başkan allah razı olsun:oke::sarıl:

bloodsheld

Üye
ya bu zararlı degil demi ımeı nosu falan daha yenımıyımde .d

ammarakca

ammarakca

Üye
Çokgüzel bi anlatım canı gönülden teşekur ederim kardeşim..
Başarılar...

romanos

romanos

Üye
bu çin sitelerine nasıl guveniyorsunuz..? bu kadar guvenilir mi?

dogano

Üye
Aldımda cert yada dosyası yok

maxisercan

Üye
signtools çalısanı bulamadım eklermsiniz acaba

drastee

Üye
Çok teşekkür ederim efendim... Günlerdir slidehelper'ı çözmeye çalıştım. Neticede bu son verdiğiniz SignTool programından sonra, telefonda menu/uygalamalar/Uyg.yön. bölümünden ayarlar bölümüne girip Yazılımı yükleme/Tümü Çev.içi sert. kontrolü bölümünüde kapalı yaptıktan sonra, dosyayı telefonun menü/Araçlar/Dosya yön. bölümüne sertifikalı olarak masa üstüne attığım dosyayı kopyaladım.... Masa üzerindeki dosya sertifikalı olduğundan üzerine tıkladığımda açtı.... daha sonra telefonu kapatıp tekrar açtığımda slidehelper telefonun üzerinde bir işaret gösterip gitti..... Sonra gördümki slidehelper çok muntazam bir şekilde çalışıyor.

Emeğinize sağlık, elinize sağlık efendim. Tekraren teşekkürlerimi arz ediyorum.

Samsunspor kardeşim, senin yönlendirmelerini de takip ederek gerçekten şu anda NOKIA N95 8GB için olmazsa olmaz bir programa kavuştuğum için sizlerede teşekkürlerimi arz ederim. Sağlıcakla kalınız efendim.

deppocu

Üye
teşekkürler güzel çalışma

rinti

rinti

Üye
artık bir günde veriyor

help1

Üye
şimdi bu doldurcağımız 5 kutucuktakı bilgiler bu lisanslamayı gönderen sitedemı oluyor.ordan pc yemı kaydedip yükliyeces buraya ..cer nedir budamı sertıfaka alacamız siteden alınıyor lütfen yardım edermısnız

bekarrr

Üye
kardeşim ellerine sağlık

storm_46

storm_46

Üye
eqpcsx_s60_arm_by_soneday bu nu telefonuma yükleyemedim yaaa.Güncelleme hatası veriyo opda ile sertifika ladım ama olmadı aynı .Neden acaba acil yardım .Bu arada emeğine slık süper bir paylaşım.)

pro_metheus

Üye
ben bu signtool da ikinci kısıma yani unsigned kısmına hangi dosyayı koyacağımı bilemedim...bi yardımcı olan olursa sevinirim şimdiden teşekürler

erdem__51__

Üye
çok güzel bir çalışma arkadaşım çok teşekkürler yükleyemediğim oyunları sayende hallettim olmuyor yapamadım diyenler konunun başında arkadaşın yazdığı gibi aklınıza şaşarım yapamadıysanız D:))

ulgen01

ulgen01

Üye
slm kardeş seçtiğin konumda dosya ismini yaz ve kaydet kolay gesin

--------------- Ekleme ---------------

kardeş ellerine sağlık çok güzel anlatmış ve resimlerde çok açıklaycı başarılarının devamını bekliyorum birde bir sorum olacak ya bu nokia E63 ADOBE FLASH PLAYER nasıl yükleyeceğiz bir türlü bulamadım şimdiden tşk.

dogstein

Üye
bu opda nın sitesi kapalımı ben giremiyorum ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt