OPDA.NET.CN (OPDA) Yeni Sertifika alma yöntemi.Güncellendiği İçin(14/05/10)(JRValantin3 Farkı İle)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gunesinoglu

gunesinoglu

Üye
kaç günde gelir ki bu cer ve bilğisi olan varmi ?
DÜN BAŞVURUDA BULUNDUM BUGÜN VERDİLER :yuru

--------------- Ekleme ---------------

Dipnot. Signtools programı hata veriyor açılmıyor malesef :(

sakula

sakula

Üye
Tel. Modeli bölümüne 6700s mi yazayım yoksa 6700 Slide mı yazayım tereddütte kaldım?

ucanpanda

ucanpanda

Üye
üstad çok tşk ederim 1 günde verdiler.

azphone

Üye
4ok twk ederim kardewim ))

yasak_sevdam_21

Üye
sağol kardeşim bekliyorum lisans almayı.Fakat şöyle bi durum var bu lisans tüm sis sisx dosyalarına uyuyormu şöyle anlatayım.Yan ben şimdi bounce oyunu için lisans alıyorum bu lisansları başka oyun içinde kullanabiliyormuyum?

duru_arc

Üye
ya sertifika veriyor ama indirmek ücretli 3 euro falan diyor...

bulut243

Üye
kardes bılmıyorum cevaplar mısın . bu soyledıklerının hepsını yaptım fakat en son adım kaydedecegı yerı soruyor masa ustu dıyorum olmuyoor klasor gosterıyorum olmuyor bunu nereye kaydedecegız

ridone35

Üye
Nokta sis Şekline Nasıl getiriyoruz onu anlamadım.

mrnecip

Üye
Görüğüm en güzel anlatımdı çok teşekkür dostum.

blade035

Üye
Arkadaşlar benim bilgisayarda SignTool programı UYGULAMA HATASI veriyor yardım ederseniz sevinirim.

MERT3233

MERT3233

Üye
Yine sertifika hatası verdi. Bir türlü hack liyemedim tel N96yazılım sürümü 30.101

palandokenler

palandokenler

Üye
eyvallah kardeş sağol.bilgisayar olmadan telefondan yapabilirmiyim?

casper73ks

Üye
Arkadasım kusura bakma ama lısanladıgınız sıs dosyasını dedıg yerı bır türlü ekleyemedım

mukal

Üye
hocaam ellerine saglık :D

Rich4arD

Rich4arD

Üye
.cer veya .ker tıklayınca indirmek için bu yazıyor .s.s

Certificate applications as large, resulting in slow access. Give priority to paying customers is to download the certificate and other value-added services. Free users to download, please wait 3-5 business days.

Sonrada altında 3 EUR ve 3 USD Var yani dolar ve euro
Anlayamadım ? .s

gnzose

Üye
Sertifikam yaklaşık 18 saatte hazır oldu. 5800 için office programı sertifikalattım ama birşey değişmedi. Program yine aktif olarak kullanılamıyor.

mesut0202

Üye
arkadaşlar e71 e sertifika aldım, her şeyi yaptım hatta bir iki tane programda yükledim, ama şimdi yeni bir program yüklemek istiyorum "unable to install, install base package first" çıkıyor" nedir bu, yardımcı olursanız sevinirim,

cgnen

Üye
tüm mesajları okudum ama nokia x6 için skfire yi lisanslayanı göremedim , yardımcı olurmusunuz

serhat.110

Üye
eywllh

bnmoc

Üye
arkadaş eline sağlık n79 u setfikaladım çok saol

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt