OPDA.NET.CN (OPDA) Yeni Sertifika alma yöntemi.Güncellendiği İçin(14/05/10)(JRValantin3 Farkı İle)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ocean09

Üye
teşekkürler pardon aptallığımı bağışlayın ama bu singtool nasıl oluyor yani dosyaları nerden seçiyoruz ??

çok teşekkürler inş. işe yarar fakat bişi sorcm bunu yapmk risklimidir yani imei verioruz sonçta içime bi kurt düştü

4 gÜN OLDU HALA BEKLİYORUM NEDEN UZUN SÜRDÜ ACABA

lgkg300

Üye
Arkadaşım dediklerinin aynısını yaptım yalnız 2 gündür opda sitesine başvurdum hala "applying" yazıyor sanırım başvurum kabul edilmedi ya da başka site mi kullanmalı mıyım? en son firmware yi mi yüklesem?

Yokmu bi cvp verecek 19 undan beri bekliyorum 24 ü oldu?

Benimki de 4 gündür gelmedi arada böyle aksamalar normal mi?

sedat8

Üye
arkadaşlar bende beklıorum 5 gun oldu ama halaa alamadım, heralde sertifika vermeyi bıraktılar...

Sanırım öyle oldu kaç gündür bekliyoruz bi cvp verende yok s60 a döncez bu gidşle...

ben başvuruyu bugün yaptım hadi haırlısı ne zaman verecekler bakalım...

Benim başka bir telefona sertifika almam lazım 3 günder appliying diyor başka bişey demiyor. Bence işi bozdular artık :S

günlerdir bekliorm arkdaş hala apply yazıo umudu kstim artk

Samsunspor

Emekli Yönetici
OPDA ters köşe etti miLLeti , 20sinde yapıLan başvuru haLen onayLanmamış

scorebit

Üye
Bu sabah farklı yasal uyarı geldi. ............... imei klonlanmıştır, telefon 1 ay içinde kapatılacaktır, satın aldığınız yere gidin diye. Gittim aldığım yere bu imei seninki değil korkma dedi. Buraya yolladığımı söylemedim tabi ama öyle korktum ki bi daha tövbe. Dikkat edin...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...