OPDA.NET.CN (OPDA) Yeni Sertifika alma yöntemi.Güncellendiği İçin(14/05/10)(JRValantin3 Farkı İle)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

test7

Üye
SignTool programını indirdim, açılmadı, hata veriyor. Bakabilir misiniz.

ekemem

Üye
herşey tamam da en son adımdakı cer ve dosyalarını tıkladığımda yüklemek için, kredi kart bilgileri istiyor. Eğer free ise 2-3 gün beklemek gerekiyormuş. Bumudur doğru olan yoksa benmi hata yaptım bir yerlerde.

talip333

Üye

sertifikayı bilgisayara kaydetmek için .cer e bastığımda benden de kredi kartı bilgisini istiyor sinir oldum!!

--------------- Ekleme ---------------

Ayrıca sigininge bastığımda dosyayı istiyor seçiyorum altında remark yazıyor ona bişiler yazıp uploada bastığımda bekliyor yada hata veriyor ne biçim şeymiş ya bu.

ekemem

Üye
PHP:

Yokmu arkadaşlar bu konuda bilgisi olan arkadaşla aynı sorunları yaşıyoruz. Dosyayı yüklemeye kalkarsakda upload failed yazıyor. Ne yapmamız gerekiyor. Sistemdemi hata yoksa bizdemi.

k_d_R_89

Üye
Sertifikayi aldıktan sonra ne yapmam gerekiyo.. Lisanslama yapamadım nasıl yapacam.. Şimdiden teşekkürler

Cerion

Üye
Cer. ve i download için tıkladığınız da para istiyorsa altında yazıyor 3 ile 5 iş günü bekleyin diye.. Ben 4 gün bekledim onaylandı. Bilgi için teşekkürler. Sisx dosyasını nasıl halledicez bunu bilen var mı? Yada farklı bir singtool varmı teşekkürler.

jeki01

Üye

arkadaslar dun arkadasin tel icin kayit oldum 6 saatte sertifikayi aldim.
kredi karti falan istemedi.

talip333

Üye
arkadaslar dun arkadasin tel icin kayit oldum 6 saatte sertifikayi aldim.
kredi karti falan istemedi.

hala kredi kartı çıkıyor ya bende, seninki nasıl oldu anlamıyorum. durumu normal diyor. .cer vsvs de var ama basınca para ver diyor neyse 2 gün daha bekleyeyim bakalım duruma.

troy52

Üye
acaba n95 8gb v31.17 versiyonunda işe yaparmı teşekürler

kardeşim öncelikle böylr herkesin sıkntısı olan bir konuda böyle bir konu açtığın ve yardımcı olduğun için sana teşkkür ediyorum,,,benim anlamadığım terler

1< singtool proğramında oluşturduğunuz dosyası diyor bu hangi dosya
2>işlemler kusursuz yaıldığında telefona nasıl lisanslamayı geçireceğiz
3>en önemlisi sing toll prpğramı pc kuramaım hata veriyor başka pc de deneyeceğim acaba başka bir sorundanmı kurulamıyor

Sakat, ımeı numaramı hiçbiyere vermem

talip333

Üye
Ben yaptım sonunda, aradan zaman geçtikten sonra para mara istemiyormuş gerçekten. Çok da basit anlattığı gibi yaptım bidolu sertifika isteyen dosyayı, çok sağolun.

Bende daha once 5800 vardı almıstım ama simdi N97 Var tekrar almak istedim Hersey normal ama Operate deki indirecegim cer ve dosyaları gozukuyor ama indirmek istedigimde Certificate applications as large, resulting in slow access. Give priority to paying customers is to download the certificate and other value-added services. Free users to download, please wait 3-5 business days.

</SPAN>Thank you.</SPAN>
&#8364;3 EUR $3 USD
Boyle uyarı veriyor neden acaba hatayı nerde yapıyorum

--------------- Ekleme ---------------

Ben yaptım sonunda, aradan zaman geçtikten sonra para mara istemiyormuş gerçekten. Çok da basit anlattığı gibi yaptım bidolu sertifika isteyen dosyayı, çok sağolun.

once para uyarısı veriyor sonra istemiyormu dogru mu anladım ben

hakjan01

Üye
bu programı indirdim ve kurdum ama program hata verdi. program açılmadı yapamadım anlyacağın. bu hello0X2 inin sertifikalı olanı varsa paylaşırsınızsanız sevinirim... kolay gelsn

cok tsk ederimm bıraz ugrastım ama değdii ) yukledım calısıyor suan ellerinize sağlıkkk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...