herşey tamam da en son adımdakı cer ve dosyalarını tıkladığımda yüklemek için, kredi kart bilgileri istiyor. Eğer free ise 2-3 gün beklemek gerekiyormuş. Bumudur doğru olan yoksa benmi hata yaptım bir yerlerde.
herşey tamam da en son adımdakı cer ve dosyalarını tıkladığımda yüklemek için, kredi kart bilgileri istiyor. Eğer free ise 2-3 gün beklemek gerekiyormuş. Bumudur doğru olan yoksa benmi hata yaptım bir yerlerde.
sertifikayı bilgisayara kaydetmek için .cer e bastığımda benden de kredi kartı bilgisini istiyor sinir oldum!!
--------------- Ekleme ---------------
Ayrıca sigininge bastığımda dosyayı istiyor seçiyorum altında remark yazıyor ona bişiler yazıp uploada bastığımda bekliyor yada hata veriyor ne biçim şeymiş ya bu.
sertifikayı bilgisayara kaydetmek için .cer e bastığımda benden de kredi kartı bilgisini istiyor sinir oldum!!
Ayrıca sigininge bastığımda dosyayı istiyor seçiyorum altında remark yazıyor ona bişiler yazıp uploada bastığımda bekliyor yada hata veriyor ne biçim şeymiş ya bu.
Yokmu arkadaşlar bu konuda bilgisi olan arkadaşla aynı sorunları yaşıyoruz. Dosyayı yüklemeye kalkarsakda upload failed yazıyor. Ne yapmamız gerekiyor. Sistemdemi hata yoksa bizdemi.
Cer. ve i download için tıkladığınız da para istiyorsa altında yazıyor 3 ile 5 iş günü bekleyin diye.. Ben 4 gün bekledim onaylandı. Bilgi için teşekkürler. Sisx dosyasını nasıl halledicez bunu bilen var mı? Yada farklı bir singtool varmı teşekkürler.
hala kredi kartı çıkıyor ya bende, seninki nasıl oldu anlamıyorum. durumu normal diyor. .cer vsvs de var ama basınca para ver diyor neyse 2 gün daha bekleyeyim bakalım duruma.
kardeşim öncelikle böylr herkesin sıkntısı olan bir konuda böyle bir konu açtığın ve yardımcı olduğun için sana teşkkür ediyorum,,,benim anlamadığım terler
1< singtool proğramında oluşturduğunuz dosyası diyor bu hangi dosya
2>işlemler kusursuz yaıldığında telefona nasıl lisanslamayı geçireceğiz
3>en önemlisi sing toll prpğramı pc kuramaım hata veriyor başka pc de deneyeceğim acaba başka bir sorundanmı kurulamıyor
Ben yaptım sonunda, aradan zaman geçtikten sonra para mara istemiyormuş gerçekten. Çok da basit anlattığı gibi yaptım bidolu sertifika isteyen dosyayı, çok sağolun.
Bende daha once 5800 vardı almıstım ama simdi N97 Var tekrar almak istedim Hersey normal ama Operate deki indirecegim cer ve dosyaları gozukuyor ama indirmek istedigimde Certificate applications as large, resulting in slow access. Give priority to paying customers is to download the certificate and other value-added services. Free users to download, please wait 3-5 business days.
Ben yaptım sonunda, aradan zaman geçtikten sonra para mara istemiyormuş gerçekten. Çok da basit anlattığı gibi yaptım bidolu sertifika isteyen dosyayı, çok sağolun.
bu programı indirdim ve kurdum ama program hata verdi. program açılmadı yapamadım anlyacağın. bu hello0X2 inin sertifikalı olanı varsa paylaşırsınızsanız sevinirim... kolay gelsn