Online mobil oyun

Sponsorlu Bağlantılar

beatboxqwe

Üye
Anrufen güzel ama ios da güzel ben symbian da hiç zevk alamadım tibiame ve warspear oynayabilirsin onlar güzel

hmustafa19

hmustafa19

Üye
    Konu Sahibi
Anrufen güzel ama ios da güzel ben symbian da hiç zevk alamadım tibiame ve warspear oynayabilirsin onlar güzel

nokia 6303i classic kullanıyorum sadece .jar veya .jad uzantılı uygulamaları açıyor , Allah'tan tibiame jar da onu oynuyorum , peki senin o dediğin anrufen ve ios jar uzatısi varmi nasıl bir oyun online mı ? :)

- - - Eklendi - - -

Twol oynuyo musun?

sen oynuyomusun ? Nasıl bir oyun benim tel kaldırımı ? Telin modelini yazdım yorumda :) online mi birde :)

kahraman154

Üye
twol oynuyodum ama türk yok dye bıraktm. Oyun zor ve emek istyor. Yada para :). Neyse oyun java her tele uygun seninki dahil. Oynarsa syle belki bnde oynarm. Daha çk kişi oynarda türk çetesi oluruz :D

- - - Eklendi - - -

internette the legend of eldor olarak ara

- - - Eklendi - - -

oyunun ingilzce azeri türkçesi mevcut

msnhell

Üye
arkadasim , oncelikle oyunda online olma ve oynama surene gore karizman oluyor, ortalama 50-75 karizmada ozel salonlarda konusursun, para=fistik olarak isler, salonda konusmak elit salonlarda bedava , aksi taktirde 35.000 fistik aylik olarak oda 35 tl ye gelir, sus 5000 renk 4000 fistiktir , ozel salonlarda erkeksen bayanlarin dikkatini cekersin, bayansan sus renk olmasina gerek yok , zaten direk ilgi odagi olursun, cok rahatsiz ederler, bana gore gamyunun en kaliteli oyunu ve kullanicilari banko salonlarindadir, ben bankocuyum, turlarsa 1 olana genelde 10.000 fistik verirler yada secenek renk sus, tabi farkli ozelliklerde var sihirli goz gibi oda senin profiline kim kac defa bakmis gibi , zevklidir, baglayicidir guzeldir, hadi hayirlisi 2-3 kisi daha katildi :) akliniza takilani sorabilirsiniz

Üst Alt