Online mobil oyun

Sponsorlu Bağlantılar

hmustafa19

hmustafa19

Üye
    Konu Sahibi
Online mobil oyun
Arkadaşlar tibiameden başka mobil bir online oyun varmı ? Bildiklerinizi yazarsanız sevinirim :D

Baskentliia

Baskentliia

Üye
Anrufen Online var MObilwar online çıkack:D

Bahaxi

Bahaxi

Üye
anrufen online , warspear . en iyisi anrufen online

hmustafa19

hmustafa19

Üye
    Konu Sahibi
Peki jar türü varmı bunların Nokia 6303i classic telefonum kaldırırmı ?

Bahaxi

Bahaxi

Üye
anrufen sadece sisx tir . warspearda hatirladigim kadariyla sis ti .

hmustafa19

hmustafa19

Üye
    Konu Sahibi
Tüh be kardeşim :/ yokmu uzantısı jar veya jad olan , çok sıkıldım vakit geçmiyor online olmayan oyunlarda artık hiç sarmıyor :S

Bahaxi

Bahaxi

Üye
aynen. sana tek jar yada jad uzantili mi yukleniyor?

hmustafa19

hmustafa19

Üye
    Konu Sahibi
Malesef sadece jar | jad :(

Bahaxi

Bahaxi

Üye
sansina kus :)

hmustafa19

hmustafa19

Üye
    Konu Sahibi
Peki metin 2 tarzı normal oyun varmı ?

AnKaRaLi dıablo

AnKaRaLi dıablo

Üye
Twol var

hmustafa19

hmustafa19

Üye
    Konu Sahibi
Başka birde dungeon hunter gibi kaliteli olsun tabi varsa :)

msnhell

Üye
coklu kullanicili online kisi sayisi surekli yuksek , okey banko satranc tavla tombala dama sohbet seviyorsan , v2.gamyun.net var .... Teline uygun olan cozunurlugu indir online oyna, cok fazla bagimlilik yapiyor, uyarmadi deme...

hmustafa19

hmustafa19

Üye
    Konu Sahibi
coklu kullanicili online kisi sayisi surekli yuksek , okey banko satranc tavla tombala dama sohbet seviyorsan , v2.gamyun.net var .... Teline uygun olan cozunurlugu indir online oyna, cok fazla bagimlilik yapiyor, uyarmadi deme...

Kardes ben indirme yerini bulamadım bu web sayfası üzerindenmi oynanıyor yoksa herhangi bir uygulaması varmı varsa 240x320 s40 jar olsa varya tamamdir :) teli düşürmem elimden :))

msnhell

Üye
cepgamyun yaz cikan sayfada telden girersen otomatik yukler , pc den girersen model yaziyon indirion ation tele, cepten indir, eger telin modeli yoksa diger secenegine tikla , orda cozunurluk dokunmatik vs sec, bence bulasma hic, asiri baglaniyorsun, yeni insanlar arkadasliklar kuruyorsun, hayatinin buyuk kismini burda gecirmeye basliyorsun, abarti degil gercek, kurtulamiyorum iste, virus gibi bisi cep.gamyun.net mobil yuklemeye bas

hmustafa19

hmustafa19

Üye
    Konu Sahibi
cepgamyun yaz cikan sayfada telden girersen otomatik yukler , pc den girersen model yaziyon indirion ation tele, cepten indir, eger telin modeli yoksa diger secenegine tikla , orda cozunurluk dokunmatik vs sec, bence bulasma hic, asiri baglaniyorsun, yeni insanlar arkadasliklar kuruyorsun, hayatinin buyuk kismini burda gecirmeye basliyorsun, abarti degil gercek, kurtulamiyorum iste, virus gibi bisi cep.gamyun.net mobil yuklemeye bas

Eywallah Kardeşim Benim :) çok saol yaa :) varya inanmazsın uzun zamandır arıyodum bulamıyodum , hep Android türü vardı :( , Arkadaşlarım hep oynar ben izlerdim, telden okey oynamak santranç oynamak , tavla :) süper ötesi yaaa :) Keşke telimin alt tarafı çizgi olmasaydı :( oynarken azda olsa sıkıntı yapıyor ,

He unutmadan Söyleyim Elit üye nasıl olunuyor ? O kadar denedim hiç bi uygulamada yazamadım ne masada nede salonda :-/ birde Elit üye olsam tamam , he birde Turnuva filan varmış onlarıda söylersen Varya 10 numara Olcak hee :-D

qkt35

Üye
gamyuna nasıl kaydolcamdun denedim olmadı

hmustafa19

hmustafa19

Üye
    Konu Sahibi
gamyuna nasıl kaydolcamdun denedim olmadı

bilader Eğer telden giriyosan vede mobil sitede kayıt yeri arıyosan çok yanlış yapıyosun :) ilk başta bende wapda aradım , bulamadım , Sonra Pc sitesine girdim , orda rahatlıkla kaydolup oyuna girdim . Yani pc sitesine girmen şart , hee opera mini kullanmanı tafsiye ederim java scrip açık olması lazım aksi taktirde sorun yapıyor , uc browser olsun tel neti olsun şahsen ben giremedim , Her neyse gir operadan siteye sol tarafta giriş yeri var ordan görürsün zaten yeni kayıt filan ondan sonra yaparsın kayıt girersin oyuna :) ama arkadaş doğru söylüyo bağımlılık yapıyor oyun yüzünden bugün yani dün her neyse dershaneye geç kaldım :) sabah 7de yattım :D

Ama bi kuşkum var inşallah tl gitmez , sitede yorumlarda yok 25 kontör gidiyo yok 80 kontör gidiyor filan yazıo ama eski tarih , istersen biraz araştır yaz buraya , mobil sitesinde tl gitmez diyo ama belli olmaz , şuanlık benden gitmiyor , net paketim var saatde 1.2 mb filan anca gidiyor okeyde ,

Neyse Oyuna Girersen Nick : 1efsane19

genelde ilk 3 odadan birinde oluyorum hangisi boş olursa :)

Neyse yeter bu kadar yatıyom saat 3 oldu :)

Premax

Premax

Üye
Tüh be kardeşim :/ yokmu uzantısı jar veya jad olan , çok sıkıldım vakit geçmiyor online olmayan oyunlarda artık hiç sarmıyor :S

Anrufen i denedim Dokunmatik de oynanmıyor. Indirdim kurdum oyun açılıyor ancak nokia5800 de oynanmıyor

Bahaxi

Bahaxi

Üye
Anrufen i denedim Dokunmatik de oynanmıyor. Indirdim kurdum oyun açılıyor ancak nokia5800 de oynanmıyor

:hmmn ben ve bircok kisi nasil 5800 da oynayabiliyor peki ? senin telde sorun vardir ;)

Takipçi Satın Al

Üst Alt