coklu kullanicili online kisi sayisi surekli yuksek , okey banko satranc tavla tombala dama sohbet seviyorsan , v2.gamyun.net var .... Teline uygun olan cozunurlugu indir online oyna, cok fazla bagimlilik yapiyor, uyarmadi deme...
teli düşürmem elimden
)cepgamyun yaz cikan sayfada telden girersen otomatik yukler , pc den girersen model yaziyon indirion ation tele, cepten indir, eger telin modeli yoksa diger secenegine tikla , orda cozunurluk dokunmatik vs sec, bence bulasma hic, asiri baglaniyorsun, yeni insanlar arkadasliklar kuruyorsun, hayatinin buyuk kismini burda gecirmeye basliyorsun, abarti degil gercek, kurtulamiyorum iste, virus gibi bisi cep.gamyun.net mobil yuklemeye bas
çok saol yaa
varya inanmazsın uzun zamandır arıyodum bulamıyodum , hep Android türü vardı
, Arkadaşlarım hep oynar ben izlerdim, telden okey oynamak santranç oynamak , tavla
süper ötesi yaaa
Keşke telimin alt tarafı çizgi olmasaydı
oynarken azda olsa sıkıntı yapıyor , gamyuna nasıl kaydolcamdun denedim olmadı
ilk başta bende wapda aradım , bulamadım , Sonra Pc sitesine girdim , orda rahatlıkla kaydolup oyuna girdim . Yani pc sitesine girmen şart , hee opera mini kullanmanı tafsiye ederim java scrip açık olması lazım aksi taktirde sorun yapıyor , uc browser olsun tel neti olsun şahsen ben giremedim , Her neyse gir operadan siteye sol tarafta giriş yeri var ordan görürsün zaten yeni kayıt filan ondan sonra yaparsın kayıt girersin oyuna
ama arkadaş doğru söylüyo bağımlılık yapıyor oyun yüzünden bugün yani dün her neyse dershaneye geç kaldım
sabah 7de yattım

Tüh be kardeşim :/ yokmu uzantısı jar veya jad olan , çok sıkıldım vakit geçmiyor online olmayan oyunlarda artık hiç sarmıyor :S
Anrufen i denedim Dokunmatik de oynanmıyor. Indirdim kurdum oyun açılıyor ancak nokia5800 de oynanmıyor