Öneri!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

afacanlar159

Üye
    Konu Sahibi
Öneri!!!
Arkadaşlar şimdi ben leovo z580 almayı düşünüyordum ama forumda gördüğüm kadarıyla çok arıza yapyor. Ve benim bütçem 1500 tl civarı ne önerirsiniz?

peki bu nasıl

ANIL

ANIL

Admin
Asus iyi gözüküyor güncel oyunları oynayabilirsin. Arıza konusu biraz şans birazda kullanıcıya bağlı :oke:

afacanlar159

Üye
    Konu Sahibi
peki link verebilirmisin

avcitalip

avcitalip

Üye
bence asus'u al çok dokunmayacaksa sana :oke:

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
güzel cihaz alınabilir.

afacanlar159

Üye
    Konu Sahibi
bide ben internetten sipariş vermek istemiyorum bu laptopu nerden bulabilirim

Uruloki

Uruloki

Üye
bende var i7 li versiyonu ve denldiği gibi şans işi elektronik bende sorun yok ama önerim win8 le geliyorsa alma win 7li olanı tercih et

ANIL

ANIL

Admin
Oyun haricinde Intel HD 3000 grafik kartı ile kullanıyorum hiç bir sorun yok.

Uruloki

Uruloki

Üye
Valla hic mi hic stabil değil bence şuan hiv bir desteği yok yani en Çokları kullandığım programlar kafayı yemiş durumda misal autocad her acilista ilk defa acilim kurulumu yapıyor sonra driver meselesi var kafalarına göre çalışıyorlar yani vista jr diyebileceğimiz bir işletim sistemi olay bu kisaca he grafik arayuzunede kanmayin bence

MrExpert

MrExpert

Üye
Valla hic mi hic stabil değil bence şuan hiv bir desteği yok yani en Çokları kullandığım programlar kafayı yemiş durumda misal autocad her acilista ilk defa acilim kurulumu yapıyor sonra driver meselesi var kafalarına göre çalışıyorlar yani vista jr diyebileceğimiz bir işletim sistemi olay bu kisaca he grafik arayuzunede kanmayin bence

Bende auto cad 2013 te sorun çıkarmıyor :hmmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt