Öneri Öneri xxxxx

Sponsorlu Bağlantılar

Sitede Böyele Birsey Olsunmu Olmasınmı

• Kullanılan toplam oy
    8
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Safak

@Safak

Üye
    Konu Sahibi
Tamam rütbeyi bosver hic degilse bi sey yaptıgımızda bi ödül ne bileyim yetki verilse
Mesela Ayın Uyesi olmak icin aktiflik ve yardım etmek gerekir birilerine onun gibi bir sey yapıldımı karsılıgıda olmalı ..
ölede o kulanıcıya haksızlık olur , özellikler o rütbede değilmi adamında hakkı var ve siteyi terkeder gider ve maxicep sitesinin bütün düzeni gider. ve yeni üyelerin hepsi mesaj kasar hangi birini banlıyacak :)
söylediginde dogru keske konuyu boyle acmasaydım dusuncemi tam olarak aktaramadım

• Beğen
Tepkiler: .NeXuS.

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
Böle Değil Başka Türlü Olsun Bence , Belli Bir Rütbede Mesela Konu Açarken Denetim İstemesin , Başka bir rütbeye gelince dosya ekleme yetkisi gelsin onun gibi konuyu açan kişinin dediği gerçekten gereksiz.
bu arada smileyleri kullanmak isteyen yine kullanır sitenin yardım bölümünde smiley listesi var ordan istediğini url yi kopyala diyip resim olarak konuya yapıştırır veya kodunu alır geçer.
Öncelikle denetim şart.
Sırf dosya yüklemek için yine mesaj kasanlar olacaktır.Bence bu fikir de işe yaramaz.

• Beğen
NEXUS

NEXUS

Üye
Öncelikle denetim şart.
Sırf dosya yüklemek için yine mesaj kasanlar olacaktır.Bence bu fikir de işe yaramaz.
yok öle demedim yüksek rütbede olucak , bölelikle mesaj kasanlar oraya geliyim derken zaten banlanırlar :)

@Safak

@Safak

Üye
    Konu Sahibi
Öncelikle denetim şart.
Ya abi mesaj kasmakla alakalı degil kaliteli konu acmak icin yardımcı olur hem mesaj kasmakla alakası yok
yok öle demedim yüksek rütbede olucak , bölelikle mesaj kasanlar oraya geliyim derken zaten banlanırlar :)
Aynen bu yüzden konuyu degiştirdim simdi daha acık olur ;)

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
Dosya yüklemek için rütbeye gerek yok zaten hak eden kişilere bu yetki veriliyor.

• Beğen
NEXUS

NEXUS

Üye
İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
  • Beğen
@Safak

@Safak

Üye
    Konu Sahibi
ben bunu hiç anlamadım :D
bazen gözden kaçabiliyor :)
Ya nasıl anlatayım hani onemli konular fılan baslık ve normal konu diye ayrılıyor ya onu diyom konu kaliteli ama baslıga giremicrk kadar iyi degilse basına yıldız dikat cekici birsey konulsun

NEXUS

NEXUS

Üye
Öyle olduğunu düşünen kişiler adminlerle iletişime geçer konuları incelenir ve gerekli ise yetkileri verilir.
şimdi adam tuğgeneral olmuş ve yetki verilmemiş diyelim ama gerekli konu sayısı 50 olduğu için verilmemiş diyelim :hmmm

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
şimdi birisi tuğgeneral olmuş ve açtığı konu sayısı 70 , 50 tanesi paylaşım gerekli paylaşım ama genel olarak herkeze yardımcı oluyor diyelim şimdi ona verilmesse haksızlık olmazmı biraz o kadar emek verip tuğgeneral olmuş
Ben :kıskıs:
Verilmesin demiyorum zaten.
Hak ediyorsa verilir diyorum.
Öbür türlü yine kontrol zor olur.

• Beğen
NEXUS

NEXUS

Üye
Verilmesin demiyorum zaten.
Hak ediyorsa verilir diyorum.
Öbür türlü yine kontrol zor olur.
ben zaten hakedenden bahsediyorum ama bu adminlere kalmamalı adminlerinde işleri güçleri var :) , bu otomatik olmalı :)

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Karışık mevzulara gidiliyor :)
Dosya yetkisini düzenli kaliteli paylaşımlarda bulunan üyelerimiz istediğinde yada kendimiz fark ettiğimizde değerlendirip veririz.

Sizin söylediğiniz Vip üyelik ayrıcalıklı üyeliklerdir, üyelere ayrıcalık tanırsak kargaşa olur, en basiti kıskançlıktan başlar. Yıllardır bu sistemi kullanıyoruz herkes kendi emeğiyle hak ettiği rütbeye ulaşır, eğer düzeni değişirsek dengeyi bozarız istikrarımız kaybolur.

Keyifli forumlar arkadaşlar

• Beğen
Tepkiler: @Safak, asigsasi ve .NeXuS.
NEXUS

NEXUS

Üye
Karışık mevzulara gidiliyor :)
Dosya yetkisini düzenli kaliteli paylaşımlarda bulunan üyelerimiz istediğinde yada kendimiz fark ettiğimizde değerlendirip veririz.

Sizin söylediğiniz Vip üyelik ayrıcalıklı üyeliklerdir, üyelere ayrıcalık tanırsak kargaşa olur, en basiti kıskançlıktan başlar. Yıllardır bu sistemi kullanıyoruz herkes kendi emeğiyle hak ettiği rütbeye ulaşır, eğer düzeni değişirsek dengeyi bozarız istikrarımız kaybolur.
Bencede Katılıyorum :oke: Değiştirilmemeli hiç. konu kilitlenmeli :locked2:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt