Öneri Öneri xxxxx

Sponsorlu Bağlantılar

Sitede Böyele Birsey Olsunmu Olmasınmı

• Kullanılan toplam oy
    8
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Safak

@Safak

Üye
    Konu Sahibi
Öneri xxxxx
Konuyu anlamatım soyle diyelim.
Mesela bi konu acıyon konu o platformda cok tutuyor bunu yapana 1aylık dosya eklemesi yapma hakkı.
Cok yararlı bi konu acıyor o konunun basına yıldız ne bileyim dikkat cekcek bir sey olsun .... Bunun gibi

Son düzenleme:

Silinen Üye 2480407

Silinen Üye 2480407

Kapalı Hesap
olmasın düzen altust olur hem bide hak kısıtlarsın olmasın :nono: yeni üyeler siteden yararlansın

• Beğen
Tepkiler: .NeXuS. ve -Empat-
mrgoxel

mrgoxel

Üye
eğer FLOOD yapan olmazsa bence mantıklı olur

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2480407
İnternettin HOCA

İnternettin HOCA

Üye
:bakim:

=>@King@<=

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
( :locked: :locked2: ) Oldu olacak bu smileyleri sadece moderatörler kullansın :zong:
Bence çok gereksiz.

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN, Silinen Üye 2480407 ve İnternettin HOCA
@Safak

@Safak

Üye
    Konu Sahibi
sadece öneri yanlış anlasılmasın

• Beğen
İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
  • Beğen
KayraBey

KayraBey

Üye
Olacak gibi değil.

• Beğen
Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Co-Admin
konuyu görmemezlikten geliyorum, birşey sorayım, bu konuyu neye dayanarak açmak istedin ? normal bir üyeye sırf çok konu açtın, çok mesaj yazdın diye yetki verilecekse o zaten üye olmaktan çıkar forum yöneticilerinden biri olurkonuyu görmemezlikten geliyorum, birşey sorayım, bu konuyu neye dayanarak açmak istedin ? normal bir üyeye sırf çok konu açtın, çok mesaj yazdın diye yetki verilecekse o zaten üye olmaktan çıkar forum yöneticilerinden biri olur

@Safak

@Safak

Üye
    Konu Sahibi
konuyu görmemezlikten geliyorum, birşey sorayım, bu konuyu neye dayanarak açmak istedin ? normal bir üyeye sırf çok konu açtın, çok mesaj yazdın diye yetki verilecekse o zaten üye olmaktan çıkar forum yöneticilerinden biri olurkonuyu görmemezlikten geliyorum, birşey sorayım, bu konuyu neye dayanarak açmak istedin ? normal bir üyeye sırf çok konu açtın, çok mesaj yazdın diye yetki verilecekse o zaten üye olmaktan çıkar forum yöneticilerinden biri olur
Ya bu rutbe olayı kafamı karıstırmıstı boyle olursa rutbenin anlamı olur diye dusunmustum.Hadi banı filan cıkaralım sadece smiyler ve yazı sekilleri vs. O zamanda olurmuki

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Öneriniz olumsuz, bu şekilde bir düzen düşünülemez, ban yetkisi için iki günde korgeneral olmak isteyen olacak, böylece forumda yöneticiye gerek kalmayacak, yada herkes yönetici olacak böylesi bir rütbe kargaşası olmaktansa :)

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: .NeXuS. ve Dede
Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Smileyleri herkes kullanabilir, bunu kısıtlamak ne üyelere nede bize fayda vermez, smiley ve rütbe arasındaki bağlantıyı anlayamadım :cnfsd:

NEXUS

NEXUS

Üye
Böle Değil Başka Türlü Olsun Bence , Belli Bir Rütbede Mesela Konu Açarken Denetim İstemesin , Başka bir rütbeye gelince dosya ekleme yetkisi gelsin onun gibi konuyu açan kişinin dediği gerçekten gereksiz.
bu arada smileyleri kullanmak isteyen yine kullanır sitenin yardım bölümünde smiley listesi var ordan istediğini url yi kopyala diyip resim olarak konuya yapıştırır veya kodunu alır geçer.

@Safak

@Safak

Üye
    Konu Sahibi
Smileyleri herkes kullanabilir, bunu kısıtlamak ne üyelere nede bize fayda vermez, smiley ve rütbe arasındaki bağlantıyı anlayamadım :cnfsd:
Tamam anlamamanızı olumlu karsılıyomda rutbe aldıkmı hıc degilse birseye yetki ne bileyim erişim verilse iyi olurdu.

NEXUS

NEXUS

Üye
Tamam anlamamanızı olumlu karsılıyomda rutbe aldıkmı hıc degilse birseye yetki ne bileyim erişim verilse iyi olurdu.
bu dediğiniz yalnız hak kısıtlamak oluyor herkez sitede rütbe kasar sonra düzen mahfolur.

@Safak

@Safak

Üye
    Konu Sahibi
Böle Değil Başka Türlü Olsun Bence , Belli Bir Rütbede Mesela Konu Açarken Denetim İstemesin , Başka bir rütbeye gelince dosya ekleme yetkisi gelsin onun gibi konuyu açan kişinin dediği gerçekten gereksiz.
bu arada smileyleri kullanmak isteyen yine kullanır sitenin yardım bölümünde smiley listesi var ordan istediğini url yi kopyala diyip resim olarak konuya yapıştırır veya kodunu alır geçer.
Aynen bunu anlatmaya calısıyom aklıma bi tek smiyler geldi kusura bakmayın...
bu dediğiniz yalnız hak kısıtlamak oluyor herkez sitede rütbe kasar sonra düzen mahfolur.
Sitenin kuralları var mesaj kasmaya çalısanlar ban yer.

NEXUS

NEXUS

Üye
Aynen bunu anlatmaya calısıyom aklıma bi tek smiyler geldi kusura bakmayın...
Sitenin kuralları var mesaj kasmaya çalısanlar ban yer.
ölede o kulanıcıya haksızlık olur , özellikler o rütbede değilmi adamında hakkı var ve siteyi terkeder gider ve maxicep sitesinin bütün düzeni gider. ve yeni üyelerin hepsi mesaj kasar hangi birini banlıyacak :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt