yeni üyelerin ve rütbelerin çok fazla hakkını kısıtlıyoreğer FLOOD yapan olmazsa bence mantıklı olur

(![]()
) Oldu olacak bu smileyleri sadece moderatörler kullansın
Bence çok gereksiz.
bencede :/(![]()
) Oldu olacak bu smileyleri sadece moderatörler kullansın
Bence çok gereksiz.
Bizde önerinin gereksiz olduğunu söyledik.sadece öneri yanlış anlasılmasın
Ya bu rutbe olayı kafamı karıstırmıstı boyle olursa rutbenin anlamı olur diye dusunmustum.Hadi banı filan cıkaralım sadece smiyler ve yazı sekilleri vs. O zamanda olurmukikonuyu görmemezlikten geliyorum, birşey sorayım, bu konuyu neye dayanarak açmak istedin ? normal bir üyeye sırf çok konu açtın, çok mesaj yazdın diye yetki verilecekse o zaten üye olmaktan çıkar forum yöneticilerinden biri olurkonuyu görmemezlikten geliyorum, birşey sorayım, bu konuyu neye dayanarak açmak istedin ? normal bir üyeye sırf çok konu açtın, çok mesaj yazdın diye yetki verilecekse o zaten üye olmaktan çıkar forum yöneticilerinden biri olur
Tamam anlamamanızı olumlu karsılıyomda rutbe aldıkmı hıc degilse birseye yetki ne bileyim erişim verilse iyi olurdu.Smileyleri herkes kullanabilir, bunu kısıtlamak ne üyelere nede bize fayda vermez, smiley ve rütbe arasındaki bağlantıyı anlayamadım![]()
bu dediğiniz yalnız hak kısıtlamak oluyor herkez sitede rütbe kasar sonra düzen mahfolur.Tamam anlamamanızı olumlu karsılıyomda rutbe aldıkmı hıc degilse birseye yetki ne bileyim erişim verilse iyi olurdu.
Aynen bunu anlatmaya calısıyom aklıma bi tek smiyler geldi kusura bakmayın...Böle Değil Başka Türlü Olsun Bence , Belli Bir Rütbede Mesela Konu Açarken Denetim İstemesin , Başka bir rütbeye gelince dosya ekleme yetkisi gelsin onun gibi konuyu açan kişinin dediği gerçekten gereksiz.
bu arada smileyleri kullanmak isteyen yine kullanır sitenin yardım bölümünde smiley listesi var ordan istediğini url yi kopyala diyip resim olarak konuya yapıştırır veya kodunu alır geçer.
Sitenin kuralları var mesaj kasmaya çalısanlar ban yer.bu dediğiniz yalnız hak kısıtlamak oluyor herkez sitede rütbe kasar sonra düzen mahfolur.
ölede o kulanıcıya haksızlık olur , özellikler o rütbede değilmi adamında hakkı var ve siteyi terkeder gider ve maxicep sitesinin bütün düzeni gider. ve yeni üyelerin hepsi mesaj kasar hangi birini banlıyacakAynen bunu anlatmaya calısıyom aklıma bi tek smiyler geldi kusura bakmayın...
Sitenin kuralları var mesaj kasmaya çalısanlar ban yer.