(ONERI) wave 2'ye bada 2.0

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hakanmtn54

Hakanmtn54

Üye
    Konu Sahibi
(ONERI) wave 2'ye bada 2.0
bu aksam kies den babamin wave2 sine bada 2.0 yukleyecektim fakat bayagi olusumsuz yorum var kasma sorunu ile ilgili sizce ne yapmaliyim bi sorun olursa agzindan kurtulamam :)

Waveman

Waveman

Üye
Ben yükledim canavar gibi hiç sorunum yok kasmaya dair şikayetim falanda yok gül gibi geçinip gidiyoruz :)

|SEÇKiN|

|SEÇKiN|

Üye
Ben yükledim canavar gibi hiç sorunum yok kasmaya dair şikayetim falanda yok gül gibi geçinip gidiyoruz :)

yahu galiba bunu siz wave 1'e yüklediniz demi?
profilinizde öyle gösteriyor çünkü.
benim telefonda aynısı, wave 1 yani.

bu tür şikayetleri bende okumuştum bazı yerlerde. o yüzden ki hala bada 1.0 ile yola devam ediyoruz.
aslında çok da merakım var 2.0'a geçmeye ama olumsuz bir durum olursa tekrar eskisine dönemem diye korkuyorum.

Hakanmtn54

Hakanmtn54

Üye
    Konu Sahibi
su an itibari ile multiloader ile yükledim kasma vs. hiç bir sorun yok

TayLorSwift

TayLorSwift

Üye
Dostum tek sorun opera mini kullanırken kafasına göre atması. Download etmemesi.
Cihazi resetlerken boyle acaip mavi sarı ekranlar cıkması baskada bir bugu yok gayet stabil
8500 Wave cihazim yaşadıgım sorunlar bunlar

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
ben yükledim, hiçbir sorun yok. Gayet güzel

Hakanmtn54

Hakanmtn54

Üye
    Konu Sahibi
evet suan sorunsuz. Yeni bi telefon almis gibi olduk cok guzel gercekten

Waveman

Waveman

Üye

yahu galiba bunu siz wave 1'e yüklediniz demi?
profilinizde öyle gösteriyor çünkü.
benim telefonda aynısı, wave 1 yani.

bu tür şikayetleri bende okumuştum bazı yerlerde. o yüzden ki hala bada 1.0 ile yola devam ediyoruz.
aslında çok da merakım var 2.0'a geçmeye ama olumsuz bir durum olursa tekrar eskisine dönemem diye korkuyorum.
Olur mu ya geç gerçekten çok güzel telefonu yeniden seviceksin pişman olmazsın promlem yok deil var ama ufak tefek öyle dert edecek pişman olmanı gerektircek bir problem yok oyun felanda yükledim kasma yok geçmeni tavsiye ederim :oke:

hudev

Üye
hiç durma büyük kayıp senin için.artık millet android yüklüyor sen nerelerdesin.inan telefonunu tanıyamayacaksın.oldukça akıcı kasma kesinlikle yok internette bütün video siteleri ve film sitelerini açıyor artık. arayüz mükemmel.arama motorundaki saçmalık düzelmiş.ve her yönden kararlı.bende hollanda sürümü yüklü.okadar memnunum ki türkiye için çıkana bile gerek duymuyorum.videolar izlerken istediğin ölçekleme seçeneğide güzel asphalt 5 ve 6 hiç sorunsuz ve daha bir çok uygulama, oyun ve daha bir sürü yenilik. kendin gör.ve oldukça stabil.istediğin arayüzü yapabiliyorsun en çok beğendiğimde ekranın istediğin yerine ve istediğin kadar kişiyi rehbeden alıp kısayol fotolarıyla beraber yapabiliyorsun

• Beğen
Tepkiler: Skaptan
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...