Öneri | 1 Sene boyunca mesaj yazılmayan konular hakkında ...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Öneri | 1 Sene boyunca mesaj yazılmayan konular hakkında ...
Merhaba arkadaşlar, konu dışı ve alt forumlarında görev yapıyorum ve gördüğüm bir şeyi sizinle paylaşmak istedim :)

Örneğin arkadaş mizah bölümüne temel fıkrası açmış ve konuya 1 sene cevap yazılmadığı için konu kapanmış ... Bu konu 5 sene sonra hortlasa da bir temel fıkrasıdır :)

Bir de şu var, 1 sene yorum yazılmadığı için kilitli olan konular tekrardan açılma durumu ...

Ben şunu öneriyorum, sağlıklı düşünürsek

• Konu dışı
  • Her telden fotoğraflar
  • Mizah eğlence fıkra
  • Garip ve ilginç olaylar
  • Oyun cafe
  • Belgesel
Bölümlerinde 1 sene mesaj yazılmayan konuların kapatılmamasını istiyorum :)

O bölümlerin aktif üyeleri ile de anket türü bir konuşma yapacağım :oke:

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
Konu hortlatma olayını ortadan kaldırma amacıyla yapılmıştır bu uygulama Enes.
Zaten güncel konular mesaj alır bir şekilde.

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
Seneye de ilginç de ama yine de duruyor konu,okuyan yine okusun.Sadece kilitlenmiş.:)

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
İyi de adam nerden bulup okuyacak, hem hortlaması foruma kesinlikle zarar vermeyecek konuların açıldığı bölümlerden bahsediyorum ben :)

Haber bölümü demiyorum :)

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Ortağım haklı.
13.09.2009 tarihinde açılmış bir konu bugün itibari ile kilitli bulunmaktadır.
13.09.2010 yani bugün aynı konu açıldığı an,eskisi de onun aynısı olduğu için yeni konuyu da kilitlemek gerekmektedir.
Böyle olunca da üye her iki konuya da mesaj yazamamaktadır.
Benim Ozan'a önerim bu 1 sene zaman zarfını,1+ seneye çekmektir.(Veya daha parlak fikirlerde bulununuz)
Eski konu yine hortlamış olacak,fakat bunun sayesinde en azından konuya cevap yazılabilecek.Diğer türlü her iki konuya da cevap yazma hakkı üyenin elinden alınmış oluyor.

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
Bilmem gençler, siz daha iyi bilirsiniz. :oke:
Ortaklar sizi:D

Anıl Umut

Emekli Yönetici
:naughty:

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
En mantıklısi bence bu, ilk önce konuyu açanı da, sonradan açanı da ve konulara yorum yazmak, aktiflik sağlamak isteyenleri de mağdur etmemek adına en doğru karar bence bu olur :)

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
sitede mevcutdu zaten ama bulamadım.
gösterimi 2000 geçmemiş konular kilitleniyordu sende iyi düşünmüşsün.
1 yılı geçen konular kitlensin bu sayede hortlamnın önüne geçilmiş olur.

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yahu tamam da abi, dediğim bölümlerde konu hortlasa dahi sorun olmaz, aktiflik düşecek garanti veriyorum ... Adam mesaj yazamayacağı bölüme neden girsin :)

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Yeni konu açılırsa konuları birleştire tıklarsın.
İki konu birleşir.
Konuyu aça tıklarsın. O kilit Yaradan'dan gelmiyor, yetkin var buyur aç.
Sonra da konulardaki mükerrer mesajları temizlersin. Al sana mis gibi konu.
Bu geçici çözüm tabii

Senin öneri de mantıklı. Ama çok eski, çoook eski konular aşırı dandik.
Şöyle:http://www.maxicep.com/konu-disi/birakiorummmm-11478.html
Bu konudaki 14 mesajı da tek tek inceleyin.
1) Bize ne? Şu anki hiçbir üyenin bu konuyla bir ilgisi yok, olamaz da (eğer o adam geri gelmezse...)
2) Hasan'ın verdiği link... Uçmuş.
3) Konudaki smileyler nerede?.. Yok. Abuk subuk kodlar var.
4) Konularda bir sürü kodlar mevcut.

Kısacası bu konu da hortlamasın!!! Ne alaka.
Ama bir de Enes'in örnek gösterdiği konu var. O hortlayabilir.
O halde mantıklı çözüm 1 sene gibi kısa bir süreyi uzatmaktan geçiyor bana kalırsa. Şu kodların ne zaman değiştiğini Ozan daha iyi bilir. O tarihten önceki tüm konular kilitlensin. Böylece hem görüntü kirliliği olmaz hem de üyeler ve yöneticiler rahat eder.

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Bence sistem değiştirilmesin ama, sağlam konu görürseniz kilitli açabilirsiniz.. Bu daha iyi olur.

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
2008 sonrası iyi olur bence :)

Çözüm üretilebilir ama sonuca kesin kavuşması gerekir :)
Kapalı konunun aynısı açıldığında onu kapatsak diğeri de kapalı olduğu için ortada konu kalmayacak, açık bıraksak eski konu sahibi mağdur durumda kalacak, ben daha önce açtım diyecek ve konularının hepsini gereksiz mesajlarla hortlatacak ... Birleştirsek yine sorun olacak görünüş açısından çünkü alıntı çoğu yani aynı konuyu üst üste bindirmis olacağız :s

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Süreyi iki yıla çekmek daha uygun gibi. Zaten iki yıl önceki konu sahiplerinin çoğu aktif değil, o açıdan problem yok.

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Ozan

Ozan

Admin
Ortağım haklı.
13.09.2009 tarihinde açılmış bir konu bugün itibari ile kilitli bulunmaktadır.
Arkadaslar yanlıs anlasılma mı var bilmiyorum ama 1 yıl önce açılan konular kitlenmiyor ?
1 yıldır cevap almamıs konular kitleniyor.

Dolayısı ile 1 yıldır cevap almamıs konunun, bugun de, yarın da cevap alma olasılıgı çok çok azdır. Ama buna ragmen 2005 yılında açılmıs ve hala kitli olmayan konular da vardır çünkü cevap alıyor ...

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
2 sene uygun onu geçtik, herhangi bir yanlış konu hortlamaşı olursa forumda en fazla 20 dakika durur belli aralıklarla geziyorum kategorileri çünkü ...

Bir de sorum olacak, diyelim ki bir konu var konu dışında, mesela benim konum en çok hangi tür ölümden korkarsınız diye ... 1 sene yazılmadı ve kapandı sonra başka bir üye açtı aynısını ... Yenisini kapatıp eskisini gösterime açabilir miyim ? Açılmasında bir sakınca olmayan konuları açıp tekrardan gündeme getirebilir miyim ? Böyle olursa daha iyi olur sanki:)

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Arkadaslar yanlıs anlasılma mı var bilmiyorum ama 1 yıl önce açılan konular kitlenmiyor ?
1 yıldır cevap almamıs konular kitleniyor.

Dolayısı ile 1 yıldır cevap almamıs konunun, bugun de, yarın da cevap alma olasılıgı çok çok azdır. Ama buna ragmen 2005 yılında açılmıs ve hala kitli olmayan konular da vardır çünkü cevap alıyor ...
Yanlış,tüm bir senelik konular kilitleniyor.
Örnek vereyim,Aşağıdaki bir senelik konularım 5 den fazla mesaj almışlardır fakat durum ortadadır.
http://www.maxicep.com/cep-telefonl...n-arkasi-gorunuyor-bol-fotografli-252400.html
http://www.maxicep.com/diger-futbol-kulupleri/en-cok-maas-alan-10-teknik-direktor-252069.html
http://www.maxicep.com/haber-kosesi/yokten-kurtce-bolum-talebine-onay-252067.html
http://www.maxicep.com/maxi-kutlama...-akssiz-dogum-gununuz-kutlu-olsun-185542.html
http://www.maxicep.com/konu-disi/vahsi-dogadan-inanilmaz-kareler-171832.html
http://www.maxicep.com/pc-yazilim-haberleri/en-yeni-msn-goruntuleri-sizdirildi-160070.html
.
.
.
Ve bunun gibi onlarca.

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Anıl Ozan ne dedi?
1 yıldır cevap almayan konular kilitleniyor.

Senin konularına bakıyorum hepsi 1 yıldır cevap almayan konu kategorisinde.

Ayrıca bu süreyi 2 ya da 3 yapmak bence iyi bir fikir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt