önerebileceğiniz telefon konusunda yardım istiyorum . Lütfen yardımcı olun !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
qroniqplatoniq

qroniqplatoniq

Üye
    Konu Sahibi
önerebileceğiniz telefon konusunda yardım istiyorum . Lütfen yardımcı olun !
Arkadaşlar ben bir telefon anlamak istiyorum . Şöyle ortalama 350 ila 400-410 Tl arası bir telefon aramaktayım . Önem verdiğim birkaç tek özellik var; kamerası, mesaj saklama kapasitesi, ve ergonomisi. Beğendiğim bir iki telefon bir de merak edip sormak istediğim bir soru var. 6300 Fena telefon değil gibi duruyor ? . K810i ve Nokia 7705 Twist de fena değil gibi .

Bir de sorum olacak . Şu fotodaki sağ taraftaki telefonun modelini bulabilecek olan biri var mı ? Farklı telefonlar gibi . Google'a 7705 Twist yazınca çıkıyor bu foto bu arada.

Lütfen mesajlarınızı ve yorumlarınızı esirgemeyin . Yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar . :bye2:

sevaltopuz

Üye
merhaba resimdekileri bilmem ama 5730 tavsiye ederim muhteşem bir telf

Neverex

Üye
Arkadaşım sana 5530 u öneririm.Harika bir telefon.Ben de kullanıyorum.Tavsiye ederim.

qroniqplatoniq

qroniqplatoniq

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş bu telefonun 5730 olduğuna emi 5730 bu ? . Çift tuş takımı görünüyor . Farklı bir telefon gibi bu telefon ?

Neverex

Üye
Kardeş bu telefonun 5730 olduğuna emi 5730 bu ? . Çift tuş takımı görünüyor . Farklı bir telefon gibi bu telefon ?

Arkadaşım boşver 5730 u ben sana 5530 u tavsiye ederim.Kesinlikle hiçbir sorun yaşamadım.

qroniqplatoniq

qroniqplatoniq

Üye
    Konu Sahibi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt