Telefon Tavsiyesi Telefon tavsiyesi istiyorum arkadaşlar lütfen objektif olarak yardımcı olun...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

RevengeRR

Üye
    Konu Sahibi
Telefon tavsiyesi istiyorum arkadaşlar lütfen objektif olarak yardımcı olun...
Şimdi yeni telefon almak istiyorum ve her platformdaki telefondan kullandığım için neyin ne olduğunu biliyorum sadece karar vermem çok zor oldu. o yüzden ben ihtiyaçlarımı size aktarayım siz de ona göre bir çözüm öneriniz veya telefon öneriniz varsa bana yardımcı olursanız çok sevinirim.

1. olarak nokia n8 kullandım. telefonun kamerası kullanımı ve symbiana alışık olmam sebebiyle çok beğendiğim bir telefondur. ayrıca belle yükledikten sonraki güzelliği de ayrı bir olaydır. fakat bu telefondaki şikayetim tahmin edeceğiniz gibi mağazanın uygulama yoksunu olması ve ekranda o kadar çok widget bölümü olmasına karşın mağazasında adam gibi widget bile bulunmaması. bunun yanında maillerime ayarlayınca reset atması gibi sorunlar yaşadım.

2. olarak samsung galaxy s kullandım. burda da androidi kullandıktan sonra insanların neden ram veya işlemci gücünün peşinde koşmaya başladıklarını anladım. tamam onu kabul ettim ve kullanmaya devam ederken bi baktım telefonda program olarak ne varsa kafasına göre açılmalar kapanmalar gördüm ve açıkçası hoşuma gitmedi. nokiadan alıştığım üzere benim kontrolüm haricinde bir uygulamanın açılması beni sinir etti. bunu yanında da o uygulamalar yüzünden telefonumu günde 3 kere şarj etmek zorunda da kaldım.

3. olarak da iphone kullandım. burdaki eksikliğim de şurda başlıyor. ben açıkçası çok gezen biriyim ve laptopum yok. o yüzden istediğim bilgisayardan herhangi bir dosya resim veya müzik almak istersem hemen kabloyla bağlayıp almak isterim. fakat itunes yüzünden bunu yapamıyorum. bluetooth da kullanılmıyor ama zaten diper telefonlarda da en fazla 10a defa falan kullanmışımdır o yüzden olmasa da olur diye onu geçiyorum.

ortak noktada eğer android konusunda bu sorunları aşmış bir şekilde kullanma imkanı veren bir telefon varsa onu alırım.
iphone konusunda da benim ihtiyacımı karşılayacak bir kullanma yöntemi varsa onu alırım.
nokia konusunda da mağaza çok sıkıntılı biliyorum ama hem ucuz ve telefonun malzemesi karizması çok hoşuma gidiyor. tabi her zaman alışık olduğumuz bir sistem olması da ayrı bir güzellik ama nokianın da önünü göremiyorum herkes gibi.

çok uzun ve sıkıcı bir konu olmuş olabilir ama geçekten para verdikten sonra pişman olmak istemiyorum. yardımlarınızı bekliyorum. (objektif olarak :) )

c6-01 satılık

Üye
Arkadaşlar yaklaşık 2 ay önce aldıgım nokia c6-01 cep telefonumu paraya ihtiyacım olduğundan dolayı satıyorum. Garantili ve kutusundadır.Ankara içi tercihimdir elden satılabilmesi için.
Çizik vs. bir hasar söz konusu değildir.Fiyat 525tl dir.İndirim söz konusu değildir. Aşağıya birkaç resim ekledim inceleyebilirsiniz. Alındığı ilk günden beri ekran koruyucu takılmış ve hiç çıkarılmamıştır.
[/color]
Cep no: 0537 912 79 57

[image]http://img855.imageshack.us/img855/3160/22180657.jpg[/image]

[image]http://img151.imageshack.us/img151/968/19122011062.jpg[/image]

[image]http://img831.imageshack.us/img831/1443/15065591.jpg[/image]

[image]http://img854.imageshack.us/img854/4162/96572342.jpg[/image]​

Emre-45

Emre-45

Üye
Galaxy s2 derdim ama android diyorsun o yüzden nokia 701 bence.

Jrcan1

Jrcan1

Üye
Nokia 603 De olabilir

RevengeRR

Üye
    Konu Sahibi
galaxy s2 veya xperia arc da alabilirim ama şimdi siz böyle deyince andoridde bu istediğim olayların olmamasının bi çözümü yok anladığım kadarıyla öyle mi?
nokia 701 alana kadar gerçekten n8 alırım n8 hem amoled hem malzeme iyi hem 12mp 701 onun yanında hiç olmuyo ya ona da baktım yani :)

"ForeverAlone"

"ForeverAlone"

Üye
Samsung Galaxy S II bak.Aradığın tüm özellikler var.

Emre-45

Emre-45

Üye
o zaman N8 al kardeş..

enaa_881

enaa_881

Üye
kardeş 2 aydır s2 kullanıyorum şimdiye kadar hiç bi uygulamanın kendiliğinden açıldığını görmedim

• Beğen
Tepkiler: Amaru Shady
anılbaran

anılbaran

Üye
kardeşim yenı çıkan nokia 701 derim

estorak

estorak

Üye
Benim arkadaşım da Galaxy S kullanıyor fakat uygulamaların kendiliğinden açılması gibi bir sorun yaşadığını görmedim senin telefonunda bir yazılım hatası felan olmuş olabilir bu da şu anda rahatlıkla Android seçimi yapabileceğini gösteriyor. Zaten Nokianın gelebileceği en üst seviyedeki telefonu kullanıp memnun kalmamışsın. Parasal da sıkıntın olmadığına göre bence Galaxy S II :)

• Beğen
Tepkiler: Amaru Shady
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Galaxy SII -> Bütçeniz 1000 TL nin üzerindeyse
Nokia 701 -> Bütçeniz 1000 TL nin altındaysa.

Başka önerim yoktur. Bende 701 düşünüyorum. Hayallerimi süslüyor, biraz süslemeye devam etsin hemen alıp soğumak ya da heyecanımı hemen sonlandırmak istemiyorum :D

RevengeRR

Üye
    Konu Sahibi
ya şöyle oluyo arkadaşlar andori kullanırken şuna rastladım
telefondaki görev yöneticisini bilyosunuz temizleyince rami rahatlatıyo falan hani
bi de üstüne task killer yüklemiştim iki taraftan da görüyordum ne olup olmadığını
ara sıra telefonda oraya bakınca mesela hiç kullanmadığım ajanda yok efendim google mail bi de kitap okuma programı vardı baktım açılmışlar
ne ayak deyip kapattım.
kuzenimde de lg optimus vardı onunkline de baktım o da aynıydı. sizin dediklerinizde bu olmuyo mu?

bi de android karar verirsem diyelim xperia arc hakkında ne düşünüyorsunuz sgs2 den kötü mü? çünkü tipi falan çok hoşuma gitti de kaliteli geldi o yüzden soruyorum??

enaa_881

enaa_881

Üye
arc sgs2 den kötü tabikide eğer en iyisini istiyosan sgs2 ama beğendiğim telefonu alayım diyorsan arc al arc ın kamerası sgs2 den iyi olabilir sadece o kadar

y n s c n

y n s c n

Üye
SGS2 alma fırsatınız varsa bunu değerlendirin.

william75

william75

Üye
Varsa imkanın Galaxy Note ya da Galaxy S2 ya da Optimus 3D tavsiye ederim.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
ben bi sorunla karılaşmadım. karşılaşacağımı zannetmiyorum da. Yani ;

Galaxy SII :oke:

krstnck

krstnck

Üye
Nokia E7 Öneririm Mükemmel Bir Telefon Ve Tam İstediğiniz Gibi Ha Laptop Ha Bu Hiçbir Yazılımsal Hatalarıda Yok ;)

MezraL123

MezraL123

Üye
Android telefonlarda kendiliğinden gerçekleşen olaylar yok. Yazılımsal bi hatadır yada cebinizde bi şekilde kendiniz açmış olabilirsiniz. Ben wave kullanıyodum eskiden ve elim cebimde yürürken farkında olmadan mesaj bile atıyodum. Yani her hatayı telefona yada işletim sistemine yormamak gerekir. Bikaç haftadır sgs2 kullanıyorum ama hiç şarj sorunu yaşamadım açıkcası. Yeni olduğu fazla kullanmama, oyun, internet, mesaj vs şeylerle sürekli olarak uğraşmama karşı gün içinde şarj etme ihtiyacı yaşatmadı. Sistem güç tasarrufu diye bi ayar var telefonda ve aktif kullanımda fazlasıyla iş görüyo. Ayrıca sorununuz şarjsa bu konudada birçok sistem aracı veya şarj için yardımcı olabilcek pek çok uygulama var. Şahsen sgs2yi öneririm. İphone yada n8 yada nokia 701den çok daha üstün. Xperia arc da güzel telefondur ama donanımsal olarak biraz zayıf. Ekran işlemci cpu vs her konuda sgs2 çok daha iyi. Eğer xperia arc s alırsanız yani arc ın bi üst modeli biraz daha iyidir donanım açısından işlemcisi güçlendirilmiştir ve eğer telefonu beğendiyseniz sizi memnun edicektir. Tavsiyem iphone du nokiaydı bulaşmayın. Alabiliyosun sgs2 yoksa arc alın pişman olmazsınız..

TheSoftware

TheSoftware

Üye
Galaxy S diyorum.4 ay önce aldım çok memnunum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt