Sinema filmi şeklinde uygun olursa Miyazaki'nin animelerini öneririm. Hatta şiddetle öneririm. En beğendiklerimden top5 yaptımarkadaşlar başlıktan belli anime çizgi filmlere yeni başlayacağım sizin önerebileceğiniz güzel anime çizgi dizi ve çizgi filmler nelerdir
dostum naruto shippudene devam ediyormusun hala galiba bitecek öyle görünüyor heralde final bölümleri yaklaştı galiba ben daha 140.bölümdeyimde arada birde son bölümlere de bakıyorum birde naruto hangi bölümde kyuubiyi kontrol ediyor daha uzakmıyım ben o bölümlerde ben şimdi 140.bölümdeyimdeSezon derken neyi kastettin anlamadım fakat;
220 bölümlük Naruto ve (şuan 340'larda sanırım) yeni bölümleri yapılmakta olan Naruto Shippuden varMovies dediğin başka bir olay onun anime ile fazla bir ilgisi yok ve sayısını hatırlamıyorum fakat film şeklinde )1-1,5 saat sanırım hiç izlemedim bilmiyorum) yapıldı onlar
Benden spoiler mi istiyorsundostum naruto shippudene devam ediyormusun hala galiba bitecek öyle görünüyor heralde final bölümleri yaklaştı galiba ben daha 140.bölümdeyimde arada birde son bölümlere de bakıyorum birde naruto hangi bölümde kyuubiyi kontrol ediyor daha uzakmıyım ben o bölümlerde ben şimdi 140.bölümdeyimde

heralde final bölümleri yaklaşıyor demek istedim ben birde naruto resmen şey üzerine kurulmuş sanki uchiha klanı ver naruto arasında kurulmuş gibi sanki genelde onların konularını daha yoğun işliyorlar sanki haksızmıyımBenden spoiler mi istiyorsun
En son 375. bölüm çıktı her perşembe yenisi geliyor.

Mangasını göz önüne alırsak ileride daha çok bölüm çıkacak gibi görünüyor ve her hafta 1 bölüm çıktığına göre yolun sonu çok uzak gibi.heralde final bölümleri yaklaşıyor demek istedim ben birde naruto resmen şey üzerine kurulmuş sanki uchiha klanı ver naruto arasında kurulmuş gibi sanki genelde onların konularını daha yoğun işliyorlar sanki haksızmıyım![]()
ya tamam klan sorununu anladımda uchiha klanının kurucusu uchiha madara ve 1.hokage konoha köyündeki mesele için değilmi sorunMangasını göz önüne alırsak ileride daha çok bölüm çıkacak gibi görünüyor ve her hafta 1 bölüm çıktığına göre yolun sonu çok uzak gibi.
Klan soruna gelirsek sana tavsiyem animeleri adamakıllı izlemen![]()
Ben madara ve 1. hokage olayını buraya özetlerim de ne anlamı kalır ki? Ha diyorsan ki ben öylesine izliyorum, sen sor ben hatırladığımca anlatayım.ya tamam klan sorununu anladımda uchiha klanının kurucusu uchiha madara ve 1.hokage konoha köyündeki mesele için değilmi sorun
izliyorumda daha sasukenin itachi ile olan dövüşünü daha yeni bitirdim ve bazı konuları anlıyorum yani konuların çoğunu anlıyorum ölesine izlemiyorum yaniBen madara ve 1. hokage olayını buraya özetlerim de ne anlamı kalır ki? Ha diyorsan ki ben öylesine izliyorum, sen sor ben hatırladığımca anlatayım.
İlk sezondan mı başladın? Filme ortasından başlamak sonu için pek iyi olmaz.izliyorumda daha sasukenin itachi ile olan dövüşünü daha yeni bitirdim ve bazı konuları anlıyorum yani konuların çoğunu anlıyorum ölesine izlemiyorum yani
evet ilk narutodan başladımİlk sezondan mı başladın? Filme ortasından başlamak sonu için pek iyi olmaz.
220 bölümün hepsinide izledimondan sonra shippuden serisine başladımBak ne güzel ilerliyorsun işte boşver spoilerievet ilk narutodan başladım220 bölümün hepsinide izledimondan sonra shippuden serisine başladım
Arada son bölümlere de bakma
bu şarkı nasıl sence günde 3-4 defa dinliyorumdaBak ne güzel ilerliyorsun işte boşver spoileriArada son bölümlere de bakma
![]()
Ben ilk sezonun çoğu şarkısını ezbere biliyordum da unuttumbu şarkı nasıl sence günde 3-4 defa dinliyorumda
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

internette bakıyorumda şarkılara en beğenilen şarkılarından biri narutonunBen ilk sezonun çoğu şarkısını ezbere biliyordum da unuttum![]()

Öyle ya cidden çok iyi yapıyorlar açılış şarkılarını. Shippuuden'deki bazı kapanış şarkıları da çok iyi.internette bakıyorumda şarkılara en beğenilen şarkılarından biri narutonun![]()
buda çok güzeldirÖyle ya cidden çok iyi yapıyorlar açılış şarkılarını. Shippuuden'deki bazı kapanış şarkıları da çok iyi.
Bu ve daha birçoğunu telefona indirdim gece uykuya dalmadan önce 1-2 posta atıyorumbuda çok güzeldir
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız