OnePlus 6, İsteğe Bağlı Çentikle Geliyor!

Sponsorlu Bağlantılar

TheNightMare.

TheNightMare.

Moderator
    Konu Sahibi
OnePlus 6, İsteğe Bağlı Çentikle Geliyor!


Çin merkezli üretici OnePlus'ın duyurusu yaklaşan amiral gemisi OnePlus 6 modelinde, iPhone X benzeri bir çentik kullanmaya karar vermesi, bazı OnePlus hayranlarını tedirgin etti. Şirket yöneticileri bu yüzden, müşterilerinin taleplerini dinlemek için sık sık OnePlus forum topluluğuna katılıyor.

Açıkçası, şirketin CEO'su Pete Lau'nun son zamanlarda akıllı telefon sektöründe çığır açan bir yol izleyerek tüketicilerle sürekli iletişim halinde olması beğeni kazanırken, Pete Lau OnePlus forumunda yaptığı açıklamada, kullanıcıların daha geleneksel bir görüntü için çentiğin etrafındaki görüntü alanını devre dışı bırakabileceğini ve ekranın bu alanını karartabileceğini belirtti.

Aslında bu açıklama, OnePlus hayranları arasında çentik konusunda oluşan çekinceleri bir nebze olsun gidermiş oldu. Öte yandan OnePlus, her ne kadar müşterilerinin taleplerini dikkate alıyor alıyormuş gibi görünse de çentik konusunda yine de kendi planlarına sadık kaldığını göstermiş oldu. Ekranın üst tarafını karartma seçeneğine sahip olmak, kullanıcıların çentikli cihazlarını tercih ettikleri gibi kullanmalarına izin verir. Ekran kullanım oranını en üst seviyeye çıkarmak isteyenler için de iyi bir seçenek olacak.

OnePlus 6 hakkında artan sızıntılar, cihazın duyurusunun da yaklaştığına işaret ediyor. Tahminlere göre Mayıs veya Haziran ayında piyasaya sunulması beklenen OnePlus 6'nın 27 Nisan'da gösterime girecek olan Avengers: Infinity War filminin temasını taşıyan özel bir sürümünün de sunulacağı belirtiliyor.
 


Üst Alt