OnePlus 6'da Yeni Bir Materyal Kullanılacağı Açıklandı

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
OnePlus 6'da Yeni Bir Materyal Kullanılacağı Açıklandı
OnePlus'ın yeni amiral gemisi OnePlus 6'da farklı bir materyal malzeme kullanılacağı Twitter üzerinden açıklandı.


OnePlus 6'ya ait sızıntılar ve bilgiler halen gelmeye devam ediyor. Firma son üç telefonu için metal yapı kullanmasına karşın OnePlus 6'da farklı bir materyale geçiş yapacak. Resmi Twitter sayfasında yayınlanan yeni bir teaser, OnePlus 6'nın alt kısmını gösteriyor. Fotoğraf üzerinden cihazın cam bir gövde ile geleceğini söyleyebiliriz. Cihazın arka kısmında ayrıca "OnePlus tarafından tasarlanmıştır" yazısı da yer alıyor.

https://www.maxicep.com/oneplus-6-su-gecirmez-yapida-tasarlanacak
OnePlus 6 su geçirmez yapıda tasarlanacak
OnePlus, birçok üretici cam tasarıma geçerken metal tasarım kullanmaya devam eden firmalardan bir tanesiydi. OnePlus 3'ten önce, ilk iki telefonu plastik kasaya sahipti. Aslında, OnePlus 6, her iki tarafı da camla kaplı ilk OnePlus telefonu olmayacak. Şirket daha önceden OnePlus X adında cam gövdeye sahip bir akıllı telefonu piyasaya sürmüştü.



OnePlus ayrıca bu tasarımın orijinal olduğunu ve işçilik kalitesinin oldukça üst düzeyde olduğunu söylüyor. Elbette çok aşamalı üretim sürecinden geçen telefon gövdelerinin kalitesini piyasaya çıktıktan sonra test etmemiz gerekiyor.



Same expert craftsmanship, new materials.

— OnePlus (@oneplus)


Cihazın belki de cam gövdenin yanı sıra metal gövdeli farklı bir varyantı daha olabilir. Arka taraftaki malzemenin cam ile değiştirilmesi her ne kadar Gorilla Glass olsa da düşmelerde metal kadar iyi sonuç vermeyecektir. Ayrıca cam yüzeyli gövdede bolca parmak izi kalacağını şimdiden söyleyebiliriz.

OnePlus, kablosuz şarjın hala Dash Charge kadar hızlı olmadığını söylüyor. Bu sebeple OnePlus 6'da kablosuz şarj özelliğini göremeyebiliriz.
OnePlus 6'da Yeni Bir Materyal Kullanılacağı Açıklandı
 


Üst Alt