Buğra
Admin
-
Konu Sahibi
-
5 kullanıcıların ilgisini pek çekmedi o cihaz. Bizden farkı çerçevesiz ekran | belki 20+16 yerine 20+20 çift kamera | arkada parmak izi ( hiç sevmem )5T geliyor o da hiç fena değil hatta çok iyi v30'la iyi karşılaştırılır ama yine ucuzluğundan dolayı Oneplus 5'e kalıyoruz bu telefonu en kısa zamanda düşünüyorum Oneplus 6 nasıl olacak acaba, belki ucuz yollu bi su ve toz dayanıklılığı getirilir
Evo garantili benim cihaz. Garantiye göndereceğim başka ne yapacağımHocam bu telefon arızalansa şarj soketi bozulur pilin ömrü biter filan napacaksın böyle bi durumda?
O zaman çin marka cihaz almayınHocam çok dikkatli kullanırımda insanların çin malı cihaz gerçeğini gelipte yüzüme vurmalarını istemem
Eğer OP5 alırsanız.arkadaşlar merhaba,
bu telefonun incelemesini birçok yerden yaptım fakat bu konu gerçekten de çok açıklayıcı ve çokta güzel olmuş bende şuan bu telefonu almak istiyorum hem biraz nakit ihtiyacım var hemde iyi bir telefon kullanmak istiyorum.
Elimde şuan iphone 7 plus 32 gb var sizce one plus 5 almalı mıyım? neden almalıyım?
açıklamanız için teşekkür ederim peki one plus 5T yi beklemek mi daha mantık lı yoksa al bunu 5T de cok büyük farklar olmayacak mı diyorsun ?Eğer OP5 alırsanız.
+ olarak:
Ekran daha büyük AMOLED ekran gayet iyi.
Pil olarak daha iyi
Şuan dünya üzerinde bulunan en hızlı çalışan Android cihazdır kendisi bir çok teste ve gerçek kullanım senaryosuna bakabilirsiniz.
Kamera olarak gayet iyi cihaz sizi üzmez.
- olarak:
uzun yıllardır iOS kullanıyorsanız ve Android kullanmadıysanız geçişte biraz zorlanırsınız sadece. Cihazın eksi bir yönü yok.
5T modelinin bizden farklarını sayayım.açıklamanız için teşekkür ederim peki one plus 5T yi beklemek mi daha mantık lı yoksa al bunu 5T de cok büyük farklar olmayacak mı diyorsun ?
açıklamanız için teşekkür ederim peki one plus 5T yi beklemek mi daha mantık lı yoksa al bunu 5T de cok büyük farklar olmayacak mı diyorsun ?
katılıyorum 5T cıkıcak 3 gun sonra 6 çıkıyor diyecekler bu teknolojiye gerçektende ayak uydurmak zordur. akşama telefonumu verip one plus 5 alabilirim. alırsam eğer deneyimlerimi gün gün buraya aktarırırm.5 kullanıcıların ilgisini pek çekmedi o cihaz. Bizden farkı çerçevesiz ekran | belki 20+16 yerine 20+20 çift kamera | arkada parmak izi ( hiç sevmem )
kasa yapısı aynı arkadan oneplus 5 ile aynı olacak parmak izi ekleyecekler.
Onu bekle bunu bekle yaparsak hiç cihaz alamayız
akif ordudaysan ara beni bende ordudayım cihazı inceleyebilirsinHocam çok dikkatli kullanırımda insanların çin malı cihaz gerçeğini gelipte yüzüme vurmalarını istemem
Hocam mesajı düzenledim. Numarayı özelden yazın birbirinize daha iyi olurakif ordudaysan ara beni bende ordudayım cihazı inceleyebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?