sonsuzluk123
Üye
[Önemli] Telefonlar için hafıza aksesuarı yapabilir miyiz?
arkadaşlar bu konuyu az önce sonynin forumlarındada açtım ama ing. anadolu lisesinden kalma olduğundan dolayı fazla bir şey anlatamadım sanırım
neyse. malumunuz xperia u nun hafıza kartı almadığı üzücü bir gerçek. düşündüm taşındım bu sorunu nasıl halledebilirim diye.
otg kablosu ile flash bellek bağladığımız vakit cepte taşıması filan hep sıkıntı olduğundan;
şimdi işi bilen arkadaşlara şunu sormak istiiyorum? mini usb (erkek tarafı) ile üstte verdiğim linkteki gibi küçük flash bellekler arasında direk bağlantı kurulabilir mi? yani mini usb den çıkan kabloyu direk usb belleğe bağlayıp, o usb belleğin giriş kısmını çıkartıcaz tabi, kısacası büyük dişi usb girişini mini (erkek) usb girişi haline çevirebilir miyiz? (türkçe anlatması bile zor
) umarım anlatabildim. neyse eğer böyle bir şey mümkünse otg kablom ile bu ürünü alıp bu işe bilen arkadaşların yardımıyla ile başlamak isterim!
tron legacy filmi tarzında bir tasarım (ledli) yaparsak gayet hoş olur? bilgim olsa şu an çoktan yapmıştım bunu ya :d
- - - Eklendi - - -
http://s8.postimage.org/714fviq5x/Untitled_1.jpg
şöyle küçük bir tasarım.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
arkadaşlar bu konuyu az önce sonynin forumlarındada açtım ama ing. anadolu lisesinden kalma olduğundan dolayı fazla bir şey anlatamadım sanırım

neyse. malumunuz xperia u nun hafıza kartı almadığı üzücü bir gerçek. düşündüm taşındım bu sorunu nasıl halledebilirim diye.
otg kablosu ile flash bellek bağladığımız vakit cepte taşıması filan hep sıkıntı olduğundan;
şimdi işi bilen arkadaşlara şunu sormak istiiyorum? mini usb (erkek tarafı) ile üstte verdiğim linkteki gibi küçük flash bellekler arasında direk bağlantı kurulabilir mi? yani mini usb den çıkan kabloyu direk usb belleğe bağlayıp, o usb belleğin giriş kısmını çıkartıcaz tabi, kısacası büyük dişi usb girişini mini (erkek) usb girişi haline çevirebilir miyiz? (türkçe anlatması bile zor

) umarım anlatabildim. neyse eğer böyle bir şey mümkünse otg kablom ile bu ürünü alıp bu işe bilen arkadaşların yardımıyla ile başlamak isterim!tron legacy filmi tarzında bir tasarım (ledli) yaparsak gayet hoş olur? bilgim olsa şu an çoktan yapmıştım bunu ya :d
- - - Eklendi - - -
http://s8.postimage.org/714fviq5x/Untitled_1.jpg
şöyle küçük bir tasarım.