[Önemli] Telefonlar için hafıza aksesuarı yapabilir miyiz?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sonsuzluk123

Üye
    Konu Sahibi
[Önemli] Telefonlar için hafıza aksesuarı yapabilir miyiz?

arkadaşlar bu konuyu az önce sonynin forumlarındada açtım ama ing. anadolu lisesinden kalma olduğundan dolayı fazla bir şey anlatamadım sanırım :D

neyse. malumunuz xperia u nun hafıza kartı almadığı üzücü bir gerçek. düşündüm taşındım bu sorunu nasıl halledebilirim diye.

otg kablosu ile flash bellek bağladığımız vakit cepte taşıması filan hep sıkıntı olduğundan;

şimdi işi bilen arkadaşlara şunu sormak istiiyorum? mini usb (erkek tarafı) ile üstte verdiğim linkteki gibi küçük flash bellekler arasında direk bağlantı kurulabilir mi? yani mini usb den çıkan kabloyu direk usb belleğe bağlayıp, o usb belleğin giriş kısmını çıkartıcaz tabi, kısacası büyük dişi usb girişini mini (erkek) usb girişi haline çevirebilir miyiz? (türkçe anlatması bile zor :D:D) umarım anlatabildim. neyse eğer böyle bir şey mümkünse otg kablom ile bu ürünü alıp bu işe bilen arkadaşların yardımıyla ile başlamak isterim!

tron legacy filmi tarzında bir tasarım (ledli) yaparsak gayet hoş olur? bilgim olsa şu an çoktan yapmıştım bunu ya :d

- - - Eklendi - - -

http://s8.postimage.org/714fviq5x/Untitled_1.jpg

şöyle küçük bir tasarım.

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Sanırım flash belleğin büyük usb çıkışının yerine direk micro usb bağlayacaksın. Bence mümkün değil. Mümkün olsa üreticiler istediğimizi yapardı. Güzel fikir ama.

mcnpl4

mcnpl4

Üye
flash Bellekleri mikro usb uyumlu yapsalar daha iyi olurdu aslında. artik kuculmelerinin vakti geldi bence

sonsuzluk123

Üye
    Konu Sahibi
elimdeki fazla flash bellekler ile deniycem yakın zamanda. yine burda size haber ederim. eğer böyle bir şey mümkünse harika olur.

sonsuzluk123

Üye
    Konu Sahibi
aslında uuncu sen de doğru demişsin biraz düşününce, birileri şimdiye kadar bunu elbet düşünmüştür. her halükarda net üzerinde bir şey bulamadım bu konu hakkında.

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
aslında uuncu sen de doğru demişsin biraz düşününce, birileri şimdiye kadar bunu elbet düşünmüştür. her halükarda net üzerinde bir şey bulamadım bu konu hakkında.
yani. ama içinde kalacaksa yap bence.

PremiumWork

PremiumWork

Üye
Güzel fikir ama biraz bilgi ve deneyim lazım.Denemek lazım :oke:

sonsuzluk123

Üye
    Konu Sahibi
böyle bir şey varmış !!!!!!!!!!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt