5800 v52.0.101 kurdum sorunsuz şu anda yanlız bi sorum olacak. telefonun sag üst kosesinde hafıza kartı isareti cıkıyo sebebi ne olabilir ?
menüyü 3x4 - 6x2 ye sabitledim, tema efektlerini kapatınca kasma olayı azaldı (sanki acıkken bana biraz kasıyor gibi gelmişti) tek sorunum kaldı onada abimiz olarak bi el atarsan 5800 C6V40'ı sorunsuz bi şekilde tamamlayacağım 
Tabii kurulur. Zaten v50, v40'tan sonra çıkmış resmi versiyondur. Gönül rahatlığıyla v50.0.001'i kurabilirsin.
sorarsan o programın ne oldugunu bile bilmiyorummenüyü 3x4 - 6x2 ye sabitledim, tema efektlerini kapatınca kasma olayı azaldı (sanki acıkken bana biraz kasıyor gibi gelmişti) tek sorunum kaldı onada abimiz olarak bi el atarsan 5800 C6V40'ı sorunsuz bi şekilde tamamlayacağım
1 - klavye bana küçük geldi onun büyük olanından varsa şayet
2 - arama ekranı (numara girme yeri) çok kücük gözüküyo orayı orjinaldeki gibi yada mümkünse daha büyük yapabilirsek kanımca kusursuz olacak açımdan.
Saygılar...
t9 da yazarken yeni kelime girildiginde hafızaya almıyor , aynı kelimeyi her seferinde yeniden girmek zorunda kalıyorum bunun sebebi ne olabilir ?
arkadaşlar OmegA v4.0 Final C6 Edition ROFS2 3x4 6x4 SlideToUnlock.zip İNDİRİRKEN UNLOCK FİLE diyor şifrelimi acaba şifreli ise konulan şifre nedir :?
----------Eklendi @ 01:44:43 ---------- Yazıldı @ 00:59:54 ----------
bilen yada yardımcı olacak bi arkadaşımız yokmu![]()
bu arada telefona hard format atmayı denedim, hani cfw kurduktan sonra adettir ya fakat bekledim bekledim telefon normal açıldı. bi kac kere denedim yine aynı. sonra tarihle saatle ve tema ile oynadım yine yaptım yine normal bi sekilde acıldı telefon ama saat 09.00 tarih 1.1.11 ve orj. tema ile. demekki formatı otomatik atıyo hiç ekran vermeden çok ilginç ilk defa gördüm.
bu arada klasörleri düzenleyeyim dedim ama klasör silinmiyo! mesela multimedya klasöründekileri cıkardım ama multimedya klasörünü silemiyorum!
Mesela Oyun klasörü silinebiliyor.Core dosyasının içinde 6 tane değil 5 tane dosya var. Ne yapacağız?
d-2) CFW'yi Flashlayın:
--> Telefon versiyonunuza uygun Core ve yine size uygun olanı indirdiğiniz Rofs2 arşivlerinin içindeki dosyaları bir klasöre çıkartın. Toplamda 6 dosya elde edeceksiniz. Daha fazla veya az ise dosyaları düzgün çıkarttığınızdan emin olmalısınız.
--> Bu dosyaları kopyalayıp C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-588 (öyle bir konum yoksa, klasörleri kendiniz oluşturun) içerisine yapıştırıyoruz.