OmegA™ v4.6 Ultimate Final C6v40 Port 5800 | 5230 | 5530 | X6

Sponsorlu Bağlantılar

Aleksandar

Aleksandar

Üye
5800 v52.0.101 kurdum sorunsuz şu anda yanlız bi sorum olacak. telefonun sag üst kosesinde hafıza kartı isareti cıkıyo sebebi ne olabilir ?

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
5800 v52.0.101 kurdum sorunsuz şu anda yanlız bi sorum olacak. telefonun sag üst kosesinde hafıza kartı isareti cıkıyo sebebi ne olabilir ?

Hafıza kartı takılı olduğunu gösteriyor. Gerçekten sorun yok mu? Eğer hata bulamazsan (konudaki çözüldü diye belirttiğim hatalara da bakarsan iyi olur) konuya 5800'ı da entegre edeceğim.

Aleksandar

Aleksandar

Üye
tamam iftara kadar inceleyim ben ayrıntılı olarak tekrardan bildireyim. bu arada menü ve boot ekranında kendim oynama yaptım onun dısında senden ne aldıysam o. yanlız klavyeye alısmakta güclük cekiyorum cok kücük geliyo :D

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Hadi bakalım. İlk beta tester sen oldun. İnşallah bir sorun çıkmaz.

Klavye böyle çok daha kullanışlı. Bende alışmakta biraz zorlandım. Sonradan kolayca daha hızlı yazmaya alıştım. Fakat büyük klavye isteyenler artarsa koyabilirim cfwye.

Aleksandar

Aleksandar

Üye
dokunmatik sorunsuz
ev ekranında bi problem yok
arama geldiginde sürüklemeli cevaplama ekranında cok kısa süreli bi takılma gördüm hemen düzeldi
müzik ve internette problem yok.
seste bi problem yok.
kamera çalışıyo ( bi kerelik bi kamera kullanılıyor hatası aldım ama ondan sonra yaptıgım 25-30 denemede bi problemle karşılaşmadım)
*** fotograflar bölümüne girdigimde 3D photo browser a tıkladıgımda açılmıyor *** (normal görüntülemede problem yok)

ertgrl mrmi

Üye
rof2 yi indirirken şifre istiyor özelden msj attm..
şifre????

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Şifre.ler gönderildi.

@Aleksandar: Nokia photo browser, music stopper, nokia internet radio programlarını kurduktan sonra eksikleri tamamlayacaksın. Konuda zorunlu yüklenmesi gereken uygulamaları indirirsen hepsini arşivde bulabilirsin.

Aleksandar

Aleksandar

Üye
sorarsan o programın ne oldugunu bile bilmiyorum :aha: menüyü 3x4 - 6x2 ye sabitledim, tema efektlerini kapatınca kasma olayı azaldı (sanki acıkken bana biraz kasıyor gibi gelmişti) tek sorunum kaldı onada abimiz olarak bi el atarsan 5800 C6V40'ı sorunsuz bi şekilde tamamlayacağım :d:
1 - klavye bana küçük geldi onun büyük olanından varsa şayet
2 - arama ekranı (numara girme yeri) çok kücük gözüküyo orayı orjinaldeki gibi yada mümkünse daha büyük yapabilirsek kanımca kusursuz olacak açımdan.
Saygılar...

baro1907

Üye
t9 da yazarken yeni kelime girildiginde hafızaya almıyor , aynı kelimeyi her seferinde yeniden girmek zorunda kalıyorum bunun sebebi ne olabilir ?

razzor

Üye
arkadaşlar OmegA v4.0 Final C6 Edition ROFS2 3x4 6x4 SlideToUnlock.zip İNDİRİRKEN UNLOCK FİLE diyor şifrelimi acaba şifreli ise konulan şifre nedir :?

----------Eklendi @ 01:44:43 ---------- Yazıldı @ 00:59:54 ----------

bilen yada yardımcı olacak bi arkadaşımız yokmu :(

Aleksandar

Aleksandar

Üye
bu arada telefona hard format atmayı denedim, hani cfw kurduktan sonra adettir ya fakat bekledim bekledim telefon normal açıldı. bi kac kere denedim yine aynı. sonra tarihle saatle ve tema ile oynadım yine yaptım yine normal bi sekilde acıldı telefon ama saat 09.00 tarih 1.1.11 ve orj. tema ile. demekki formatı otomatik atıyo hiç ekran vermeden çok ilginç ilk defa gördüm.

bu arada klasörleri düzenleyeyim dedim ama klasör silinmiyo! mesela multimedya klasöründekileri cıkardım ama multimedya klasörünü silemiyorum!

plustik

Üye
Core dosyasının içinde 6 tane değil 5 tane dosya var. Ne yapacağız?

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
sorarsan o programın ne oldugunu bile bilmiyorum :aha: menüyü 3x4 - 6x2 ye sabitledim, tema efektlerini kapatınca kasma olayı azaldı (sanki acıkken bana biraz kasıyor gibi gelmişti) tek sorunum kaldı onada abimiz olarak bi el atarsan 5800 C6V40'ı sorunsuz bi şekilde tamamlayacağım :d:
1 - klavye bana küçük geldi onun büyük olanından varsa şayet
2 - arama ekranı (numara girme yeri) çok kücük gözüküyo orayı orjinaldeki gibi yada mümkünse daha büyük yapabilirsek kanımca kusursuz olacak açımdan.
Saygılar...

- Klavyenin büyük olanını koyabilirim.
- Maalesef orjinaldeki telefon araması c6v40 a portlanamıyor. DM'de biri konu olarak istemişti ama mümkün değildi.

t9 da yazarken yeni kelime girildiginde hafızaya almıyor , aynı kelimeyi her seferinde yeniden girmek zorunda kalıyorum bunun sebebi ne olabilir ?

T9 hatası galiba. Tam emin değilim. Araştırmam lazım.

arkadaşlar OmegA v4.0 Final C6 Edition ROFS2 3x4 6x4 SlideToUnlock.zip İNDİRİRKEN UNLOCK FİLE diyor şifrelimi acaba şifreli ise konulan şifre nedir :?

----------Eklendi @ 01:44:43 ---------- Yazıldı @ 00:59:54 ----------

bilen yada yardımcı olacak bi arkadaşımız yokmu :(

Şifre gönderildi.

bu arada telefona hard format atmayı denedim, hani cfw kurduktan sonra adettir ya fakat bekledim bekledim telefon normal açıldı. bi kac kere denedim yine aynı. sonra tarihle saatle ve tema ile oynadım yine yaptım yine normal bi sekilde acıldı telefon ama saat 09.00 tarih 1.1.11 ve orj. tema ile. demekki formatı otomatik atıyo hiç ekran vermeden çok ilginç ilk defa gördüm.

bu arada klasörleri düzenleyeyim dedim ama klasör silinmiyo! mesela multimedya klasöründekileri cıkardım ama multimedya klasörünü silemiyorum!

- Format sonrası ülke, tarih vs. gelmez. Kendim özellikle böyle ayarladım. Saat ayarlarından oto. güncelleştirdiğinde zaten herşey doğru dürüst otomatik olarak seçiliyor. Hard format attığını saatin 09:00 olmasından anlayabilirsin.
- Bazı klasörler sistem klasörleridir. Silinemez. O yüzden olmasın :) Mesela Oyun klasörü silinebiliyor.

Core dosyasının içinde 6 tane değil 5 tane dosya var. Ne yapacağız?

Core arşivinin içerisinden 5 dosya çıkar. Sonra istediğin özelliklere sahip rofs2 yi indirirsin. Oradan da 1 klasör çıkar. Bunları RM-588 klasörüne attığında toplamda 6 dosya oluyor. Kurulum aşamalarını iyi takip edin:

d-2) CFW'yi Flashlayın:

--> Telefon versiyonunuza uygun Core ve yine size uygun olanı indirdiğiniz Rofs2 arşivlerinin içindeki dosyaları bir klasöre çıkartın. Toplamda 6 dosya elde edeceksiniz. Daha fazla veya az ise dosyaları düzgün çıkarttığınızdan emin olmalısınız.
--> Bu dosyaları kopyalayıp C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-588 (öyle bir konum yoksa, klasörleri kendiniz oluşturun) içerisine yapıştırıyoruz.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Konu yeniden düzenlendi. 5800, 5530, X6 konuya eklendi. 5800 dosyaları ekleniyor. Diğerleri yapım aşamasında henüz.

Şehr-i Hüzün™

Şehr-i Hüzün™

Üye
Ben de şifreyi istiyorum. :bilmm

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Tamam Şehr-i Hüzün, gönderdim ;)

omer383

Üye
arkadsım şifre..????

----------Eklendi @ 13:50:20 ---------- Yazıldı @ 13:46:27 ----------

:hmmm

----------Eklendi @ 13:54:37 ---------- Yazıldı @ 13:50:20 ----------

ya arkadslar biri yardımcı olsa sifre gerekli indiremiyorum.... :D :D

Ali Emre Çirik

Üye
kardeş şu hafıza kartı ikonunu nasıl kaldırcaz ?

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Hafıza kartını çıkarırsan ikonuda gider. Çok mu çirkin duruyor?

Üst Alt