OmegA™ v4.6 Ultimate Final C6v40 Port 5800 | 5230 | 5530 | X6

Sponsorlu Bağlantılar

Ali Emre Çirik

Üye
kardeşim dosya olarak söylemiştim. cevabın çok hoşuma gitti. ben sevmiyorum 5800da. ama fw taş gibi duruyor

----------Eklendi @ 14:59:35 ---------- Yazıldı @ 14:43:13 ----------

bu arada photo browser çalışmıyor mu

superize

superize

Üye
5800 v52.0.007 içinde hazırlayacakmısın ? daha önce telefona kardeşim cfw yüklemiş bende orjinal versiyonunu kurmuştum tekrar bi sorun olur mu ?

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
52.0.007 için hazırlamayacağım. Çünkü c60v40 ı sadece 52.0.101 için portlanmış.

Photobrowser çalışmıyor falan demeyin. Konuyu iyice okuyun:

c-1) Herkesin indirmesi ve kurması zorunlu dosyalar:

--> Yüklenmesi zorunlu symbian bileşenler, CFW'yi telefonunuza flashladıktan sonra mutlaka telefon içerisinden dosyaları yüklemeniz gerekmektedir:

e. CFW Flashlama Sonrası:[/color]

CFW'yi flashladıktan sonra kurulum bitmiş olmuyor. Bundan sonraki aşamaları gerçekleştirdikten sonra artık dilediğiniz CFW'ye ulaşmış olacaksınız.

e-1) Yüklenmesi zorunlu symbian bileşenler arşivindeki dosyaları telefonunuza kopyalayın. Daha sonra telefonunuzdan bu bileşenlerin tümünü yükleyin. Bileşenler şunlardır: MusicStopper, Nokia Internet Radio, Nokia Photo Browser, OviStore.

e-2) Yedeklerinizi geri yükleyin. Konudaki Yedekleme aşamasında, her yedeğin nasıl geri yüklendiğini görebilirsiniz.

e-3) Telefon tarihini güncelleştirin. Bunun için telefonun saat göstergesine dokunun. Saat uygulamasında Seçenekler'den Ayarlar'a girin. Oto. zaman yenileme kısmına gelip, Açık olarak değiştirin. Telefon tarihi güncelleştirilecektir. Aşağıdaki animasyondan da nasıl yapıldığını görebilirsiniz:

e-4) Telefonunuzu yeniden başlatın. Eğer Dosya yöneticisinden yedek geri yüklediyseniz, zaten bu aşamayı uygulamış olacaksınız. Eğer telefonunuzu CFW flashı sonrası hiç kapatıp-açmadıysanız, bu işlemi bir defaya mahsus yapmanız sizin yararınıza olacaktır.

BİTTİ

Ali Emre Çirik

Üye
tamam tşk ederim.

----------Eklendi @ 16:02:45 ---------- Yazıldı @ 15:52:41 ----------

bide kamera kullanıyor hatasını düzeltseniz süper olcak.

Şehr-i Hüzün™

Şehr-i Hüzün™

Üye
Yükledim, beğendim. Yalnız bu klavye benim gibi büyük parmaklılar için çok küçük. Orijinal klavyeyi eklesen daha iyi olucak. Bi' de tema efektleri açıkken ayarlara, ajandaya vs. girerken efekten önce siyah bi' ekran geliyor.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
@Ali Emre Çirik:

@1n5k: Klavyeyi şimdilik kendin rofs2 ye atsan daha iyi olur. v4.5 ile bazı genel istekleri CFW ye koyacağım. Siyah ekran tema efektinden kaynaklanıyor.

mangdaşire

mangdaşire

Üye
v52.0.007 için olsaydı yüklerdim.senin 5230 cfwlerini takip ediyorum da bizim kotukoylunun cfwleri gibi tutuluyor.

Şehr-i Hüzün™

Şehr-i Hüzün™

Üye
Legendary yükledim şimdilik. Senin v4.5'i beklicem.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
İçinde el emeği varsa tutulur tabii. Onun bunun yaptığı cfw leri editleyip "bu benimdir" demediğim ve desteği kesmediğim için geri-bildirim alıyorum.

@1n5k: Senin tercihin :)

karizma_07

Üye
Nokia 5230 Kullanıcıları İçin:

Nokia 5230 v50.0.001 Kullanıcıları İçin: OmegA v4.0 Beta 2 - C6 Edition CORE.zip (Buradaki dosyanın arşiv adı Beta 2'dir fakat Final versiyonunda da kullanılabilir)
Nokia 5230 v50.6.002 Kullanıcıları İçin: Download RM-588 V50.6.1 New Core by Binh24.7z for free on Filesonic.com bu linklerdeki versiyonlara sahip deıl telim 2009 dan beri hiç versiyon yüklenmemiş bn hangisini yüklücem omegayı yüklerken

astroerol

astroerol

Üye
3x4 ekran düzeni ne zamana cıkar kardeşim bu arada süpersin sana pm attıgımda su anlık düşünmüorum 5230 larda calısıyorumdemiştin 2 gün sonra bu cıktı cok saol :) ne zaman cıkar 3X4 kardeşim:alkis:alkis:alkis:alkis

karizma_07

Üye

Nokia 5230 v50.0.001 Kullanıcıları İçin: OmegA v4.0 Beta 2 - C6 Edition CORE.zip (Buradaki dosyanın arşiv adı Beta 2'dir fakat Final versiyonunda da kullanılabilir)
Nokia 5230 v50.6.002 Kullanıcıları İçin: Download RM-588 V50.6.1 New Core by Binh24.7z for free on Filesonic.com bu linklerdeki versiyonlara sahip deıl telim 2009 dan beri hiç versiyon yüklenmemiş bn hangisini yüklücem omegayı yüklerken

sphynx33

Üye
Çok tesekkurler beta2 kullandım o ara ekran bozuldu telefonun ( yazılımla alakalı degil yere dustu ) . Final sürümü kurmak istiyorum ancak rofs2 dosyalarını indirmek istedigimde mediafire password soruyor. Baktım ama bulamadım yukarda bununla ilgili herhangi bir konu. Bilgi verirseniz sevinirim...

astroerol

astroerol

Üye
Çok tesekkurler beta2 kullandım o ara ekran bozuldu telefonun ( yazılımla alakalı degil yere dustu ) . Final sürümü kurmak istiyorum ancak rofs2 dosyalarını indirmek istedigimde mediafire password soruyor. Baktım ama bulamadım yukarda bununla ilgili herhangi bir konu. Bilgi verirseniz sevinirim...

omega dene olmuyoa MaxiCep Teknoloji Portalı dene 2 sinden biridir RamboFt de olabilir bunları dene degilse degişmiştir sanırım

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Şifre.yi burada vermek yasaktır. Şifre isteyenlere şifre.ler gönderildi.

@Astroerol: 4 ayrı rofs2 versiyonu 5800 içinde en kısa sürede konuya eklenecektir.

v50.0.001 versiyonlu Core'yi indir. Aynı şekilde Rofs2 dosyalarından beğendiğin 5230 rofs2 dosyasını indir. Rofs2 şifre.sini posta girişin dolu olduğu için sana yollayamadım.

astroerol

astroerol

Üye
Şifre.yi burada vermek yasaktır. Şifre isteyenlere şifre.ler gönderildi.

@Astroerol: 4 ayrı rofs2 versiyonu 5800 içinde en kısa sürede konuya eklenecektir.
Teşekür Ederim Arkadaşım Ellerine Sağlık Kolay Gelsin Tüm Yorumları İnceledim İlk Testerin Yorumlarını Göz Önünde Bulundurdum Testerin Dedigi Hataları Düzeltmiş Olursa Sanırım Bir Daha Kimse Cfw Aramak Zorunda Kalmayacak... Klavye Olayı.. Kamera Kullanılamıyor Falan Filan Bunlar KAstettigim...
Şimdiden Kolay Gelsin ALLAH RAZI Olsun :)
Haftaya İphonem Geliyo Ama 2. Telefon Olarak da 5800 Omega 5800 Cfw si olsun :) Güzel Olacak... Umarım Sorunsuz Olur Ve Dierleri Gibi Bizi Uğraştırmaz.

Copyright^

Copyright^

Üye
Rambo hafıza kartı simgesini kaldırmak için ne yapmalıyım ? [hafıza kartını çıkart deme :d:]

astroerol

astroerol

Üye
Rambo hafıza kartı simgesini kaldırmak için ne yapmalıyım ? [hafıza kartını çıkart deme :d:]

kücücük simge insanları neden rahatsız ettiki burda anlamadım dursa ne olcek durmasa ne olcek bi zararı varmı:nono::nono::nono:

Copyright^

Copyright^

Üye

karizma_07

Üye
şuan boş yoollayabilrisn kardeşimm

Üst Alt