OmegA™ v4.6 Ultimate Final C6v40 Port 5800 | 5230 | 5530 | X6

Sponsorlu Bağlantılar

punemr123

punemr123

Üye
rambo efektler uyumsuz dedın ben c7 efektıne c6v40 gömdüm yine tuş kilidiyle gidiyorlar :vurumarım sen çözmüşsündür.bu ara 5228 için fwe türkçeleştirdik ama daha çok hatası var hataları giderirsek yayınlacagız tabi yardımlarını esirgemezsen:oke::yuru:pro::alkis

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
rambo efektler uyumsuz dedın ben c7 efektıne c6v40 gömdüm yine tuş kilidiyle gidiyorlar :vurumarım sen çözmüşsündür.bu ara 5228 için fwe türkçeleştirdik ama daha çok hatası var hataları giderirsek yayınlacagız tabi yardımlarını esirgemezsen:oke::yuru:pro::alkis

Bende giden tek efekt menü efekti. Acaba menüyü her menüden Çıkış'a basılarak çıkıldığında arkaplanda açık kalmasını engellesem sorun çıkar mı? :hmmm

Eğer isterseniz C5 tuş kilidinide dahil etmek istiyorum. Ama yeşil ve Türkçe'si düzeltilmiş slide to unlock u bırakmak istemiyorum. Sizlerin isteklerine bağlı olarak C5 tap to unlock modunu uygulayabilirim.

punemr123

punemr123

Üye
Rambo menüyü herseferde kapatırsan bu sefer açılması uzun sürüyo. gliba bu c6v40ların kaderi.kuzenimin 5228ine attıgımız fw c6v20 takır takır çalışıyo .bence c5 kilit çok güzel olmaz bildiğim kadarıyla onda bir efekt yok parlama falan bunda kendi kendine sürüklüyo falan daha iyi

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Menüyü kapatma yandaşı değildim zaten sorunlar çıkıyor arkaplanda kapanınca. Tap to unlock u istek üzerine ekleyeceğim için biraz daha bekleyeyim. Başka isteyen olmazsa çıkartırım modlamalar arasından.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Telefon ışıklarını %100 düzelten modların en iyi özelliklerini bir araya getirdim. Mara, Binh24, dan-av'ın yaptığı ışık düzeltmelerini birleştirdim. 3 özelliği yan yana getirebildim:

- Slide to unlock yatay olarak çalışıyor.
- [Orjinal 5230 FW Özelliği Eklendi] Telefonun ışığı kapanma zamanı tuş kilidinden önce ayarlandığında, ışıklar zaman aşımı ile bir miktar düşüyor. Bu sırada telefonun ekranına dokunduğunuzda hiçbirşeye dokunulmuş olmuyor, hiçbirşey aktif olmuyor fakat telefonun ışığı tekrar normal haline geliyor. Bundan sonra herşey çalışıyor.
- Ortadaki beyaz menü tuşu ışığı sorunsuz çalışıyor. Beklemede ışığı düzgün çalışıyor.

Bayağı uğraştım bu iki özelliği yan yana getirmek için. CFW şimdi mükemmele daha yakın :oke:

punemr123

punemr123

Üye
Şimdi sadece efekt ve qt pyhton olayları kaldı galiba

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Sadece iki hata değilde, genelde ufak tefek hatalar olabilir. Onları inceliyorum. Sanırım mükemmel bir versiyon çıkacak. Sorunların böyle sırayla çözülebileceğini düşünmemiştim :ehe .

punemr123

punemr123

Üye
Rambo v40 portunun orjinal tema efektlerindede böyle bi sorun oluşuyomu

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Orjinal efektlerinden birşey anlaşılmıyor. Çok az efekt var. Onlarda sorunsuz. Extra tema efektleri kullanınca uyumsuzluk sorunları çıkabiliyor. Bu arada menü efekti düzeldi galiba. Sorun ışık moduyla ilgili olabilir. Işık sorunları giderilince menü efektleride düzeldi herhalde :yuru

punemr123

punemr123

Üye
Rambo müthişşin artık sen 4.5 i çıkarınca direkt kuzene giderim önce senin fw ni flashlarım daha sonra kuzenin fwsinin hatalarına bakcam belki bende iyi duruma getirirsem yayınlayacağım ilk fw editimi pnhtde bulmuştuk ama acaip derecede basit hataları var

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
İlk başlarda C6'ya soğuk bakıyordum ama şimdi gerçekten kullanılabilirliği arttı. Telefonu o kadar kullanıyorum, flashlıyorum. Yinede şarjı 2 gün diyor. Nasıl oluyor anlamadım :) Yazılımdan kaynaklandığını sanmıyorum yinede :ehe.

punemr123

punemr123

Üye
Bende bir gün rambo daha 1gb paket bitmedi her gün nete giriom acaip şarz gidio.nete girdiğim kadar müzik dinlediğim zaman 1 çubuk gidio bu 3g geldi ama batarya masrafıyla geldi :)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Işık düzeltmelerinin içerisinde yer alan yeni bir düzeltme daha ekliyorum:

- Yeni ışık moduna tuş kilidi titreşimini kapatma özelliği eklendi.

Bunu eklemeyi unutmuştum.

punemr123

punemr123

Üye
Rambo peki ev ekranında dialer noktalar şeklinde mi yoksa telefon simgesi şeklinde mi

----------Eklendi @ 20:10:09 ---------- Yazıldı @ 19:26:29 ----------

Rambo bide bazı fwlerde müzik klasöründe müzik durdurucu var sende entegre edebilir misin?:-)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Benim ev ekranında telefon tuşları simgesi ya da noktalar yerine "kuş" simgesi var ve çok hoş duruyor. Temanın içinden gelen bir özellik.

Modlamalarım henüz bitmedi. Entegrelerim devam ediyor. Dediğin moduda uygulayacağım.

----------Eklendi @ 22:07:31 ---------- Yazıldı @ 20:19:34 ----------

Sizlerin yaptığı istekler hakkında bir duyuru yapmak istiyorum. İstediğiniz modların hepsini yazılıma entegre ettim. İşte liste:

+ [Çözüldü] Tuş kilidi yapınca yesil ısik tusu sönmüyor.
? [Test aşamasında] Web çalışmıyor
+ [Çözüldü] 4 sıra klavye eklenecek.
+ [Çözüldü] RomPatcherAuto.exe başlangıçta çalışmıyor
+ [Çözüldü] 4x4 menü
+ [Çözüldü] Tuş ışıkları düzgün çalışmıyor
+ [Çözüldü] Yatay slide to unlock
+ [Çözüldü] Yeşil slide to unlock
+ [Çözüldü] Yeni yazı tipi (omega v4.0 ofw edition yazı tipi olabilir)
+ [Çözüldü] QWERTY klavye, Alfasayısal tuş takımı geçişleri yok
+ [Çözüldü, kuş simgesi, diğer temalarda tuş takımı simgesi] Ev ekranı alt-orta kısımda alfasayısal tuş takımı simgesi
- [Yazılım pakedi içerisine eklenecek] Nokia bildirimler uygulaması ve widget
- [Yazılım pakedi içerisine eklenecek] Nokia battery monitor ve diğer uygulamalar (oto. yüklemeli)
+ [Çözüldü] Yeni tema efektleri
+ [Çözüldü] Daha fazla görsellik.
+ [Çözüldü] Müzik çalara müzik durdurucu eklenecek

Hataları bildirdiğiniz için sizlere çok teşekkür ediyorum. Varsa başka istekleriniz çekinmeden söyleyin.

trecool

trecool

Üye
arkadaşım şimdi daha çok sabırsızlandım ellerine sağlık :D bu arada başka bi yazı tipi olamazmı yada orjinal olsun orjinali iyiydi

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Bir değişiklik olsun. Orjinali uzun zamandır kullanıyorduk zaten. Yazı tipini değiştirmeyi düşünüyorum. Android yazı tipinin Türkçe sini bulamıyorum.

BuBAsTiS

BuBAsTiS

Üye
benim telefonum 5230 ama 5235 v40.6 fw yüklü bunun üzerine omega yı kurabilir miyim bir sorun çıkartır mı ?

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Hayır, aksine telefonunuzu 5230 orjinal yazılımına yükseltirsiniz. Fakat size omega v4.0 ofw edition u tavsiye ediyorum şimdilik. Çünkü c6 edition sorunları henüz ofw editiona göre daha fazla.

BuBAsTiS

BuBAsTiS

Üye
Hayır, aksine telefonunuzu 5230 orjinal yazılımına yükseltirsiniz. Fakat size omega v4.0 ofw edition u tavsiye ediyorum şimdilik. Çünkü c6 edition sorunları henüz ofw editiona göre daha fazla.

sorunların çözümünde yardımcı olmaya çalışırım zaten normalde ben bu telefonu kullanmamaktayım uzun süredir de flash yapmıyordum bakalım nasıl bir sonuç alıcagım

Üst Alt