ModderFurkan
Üye
evet dan-av çok usta bi portçu kendisi şu anda büyük projlerle uğraşıyomuş bu adama hastayım ya her şeyi yapabiliyor ama cfw paylaşanları hiç bu adama bi teşekkür etmedi oysaki çoğu mod bu adama aitdan av modlamış.Fakat yorum atanların yarısı çalıştığını;yarısı çalışmadığını söylüyor
evet dan-av çok usta bi portçu kendisi şu anda büyük projlerle uğraşıyomuş bu adama hastayım ya her şeyi yapabiliyor ama cfw paylaşanları hiç bu adama bi teşekkür etmedi oysaki çoğu mod bu adama ait
bide bi sey sorcam telefona custom fw atılmış halde unhacked olma ihtimali var mı?eger warsa bence unhacked bırak millet kendi hacklesin belki rp o yüzden hatalıdır .
tarih verebilirsen finale müthiş olur .
rambo cok saol sen bu fwyi yapmasan ben inceleyemezdim zaten .bu ara da bir sey dikkatimi cekti tus kilidi yapinca ara menu efektleri gidio menuden uyg.lara gecis gibi galiba bu butun c6v40 larda war cunku baska bi fw de ayni sorunu yasadim pek hos olmuo bunu da listeye eklesen muthis olur
çok güzel abi saol
fw çok güzel ama web browserda geçmiş,son girilen sayfalara ve yer imlerine girmek istediğimde programdan atıyor. Browser güzel ama eskisi için ne yapmalıyız. Yada mevcut olanı düzeltebilir misin ?
5230 v50.6.2 yede portlayabilirmisin lutfen
sen şu anlatma işini çok iyi beceriyorsun senden dersmi alsak ne yapsak
kardeş güncelledim.Tekrar gönderdim öm kutuna bak da sonra yanlış olmasın
yaw rambo iste o ini dosyasini bir turlu bulamadik rm 625 de 5530 ve 5232 war ama 5228 yok 2 saat aradik ama yok neyse bi ara gene arastiririz biraz daha fw ogrenirsek belki seninkileri uyarlariz ama simdilik sadece dil ekleyebiliyoruz. gene de saol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?