ferwasd
Üye
Kulaklık sesi donanımsal kaynaklıdır. Nokianın orjinal kulaklığında ses arttırma yok ve sesi çok kısık ayrıca kalitesiz. Başka kulaklık aldım kulak zarımı patlatmamak için sesi yarıya kadar indiriyorum
yusuf kardes ayarlardan bekleme isigini kapatmayi denedin mi
Gerek yok. JAFv1.98.62.zip içindeki jaf_nok4models.ini dosyasını C:\Program Files\ODEON\JAF içine at.
Eğer 64-Bit Windows kullanıyorsan C:\Program Files (x86)\ODEON\JAF içine at.
yaw simdi birden boyle bi sey gorunce gozum korktu ama arklari kandirabilirim cok onemli deil eger sarj yemiyosa .sende de ayni sorun olmusmuydu
hocam dört sıra klavye ile n8 yüz ifadeleri eklersen final sürümünde daha hoş durur bence fazla hatası yok çok hoş ve bu forumdaki en iyi fw başarıların devamını diliyorum hocam.İsteklerimi yaparsan çok memnun olurum.
teşekkürler oldu..
ilk denememde normal program files dan (x86 olmayan ) x86 olana iki dosyayı da aktarmıştım. pkey i geri alınca çalıştı.
jaf ı deneyeyim bakalım olacak mı
edit: omega nokia hoşgeldiniz sonrasında windows boot ekran
vay anasını ilk kez flash yaptım 6sn sürdü
edit2: galeri , ev ekranı , c6 falan muhteşem fakat internet sorunlu
senin tercihin c6 edition mu yoksa ofw edition mu ( yeni çıkardığın ) ?
bir de örn. ben ofw yi beğenmedim c6 ya geri dönebiliyor muyum ?
Bence bu yazılım güzel, ofw daha güzel olmuş. Ofw çok daha hızlı ve tema efekti çok güzel.
Bu arada tekrar dönebilirsin. Ben c6 yi yükledim şimdi omega 4 beta ofw kullanıyorum. Istediğin zaman istediğini yükleyebilirsın.
Yanlız bir soru da benden olacak.
Bu n8,c7 telefonlarda alfasayısal tuşla yazma da onay tuşu altta ve metnin üstüne çıkıyor. Bunu c6 ya veya ofw ye uyarlayamazmisiniz.
rambo ben o kalvyelerin rom unun buldum .rom patcher yapiom.bende orjinal yazilim var calisti bi linkini atim istiyorsan tabi bulabilirsem
----------Eklendi @ 16:34:02 ---------- Yazıldı @ 16:29:06 ----------
ahanda buldum ama sisi zipe cevircen oyle accan icinde nasil yapilacagi anlatiliyor
aha qwerty mod: gallery.mobile9.com/f/1983203/
aha alfasayisal: gallery.mobile9.com/f/1983146/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?