bu ne yaaamaşallah yok böyle anlatım insan cfw ye ddeğil anlatıma hasta kalıyor helal olsun (Ağzım Sulandı
) Mükkemmel Çalışma
![]()

Temanın adını vereyim isteyenler bulurlar.
Temalar: Clearity Day, Clearity Night.
5800 ve diğer s60v5 ler içinde OmegA çıkarmayı düşünüyorum. Şimdilik hâlâ indirme aşamasındayım. Düzenleme aşaması yarına kalıyor.
Temanın adını vereyim isteyenler bulurlar.
Temalar: Clearity Day, Clearity Night.
5800 ve diğer s60v5 ler içinde OmegA çıkarmayı düşünüyorum. Şimdilik hâlâ indirme aşamasındayım. Düzenleme aşaması yarına kalıyor.
v4 ün 5800 için olası süperrr
olurduOmegA yazılımları için ilerde çok büyük bir projem var. Hem C6 edition, hem Ofw edition için ayrı ayrı 3'er versiyon, bu 3 versiyonunda 5800, 5530, X6 vs. s60v5 lere uyarlanmış hallerini düşünüyorum. Yani CFW denince Türkiye'de akla OmegA gelecek. Yani bu yazılım kişisellikten genelliğe doğru ileretilicek. Normalde CFW zaten kişisellik anlamına geliyor ama ben bu projeyle bu kelimenin anlamını alt üst etmeyi düşünüyorum. Tabii böyle birşey için çok çalışmak lazım. Şimdilik böyle bir çalışmam yok. Yazılımı en iyi durumuna getirdikten sonra, geliştirilebilir halde (bir nevi open source yani açık kaynak) olmasını sağlamayı düşünüyorum.
Bu düşüncem için destek vermek isteyenlerin olması lazım.
yok ondan bahsetmiyorum.. şunun gibiLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
5800 için hala beklemedeyizartık görmek istiyoruz buralarda
![]()
arkadaslar indiremiyorum sifre istiyo
rambo pm attım ama hala gelmedi şifre gönderirsen sevinirim.