OmegA™ v4.6 Ultimate Final C6v40 Port 5800 | 5230 | 5530 | X6

Sponsorlu Bağlantılar

golge_555

golge_555

Üye
Telefona format ya da flash attığında ilk açılışta 5 dk boyunca dahili programları yükler. Eğer sen bu arada telefonla uğraşırsan kurulum yarıda kesilebilir. Burada programların yüklenme vakitleri değişiyor, 9 program kuruluyor ve içlerinde python pack gibi uzun süren kurulumlar var. Bu yüzden sabırlı olmanızda fayda var.

ok tamamdır problem kalmadı tskrler saol :)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Telefona format ya da flash attığında ilk açılışta 5 dk boyunca dahili programları yükler. Eğer sen bu arada telefonla uğraşırsan kurulum yarıda kesilebilir. Burada programların yüklenme vakitleri değişiyor, 9 program kuruluyor ve içlerinde python pack gibi uzun süren kurulumlar var. Bu yüzden sabırlı olmanızda fayda var.

ok tamamdır problem kalmadı tskrler saol :)

Sanada yazılımı sorunsuz yükleyebildiğin ve anlatışımı anladığın için teşekkürler.

OzcN

Üye
bildirimler widget yok ama yine

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Bildirimler widgetini ayrıca yüklüyorsun. Yazılımda yer kalmadığı için eklemedim. Yeni yazılım pakedinden Nokia bildirimleri yükle.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Yeni hatalar buldum. Buraya yazıyorum:<br />
- Kartvizit widgeti kişiler düzenlenemiyor.<br />
- Ovi Mağaza &quot;Dahili bileşen&quot; hatası veriyor.<br />
- Nokia Theme White Ev ekranında orta menü tuşu tuşlar simgeli değil 2 nokta simgeli.<br />
- Fiziksel tuş kilidi basılı tutulduğunda kilit kendiliğinden tekrar açılıyor.
- Ses komutları çalışmıyor<br />
<br />
Bu hataları gidermeye çalışacağım.

fettahh

Üye
nokia5230um var 1 senedir. hiç acımam bi fw gördüysem denerim nasıl olmuş yüklerim hemen. beta1fw ni denedim ama kinetik scrollda ekranın yukarı aşağı yaylanmasını kaldırmışsın galiba. ve ayarlamalarda dokunmatiği kısıtlamışsın gibime geldi. nerden mi anladın dersen parsV40 a göre dokunmatiğin performansı düşmüş oradan kıyaslıyorum. ama yine de güzel olmuş emeğine sağlık bi problemimi belirttim sadece bu arada ovisuite-mapsvb. güncelleme atacağım zaman bu bileşen dahili hatasını alıyorum çözümü var mı acaba?

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
nokia5230um var 1 senedir. hiç acımam bi fw gördüysem denerim nasıl olmuş yüklerim hemen. beta1fw ni denedim ama kinetik scrollda ekranın yukarı aşağı yaylanmasını kaldırmışsın galiba. ve ayarlamalarda dokunmatiği kısıtlamışsın gibime geldi. nerden mi anladın dersen parsV40 a göre dokunmatiğin performansı düşmüş oradan kıyaslıyorum. ama yine de güzel olmuş emeğine sağlık bi problemimi belirttim sadece bu arada ovisuite-mapsvb. güncelleme atacağım zaman bu bileşen dahili hatasını alıyorum çözümü var mı acaba?

Kinetik kaydırmada doğru düşünüyorsun. Gereksiz kaydırmalar ve hataları bu yöntemle kaldırmayı düşündüm.

Dokunmatiği ellemedim fakat uyguladığım modlar etkiliyor olabilir. Fakat dokunmatiğin performansı V50'ler içerisinden pek düşmemiş gibi geldi bana. Pars v40 idi.

Dahili bazı uygulamalar hata verebilir. Çözümü yazılımdan çıkartmaktır. Ovi haritaları çıkardığımda kurulamıyor. Yer kapladığından 3.06 versiyonunu atmak istemiyorum. Ovi Haritalar dışındaki uygulamalar bende de aynı hatayı veriyor ve çözümü basit. Hataları çok çabuk gördük. O yüzden beta 2 daha erken çıkacak ve mükemmele yakın bir versiyon olacak inşallah.

punemr123

punemr123

Üye
Rambo bu hızla gidersen sanırım beta 2 ben daha yorum yapamadan çıkcak.Ama busefer denerken işim zorlaşcak aslonda hata bulabileceğinden emin bile değilim rambo testerların işini böyle zorlaştırma yaw:)

fatihveyusuf

Üye
yeni yazılım güzel olmuş fakat bir kaç hata ekleyebilirim. Arama yaparken ve kapatırkenki titreşim şimdi yok. Birde dokunmatikte biraz hassaslasma kaybolmuş gibi. Ofw olmasaydı devamlı kullanırdım fakat ofw daha hızlı ve daha güzel.
Bu arada son olarak şunu söylemek istiyorm. Ofw veya bu c6 versiyonunda tüm programları kaldırsak yardım ovi gibi gereksiz ve tüm programları acaba çok daha hızlanır mi ki?

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Rambo bu hızla gidersen sanırım beta 2 ben daha yorum yapamadan çıkcak.Ama busefer denerken işim zorlaşcak aslonda hata bulabileceğinden emin bile değilim rambo testerların işini böyle zorlaştırma yaw:)

Doğrusu sorunların çoğunu çözdüm. 2-3 sorun kaldı. O da tek 1 dosyaya bakıyor: StaticFeatures.dll. Onu bulursam Beta 2'yi hemen yayınlayacağım. Bu sefer video çekebilirsem, hataların çözüldüğü kısımların videolarını çekmeye çalışacağım.

yeni yazılım güzel olmuş fakat bir kaç hata ekleyebilirim. Arama yaparken ve kapatırkenki titreşim şimdi yok. Birde dokunmatikte biraz hassaslasma kaybolmuş gibi. Ofw olmasaydı devamlı kullanırdım fakat ofw daha hızlı ve daha güzel.
Bu arada son olarak şunu söylemek istiyorm. Ofw veya bu c6 versiyonunda tüm programları kaldırsak yardım ovi gibi gereksiz ve tüm programları acaba çok daha hızlanır mi ki?

Dokunmatik titreşimi zaten kapalı. Arama titreşimleri de sanırım ona bağlı. Dokunmatik titreşimlerini kendin açıp deneyebilirsin. Hassaslaşma sorununu sanırım çözdüm. Beta 2'de test edip rapor edersen daha iyi olacak. Program kaldırmayla değil, başlangıçta açılan programların sayısı azaltılırsa hızlanır.

punemr123

punemr123

Üye
rambo birde ofw icin onerim olacak orjinal ev ekranlarinin disinda vadafone ve tsunami belki bide orange in tr versiyonlarini entegre cunku ofw kullananlar daha cok bu ev ekranlarini kullanio(kendimden biliom en cok tsunami kullandim)ve bide bu scrolling kisitlamasi bence hem gerekli hem de gereksiz cunku scrolling olmadigi zaman direkt parmagin et kismiyla bile(tam ortasi) kullanabiliosun ozellikle yaz aylarinda parmaklar terleyince guzel oluyo fakat bazen can sikintisindan menude scrolling yapiom simgeleri yok etmeye calisiom falan bu yuzden kotu ofw versiyonunda da bu vardi ben ordan yorumluyom orda bi dokunmatik etksi yoktu fark sezemedim ama belki haklda olabilrler o yuzden rambo yeni beta da bunu yapip yapmayacagini bir dusun oyle yap .bana sorarsan sen sana gore iyi olani yayinla isyeyen kendi orjinale cevirsin yada kisitlamali versiyona sen dosyalari eklersin sanirim rofs2 modudur zaten. isteyen istedigini gomer

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Kısıtlamalı scrolling normalde hataları %90 kaldırıyor. Ama N8 kinetic scrolling var. Onu beta 2 ye eklicem. Daha çok beğenilebilir.

C6 nın çoğu hatasını çözdüm. Yarın pc ye geçince çözülen hatalar ve yeni birkaç özellikle birlikte beta 2 yi yayınlayacağım.

fatihveyusuf

Üye
birde bu yazı yazarken nike işaretli tuş birbu daha büyük olamaz mi?

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
OmegA v4.0 Beta 2 - C6 Edition'da çözüğüm hatalar ve yeni özellikler:

Bilinen C6v40 Portu Hataları:

+ Kamera "Bir hata oluştu. Tel. yeniden başlatın" hatası veriyor.
+ Ovi Mağaza "Dahili bileşen" hatası veriyor.
+ Nokia Theme White Ev ekranında orta menü tuşu tuşlar simgeli değil 2 nokta simgeli. N8 stili. Bu bir sorun değil.
- Fiziksel tuş kilidi basılı tutulduğunda kilit kendiliğinden tekrar açılıyor. Çözülemiyor.
+ Ses komutları çalışmıyor
+ Müzik çalardan çıkıldığından Menü'ye atıyor.
+ Işık sensörü hassas değil.
+ Güç düğmesine menüdeyken basıldığında ev ekranına atıyor.
+ Alfasayısal-Klavye sensörle değişmiyor.
? MSN Messenger & Facebook çalışmıyor.
+ Slide to unlock sensörle dönmüyor.
+ Dokunmatik hassas değil.
+ Ekran ve tuş ışıkları düzensiz ve uyumsuz.
- S^3 menü düzeninde kaydırma çubuğu hatası.
+ Uyumsuz efektler.

Beta 2'ye Eklenen Yeni Özellikler:

+ Galeride çevirimiçi paylaşım kısayol simgesi "Sil" simgesi
+ Kamerada flash özellikleri kapatılacak. Flash simgesi yerine foto/video geçiş düğmesi
+ Galeride Çevirim için paylaşım kısayolu yerine sil kısayolu
+ Fotoğraflar uygulamalası menü düzeni şöyle:
-> Nokia Photo Browser, Tümü, Albümler, Etiketler
+ N8 yazı tipi
+ Nokia S^3 Petrol Blue teması geri yüklendi
+ Anna ikonları güncellendi (02.08.2011)
+ Profil tercihleri şöyle:
-> Varsayılan zil sesi Nokia Tone
-> Varsayılan SMS sesi Message 4
+ Ovi Haritalar v3.06'a güncellendi
+ N8 kinetik kaydırma (kısa listeler kaymıyor).
+ Yeni yer imleri:
-> Facebook, Ücretsiz Facebook, MaxiCep Forum, Teknoloji Destek, Burada ve Şimdi

Beta 2'den Çıkarılan Özellikler:

- Dahil edilen programlar
- CPU modları
- Yeni ses efektleri
- Oto. kurulan programlar
- Küçük QWERTY klavye

(+: Çözüldü/Eklendi -: Çözülmedi/Eklenmedi ?: Test Edilmedi)

birde bu yazı yazarken nike işaretli tuş birbu daha büyük olamaz mi?

Orjinal onay ikonudur, değiştirilemez. İstediğin eskisi, ki o da eski klavye simgeleri ile gelir ancak.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
OmegA v4.0 Beta 2 - C6 Edition çıktı! Konu tamamen değiştirildi. İlk sayfada Ctrl + F5 yaparak güncel resimleri görebilirsiniz.

OmegA v4.0 dosyaları Core ve Rofs2 olarak ayrıldı. Upload bitince konuya yeni linkleri eklenecektir. Sorunsuz kurulabilen Qt kurulumuda eklenecektir.

punemr123

punemr123

Üye
rambo videoyu goremedim

psychopaht

psychopaht

Üye
c5 tus kilidi yok mu:(

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Yeni video çekimi yapacağım. Eskisini kaldırdım. C5 tuş kilidi yok :) . Eklemememin temel sebeplerinden biri, dokunulduğunda kilidin açılması. Tam kilit görevi görmüyor. Ayrıca görünümü çok şık değil.

C5 tuş kilidi isteyen sadece sensin, başka isteyen olursa ekleyebilirim cfw ye.

----------Eklendi @ 16:40:19 ---------- Yazıldı @ 16:34:13 ----------

Linklerin tümü eklendi.

Hala beta, yine hata olabilir diyorum, başka birşey söylemiyorum. Hayırlı kullanımlar.

DmAxD

Üye
5230 v50.6 ya güncellenebilecekmi mi bu port

ferwasd

ferwasd

Üye
rambo 2 ev ekranında saat bulunmasa olur mu?

Üst Alt