OmegA v4.0 Beta - OFW Edition | Nokia 5230 v50 CFW | By Rambo_FT | !! 73,68 MB RaM !!

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Rambo bn furkan :ehe 5800 ofw core edit yapıyorum.Benim tepkime ve cpu modumu kullanarak performansını daha da artırabilirsin.:ehe şu anda 5800 açılışta tema efektleri kapalı; page ev ekranı açık;titanium light temayla açılışta 78.32 mb Boş Ram elde ettim:ehe normal kullanımda 66'larda geziniyorum.:oke:

Özelden bana yollayabilir misin modları?

diğer arkadaşa verilen hata bugün bende de oldu. Menüye giremiyorum. Spb shell menüsünü kullanıyorum. Programlar çalışıyor fakat menü tıklaninca açılmıyor.

Menü dokunmatik düğmesi mi yoksa fiziksel düğme mi çalışmıyor? Bende 3 gün kesintisiz kullandım şarj deneme amaçlı. Bende böyle bir sorun çıkmadı:hmmm. Sorunun kaynağı sanırsam 5 ev ekranı modu. Sanki sonradan yüklenen yazılımlar bozuyormuş gibi geldi. Mesela ev ekranı yazılımları ile benim yeni eklediğim ev ekranları çakışıyor olabilir.

teşekkürler anlatımnız için ya ben daha önceden pcden usb kablosuyla yazılım yüklerken telefonum açılmamak üzere kapanmıştı ve mecbur olarak servise gönderdim.. Şiimdi yeni sürümü yüklemek istitorum ama aynı sorunla karşılaşırım diye korkuyorum sağlıklı bi yazılım yüklemesi için ne yapmam lazım..?

Eğer konudaki anlatımı birebir uygulayabilirseniz sorun çıkmaz. Tabii dikkat etmeniz gereken noktalar var. Mesela en önemlisi telefon sürümü (*#0000#) ile bu yazılım sürümlerinin uyuşması lazım. Sonra başlayabilirsiniz kuruluma. Aldığınız en küçük hatalarıda bildirin.

fatihveyusuf

Üye
Ben de de yaklaşık 4-5 gündür birşey yoktu. Menü tuşuna basınca birşey olmuyor. Spb shell de mekanik menü tuşuna basınca spb menüsüne giriyor. 2. defa basınca normal menüye girmesi gerekirken girmiyor. Spb shell içinden dokumatık menü ye tıkladigimız da da yine aynı sorun var. Gerçi normal menüyü hiç kullanmıyorum ama yine de hata olarak bildirelim.

eses2658

eses2658

Üye
Eline sağlık. Peki bu anlatım 5800 Xpress Music için de geçerli mi? Hiç Flashlama işlemi yapmadım da,yanlış bir şeyler yapıp telefonu bozmak istemiyorum.

modding_arT

Üye
5230 için düzenlenmiş bir yazılım.Atmaya kalkarsan telefona büyük zararlar verebilir..

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Ben de de yaklaşık 4-5 gündür birşey yoktu. Menü tuşuna basınca birşey olmuyor. Spb shell de mekanik menü tuşuna basınca spb menüsüne giriyor. 2. defa basınca normal menüye girmesi gerekirken girmiyor. Spb shell içinden dokumatık menü ye tıkladigimız da da yine aynı sorun var. Gerçi normal menüyü hiç kullanmıyorum ama yine de hata olarak bildirelim.

Anladım. Bakacağım, finalde büyük olasılıkla bu sorunu yaşamayacaksın.

Eline sağlık. Peki bu anlatım 5800 Xpress Music için de geçerli mi? Hiç Flashlama işlemi yapmadım da,yanlış bir şeyler yapıp telefonu bozmak istemiyorum.

Dikkatli olmak şartıyla anlatımı kullanabilirsiniz. Yalnız yinede kullanacağınız CFW nin konusundan faydalanırsanız daha iyi sonuç alırsınız.

5230 için düzenlenmiş bir yazılım.Atmaya kalkarsan telefona büyük zararlar verebilir..

CFW ile uğraşan biri böyle söyleyemez. Ben telefonuma her çeşit yazılımı attım. Nerdeyse hergün C6 portu ile orjinal FW arasında geçişler yapıp telefonu flashlıyorum. Telefonun şarjı dahil olmak üzere herşeyi sapasağlam. Hatta burada üyelerin yaşadığı sorunların çoğunu yaşamıyorum. Telefonu bilinçsiz kullanıp, neden dokunmatik işlemiyor gibisinden ekrana iyice bastırıp çökertirseniz tabii çok büyük sorunlara neden olur. CFW zarar vermez, kullanıcının bilinçsiz kullanımı zarar verir. Bu konuda en üst düzeyde iddaalıyım.

modding_arT

Üye
HER ZAMAN Kİ GİBİ YANLIŞ ANLAŞILDIM YAW :ehe ARKADAŞIM SEN 5230'A GEREKLİ DÜZENLEMELERİ YAPIP X6 YAZILIMI KURARSIN AMMA 5230'A X6 FW'Sİ ORİJİNAL ROFS2'Sİ İLE ATABİLİR MİSİN :ehe

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
HER ZAMAN Kİ GİBİ YANLIŞ ANLAŞILDIM YAW :ehe ARKADAŞIM SEN 5230'A GEREKLİ DÜZENLEMELERİ YAPIP X6 YAZILIMI KURARSIN AMMA 5230'A X6 FW'Sİ ORİJİNAL ROFS2'Sİ İLE ATABİLİR MİSİN :ehe

Kusura bakma gerçekten yanlış anlaşıldın. Özür diliyorum. Arkadaş zaten anlatımı 5800 a uygulayıp uygulayamayacağını sormuştu. 5230 dosyaları sadece 5230 da kullanılabilir.

modding_arT

Üye
önemli değil bu arada konunu dağıtmış gibi oluyorum fakat söylemeden duramadım.Kırdığım ram rekoru 79.07 mb :ehe hepsi kendi modlarım.dokunmatik hassasiyetini de artırdım :ehe haftaya modlarımı yayınlarım.Modderfurkan kimliğimdeki ban kalkınca

:dry:

mardok

mardok

Üye
önemli değil bu arada konunu dağıtmış gibi oluyorum fakat söylemeden duramadım.Kırdığım ram rekoru 79.07 mb :ehe hepsi kendi modlarım.dokunmatik hassasiyetini de artırdım :ehe haftaya modlarımı yayınlarım.Modderfurkan kimliğimdeki ban kalkınca

furkan öm kutunu boşalt mesaj gönderemiyoruz :D

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

Bekliyorum. Bende ram için uğraşacaktım fakat günlük işlerim çıktı. İnşaatla filan uğraştım. Telefon işlerine ara verdim. Bir iki gün içinde başlarım tekrar. Yarım kalan omega versiyonlarını tamamlayıp, bu işi bırakacağım. Ama Omega yazılımlarına desteğimi kesmeyeceğim.

modding_arT

Üye
Rambo modlamada kaç sağlam kişi var :ehe yapma arkadaş.Bırakma bunları.Daha da iyi şeyler çıkarcan bekliiyoruz :oke:

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Rambo modlamada kaç sağlam kişi var :ehe yapma arkadaş.Bırakma bunları.Daha da iyi şeyler çıkarcan bekliiyoruz :oke:

Evet, uğraştıkça yeni şeyler keşfediyorum ve güzel şeyler ortaya çıkıyor. Ama sanki bırakacakmışım gibi görünüyor. Kesin değil.

modding_arT

Üye
açıkçası insan bi yerden sonra bıkıyor.Şu telefonun taksidi bi bitsin belki satıcam ben de

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Hayır bıkma değil benimkisi. Uğraştıkça zevk alıyorum. Ama yinede uğraşmak için vakit bulamıyorum. Mesela bugün bu konudaki omega sürümünün finalini çıkarmayı hedefliyordum, internet 3 gündür kesik. Ondan öncede 2 gün elektrik gün boyu yoktu. Diyeceksin ki nerede yaşıyorsun :ehe . Ahh öyle bir yerdeyim ki, görüyorsun işte :off:

modding_arT

Üye
Allah kolaylık versin ne deyim

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
OmegA v4.0 Beta - OFW Edition, Beta 1 olarak güncellenecektir. Yapılan değişiklikler ve yeniliklerin tamamı:

1) Medya çubuğu simgeleri ve kısayolları düzenlendi. Düzenleme biraz kalitesiz görüntü oluşumlarına neden oldu fakat işlevsellikleri tam olarak çalışıyor.
2) Telefonun OmegA versiyonu Beta 1'e yükseltildi.
3) Müzik çalardayken menüye girdiğinizde görünen "Müzik mağazasına git" çıkarıldı.
4) Hem slide to unlock içindeki hem de telefonun menüsünde görünen anahtar simgesi yerine kilit simgesi eklendi.
5) Slide to unlock sürükleme çubuğu rengi yeşil ile değiştirildi.
6) Slide to unlock Türkçe yazısı "Sürükleyin" olarak düzeltildi.
7) Slide to unlock yeni versiyonu yatay olarakta sorunsuz çalışıyor.
8) Alfasayısal tuş takımı ve yeni klavyedeki ok, silme ve onay simgeleri C5-03 simgeleri ile değiştirildi.
9) Yeni N8 duygusal ikonları eklendi.
10) Yeni menü düzeni sağlandı.
11) Yeni menü klasörleri eklendi.
12) Yeni dahili programlar entegre edildi. Bu programlar:

- Paint Pad (Resim Çiz)
- Movie Editor (Video düzenleme ve slayt oluşturma)
- Borg Facebook (yeni Facebook uygulaması, QT'nin tüm bileşenlerini gerektiriyor, telefonda QT zaten entegreli)
- PowerMP3 (klasördeki müzik dosyalarını oynatabilir, çok fonksiyonlu)
- Font Zoomer (telefonun yazı tipini değiştirebilirsiniz)
- Nokia Energy Profiler (telefonun harcadığı güç miktarını görebilirsiniz)
- LightCtrl (Işık kontrolü, telefon ekranının ve tuş takımının ışıklarını kontrol edebilirsiniz)
- PhoNetInfo (telefon hakkında çok ayrıntılı bilgiler verir)
- RamBlow Pro (telefon belleğini gösterir ve arttırır)
- LightSignal Plus (telefona sms geldiğinde, ışık sensörünü kontrol eder)
- SwitchOff (telefonun istediğiniz saatte kapanmasını ayarlayabilirsiniz)
- Python (python uygulamalarını sorunsuz çalıştırabilirsiniz)

13) Rehber hafızası sorunsuz çalışıyor. Sim ve telefon hafızası sorunsuz.
14) Ekstra ev ekranları sorunlu olduğundan kaldırıldı. Artık sistemin kendi ev ekranları var sadece. Artık menüye girmeme sorunu ilerde oluşmayacaktır.

----------------------

Önemli: Telefonun bazı özelliklerini aktifleştirmek için aşağıdakileri yapmanız gerekmektedir:

1. Adım: RomPatcher uygulamasını açın.
2. Adım: "3. ModQWERTY-R" yamasına çift dokunarak etkinleştirin ve Options'a dokunup "Add to Auto" seçeneğini seçin.
3. Adım: "Mediabar MOD" yamasına çift dokunarak etkinleştirin ve Options'a dokunup "Add to Auto" seçeneğini seçin.
4. Adım: "Exit" e dokunup uygulamadan çıkın. Telefonun güç düğmesine bir kez basın ve güç düğmesi seçeneklerinden "Yeniden başlat" a dokunarak telefonun kapanıp-açılmasını bekleyin.

Telefon açıldığında medya çubuğu ve yeni klavye modundaki eksikleri tamamlamış olacaksınız.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Yeni hatalar düzeltildi:

- Ev ekranının sensörle dönmesi engellendi.
- Slide to unlock, ev ekranı sensörle dönmediği halde bile (sensörler açıkken) yatay olarak çalışabiliyor.
- Ovi mağaza, web browser, menü, yeni tema uygulaması gibi alanlarda atma ve telefon açılmama sorunu çözüldü. Bu sorun medya çubuğu modlarından kaynaklanıyordu. Medya çubuğu eski haline getirildi.

Yapılan yeni değişiklik:

- Menü meşgul simgesi daha mantıklı görünümü olan Symbian S60 meşgul simgesiyle değiştirildi.

fatihveyusuf

Üye
ne zaman indirip yükleyebilirizi

Üst Alt