Silinen Üye 94869
Kapalı Hesap
Rambo bn furkan5800 ofw core edit yapıyorum.Benim tepkime ve cpu modumu kullanarak performansını daha da artırabilirsin.
şu anda 5800 açılışta tema efektleri kapalı; page ev ekranı açık;titanium light temayla açılışta 78.32 mb Boş Ram elde ettim
normal kullanımda 66'larda geziniyorum.
![]()
Özelden bana yollayabilir misin modları?
diğer arkadaşa verilen hata bugün bende de oldu. Menüye giremiyorum. Spb shell menüsünü kullanıyorum. Programlar çalışıyor fakat menü tıklaninca açılmıyor.
Menü dokunmatik düğmesi mi yoksa fiziksel düğme mi çalışmıyor? Bende 3 gün kesintisiz kullandım şarj deneme amaçlı. Bende böyle bir sorun çıkmadı
. Sorunun kaynağı sanırsam 5 ev ekranı modu. Sanki sonradan yüklenen yazılımlar bozuyormuş gibi geldi. Mesela ev ekranı yazılımları ile benim yeni eklediğim ev ekranları çakışıyor olabilir.teşekkürler anlatımnız için ya ben daha önceden pcden usb kablosuyla yazılım yüklerken telefonum açılmamak üzere kapanmıştı ve mecbur olarak servise gönderdim.. Şiimdi yeni sürümü yüklemek istitorum ama aynı sorunla karşılaşırım diye korkuyorum sağlıklı bi yazılım yüklemesi için ne yapmam lazım..?
Eğer konudaki anlatımı birebir uygulayabilirseniz sorun çıkmaz. Tabii dikkat etmeniz gereken noktalar var. Mesela en önemlisi telefon sürümü (*#0000#) ile bu yazılım sürümlerinin uyuşması lazım. Sonra başlayabilirsiniz kuruluma. Aldığınız en küçük hatalarıda bildirin.
5800 ofw core edit yapıyorum.Benim tepkime ve cpu modumu kullanarak performansını daha da artırabilirsin.