Olympus Yeniden Doğuyor!

Sponsorlu Bağlantılar

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
    Konu Sahibi
Olympus Yeniden Doğuyor!
Köklü fotoğraf makinesi üreticilerinden Olympus, aynasız makinelerinin piyasayı ele geçirmeye başlamasının ardından yeni nesil makinelerle geri geldi. Marka, rakiplerinin karşısına daha önce tanıttığı OM-D E-M10 için yayınladığı güncelleme, 40-150mm f/2.8 lens ve 1.4x dönüştürücü ile çıktı. OM-D serisinin yanında daha kompakt bir cihaz taşımak isteyen veya giriş seviyesi ihtiyaçları olan kullanıcıların beğenisine sunulan E-PL7’de kompakt aynasızlar kategorisindeki yerini aldı. Özellikle son zamanlarda hafiflik ve işlevselliği birleştiren aynasız fotoğraf makinelerinin pazardaki yayılmasını sürdürmesi markaların bu serilere günün ihtiaçlarına daha uygun işlevlere sahip daha fazla cihaz eklemesini sağlıyor. Bunların yanında aynasız kompakt fotoğraf makinelerinin eski günleri geri getiren retro görünümlerini de unutmamak gerekiyor.

Olympus PEN E-PL7;

16.05MP MFT (Micro Four Thirds) sensöre, 3-inç hareketli dokunmatik ekrana 3-eksenli IS’e (Image Stabilization), 8fps sürekli çekim moduna ve 81 AF noktasına sahip. Özellikle Olympus’un OM-D serisinden esinlenildiğini belli eden PEN E-PL7 dahili Wi-Fi ile akıllı telefonlara bağlanarak uzaktan kumanda edilebiliyor.





OM-D E-M10 ise;

16Mp Live MOS MFT sensöre, dahili 3 eksenli IS’e, elektronik vizöre, 8fps sürekli çekim moduna, 3-inç hareketli ekrana, 100-25600 arası ISO hassasiyetine sahip.

 
  • Beğen
Tepkiler: dr fire

furkankaya559758

Üye
Olympus'tan daha bir şey beklenmez.
 


Üst Alt