Mufche
Üye
-
Konu Sahibi
-
Kavga Ettigim 1 - 2 Genc Vardi 1 Sene Once ..
Birine Kafa Attiktan Sonra Degier Arkadasi Bicak Cikardi .. Gercekten Karnima Saplamak Istedi ..
Elini Geri Cekti Ve Bicagi Karnima Saplamak ISteyince Elini Tuttum .. Sonra Karnina Diz Attim ..
O Yere Dustu .. Duserkende Benide Tuttu Bende Dustum .. Sonra Bir Hamleyle Bicagi Suratimin 1 CM Aralikla Getirdi ..
Butun Kuvvetimle Tutuyordum Kolunu .. Sonra Bicagi Uzaklastirinca Burnuna Kafayi Vurdum .. Burnunu Tutunca Bicagi Attim ..
Ondan Sonra .. Bekle Bakalim Essek Sudan Gelsinn ..
Bu sene lise sonda iken sınıf arkadaşım kardeşim astrosman(osman)la koridorda duruyoruz kızları kesiyoruz. Neyse 2tane çok güzel kız geliyor. Osmana dedimki la şu 2tane gel kız var onun sağdaki güzel kız varya onu bana ayarlasana dedim. Tabi biliyorum o ondan hoşlanıyo karşılıklı bakışıyorlar tabi kızlar iyice yaklaşınca osman bana bi saldırdı boğazıma gırtlağıma basıyor nefes alamıyorum tabi o iki kız koştu yanımıza geldi kız diyorki bıraksana çocuğun boğazını(bana çocuk dedi:korkarım: ) osman dediki sana laf attı yanımda sen karşıdan gelirken deyince kız buna hafif bi tebessümle teşekkür ederim dedi. Sonra beni bıraktı osman tahminen 1dk öyle kaldım yoksa gidiyordum. Ama gelince soracam ona..
tehlikeli bi ameliyat geçirdim sadece.
güzel taktikmiş ama
- - - Eklendi - - -
ne ameliyatıymış merak ettim ?
adamda taktik kaynıyorda pek uygulayamaz aslında. Gelince kendisi anlatır zaten..
su zannederek tiner içmiştim pet şişeye koymuş akıllılar üstüne yazıda yazmamışlar boyaların yanında duruyodu dedim heralde ustanın suyu susadım bi içeyim velhasıl 2 gün konuşamadım
Kaynar su döküldü üstüme. Son anda kurtuldum tekerlekli sandalyeden.. Her gün hastahaneye gidiyordum ölü deriyi kazıyorlardı. Hatırladım da nasıl bağırıyordum ya..
Kavga Ettigim 1 - 2 Genc Vardi 1 Sene Once ..
Birine Kafa Attiktan Sonra Degier Arkadasi Bicak Cikardi .. Gercekten Karnima Saplamak Istedi ..
Elini Geri Cekti Ve Bicagi Karnima Saplamak ISteyince Elini Tuttum .. Sonra Karnina Diz Attim ..
O Yere Dustu .. Duserkende Benide Tuttu Bende Dustum .. Sonra Bir Hamleyle Bicagi Suratimin 1 CM Aralikla Getirdi ..
Butun Kuvvetimle Tutuyordum Kolunu .. Sonra Bicagi Uzaklastirinca Burnuna Kafayi Vurdum .. Burnunu Tutunca Bicagi Attim ..
Ondan Sonra .. Bekle Bakalim Essek Sudan Gelsinn ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?