ölü piksel sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

turbocat

Üye
    Konu Sahibi
ölü piksel sorunu
arkadaşlar 2 ay önce aldığım e51 de ölü pixel oluştu.siyah temada anlaşılıyor.yada kamerasıyla video çekimi yaparken elinizle kamerayı kapatın.simsiyah görüntü çeksin.sonra videoyu çalıştırıp ekrana çok yakından bakın.yada videoyu durdurun.yani ekran simsiyah olsun.
gerçi renkli tonlarda hiç görünmüyor.ölü piksel sizlerdede varmı? garanti kapsamı içine girermi?ölü piksel sonuçlarını bildirin.makine yeni olduğu için tamire vermekte istemiyorum.çünkü açılan cep telefonlarından bazı parçaları eskisiyle değiştiriyorlar.birde bazen yan arızalar oluşuyor.yani böyle idare edeceğiz artık.taki pikseller çok belirgin olana kadar.ölü piksel test sonuçlarınızı bekliyorum.

turbocat

Üye
    Konu Sahibi
cevap yok mu

emre_kalay

emre_kalay

Üye
vala öle bişeyi hayatta duymadım

süperüyeyim

süperüyeyim

Üye
benim 6600 da da var kaç praya yapıyolar yada n95 mi öneriyonuz almayı düşünüom cünkü

emre_kalay

emre_kalay

Üye
kardeş n95 alcagına 6630 yada 6680 al hem paran kalır hem memnun olursun bana hak vereceksin

kaan0

kaan0

Üye
evet üstteki arkadaşa katılıyorum bende n81var ama keşke zamanında 6630 6600 vs. bişey alsaymışım telefonun modeli yükseldikçe sorunları ve hacklenmesi de zolaşıyo....

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Ölü piksel sorunu ekran durmadan hareket etmes ise hep aynı görüntüyü gösterir ise yaşanır bu yüzden ekran koruyucular var , bu sorun anca ekran değiştirir:(

turbocat

Üye
    Konu Sahibi
haklısın da siyah hariç gözükmüyor hemde dikkatli bakınca gözüküyor.

wertyytrew

wertyytrew

Üye
Ölü piksel sorunu ekran durmadan hareket etmes ise hep aynı görüntüyü gösterir ise yaşanır bu yüzden ekran koruyucular var , bu sorun anca ekran değiştirir:(
valla öğrendiğim iyi oldu... bu, yazılım sorunumu yoksa donanım sorunumu? donanım gibi gözüküyor ama yazılımla ölü piksel sorunu giderilebilinirmi acaba?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt