Ölmek İstememek İçin 6 Sebep Lütfen Bırakın Şu Ergenliği !!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
erergun

erergun

Üye
    Konu Sahibi
Ölmek İstememek İçin 6 Sebep Lütfen Bırakın Şu Ergenliği !!
Bazı arkadaşlar intihardan bahsetmiş bahsettiği baskı herkesde var ama bide şunlar var :
1-) Bizim yaşımızda olupta böbrek hastası olup haftada 3 kez gidip diyalize bağlananlar var .
2-) Bizim yaşımızda olup babısı ölmüş olan annesi ve 5 tane kardeşine bakmak için 7 gün amelelik yapanlar var .
3-) Bizim yaşımızda olupta 50 yaşında bi adamla evlenmek zorunda olan kızlar var .
4-) Bizim yaşımızda olup annesi kanser hastası olan ve annesi gözünün önünde acı çekerek ölenler var .
5-) Bizim yaşımızda olup tek bir akrabası olmayan ve tehlikeli sokaklarda yanlız kalanlar var .
6-) Bizim yaşımızda olup 2 eli kopmuş olanlar var .

Sadece 1 dk içinde 6 tane örnek bulmuşken arkadaşım senin annen var baban var cebinde paran telefonun bilgisayarın var belki derdin babanın sana playstation almamasıdır yada sevgilin olmamasıdır . Bu dünyanın öbür dünyasıda var elbette ufakta sıkıntın orada mükafatın olacaktır . Lütfen bunu düşünerek yaşayın .

• Beğen
Tepkiler: kezban yenge

_YldZEneS_

_YldZEneS_

Üye
çok haklısın kardeşim bazı insanlar basit birşeyi baya abartıyorlar sonu intihara kadar geliyor elimizdekilerin değerini bilmeliyiz

codblackops2

codblackops2

Üye
:alkis

ümran

Üye
4. Yü bizzt yaşadım :agla2:

Bırak Gitsin...

Bırak Gitsin...

Üye
:good:

Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
bravo !

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
4. Yü bizzt yaşadım :agla2:

Allah Uzun Versin Anacığımıza . inşallah . Maalesef Hayatın Kuralı , Kimin Ne Halde Olduğunu Bilemiyoruz , Basit Meseleler İçin Öldüreceğim diyor Bazıları. daha Hayatın Gerçeklerini Görmeden.

ümran

Üye
Allah Uzun Versin Anacığımıza . inşallah . Maalesef Hayatın Kuralı , Kimin Ne Halde Olduğunu Bilemiyoruz , Basit Meseleler İçin Öldüreceğim diyor Bazıları. daha Hayatın Gerçeklerini Görmeden.

annelerinizin kıymetini bilin :(

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
Evet, Annelerin Kıymeti Bilinmeli.

ismail010

Üye
çok haklısın kardeşim:.

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
Herşeyden önce insanın hedefleri, yaşama amacı olmalı
bütün ömrünü bir amaç için harçaya bilmeli geçen haberlerde izledim adamın biri
35 yılını yakma tekniği ile tablolar yapmaya adamış son derece mutlu

ümran

Üye
Başın sağolsun kardeşim .

saol dostm ALLAH razı olsun hepinizdn ,konuyu saptırmak ıstemiyorum . hastanelerde şifa bekleyen bunca insan varken ,2 lokma yemek için cekilen azaplar varken ,ölmek istemekte nedir anlamadım ,lütfen şöyle bi etrafımıza ,hayata bkalım ondan sonra birdaha düşunelim :bye:

• Beğen
Tepkiler: erergun
kezban yenge

kezban yenge

Üye
:good:

Turan

Turan

Üye
çok doğru yere deyinmişin erergun. :)

ka_za

ka_za

Üye
:thumbup::thumbup:

Yunkaai

Yunkaai

Üye
Bu konu bana ithafen açılmıs heehalde

Ben burda herseyi anlatmadım.Yaşadıklarimı burda anlatasam sayfalara sığmaz.Herkes herşeyi kaldıramaz

erergun

erergun

Üye
    Konu Sahibi
Bu konu bana ithafen açılmıs heehalde

Ben burda herseyi anlatmadım.Yaşadıklarimı burda anlatasam sayfalara sığmaz.Herkes herşeyi kaldıramaz
Kardeşim sen müslümanmısın ateistmi ?

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
aynen katılıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...