Oliviera meydan savaşı!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
YsF_90

YsF_90

Üye
    Konu Sahibi
Oliviera meydan savaşı!
Galatasaray'ın Oliveira için yaptığı girişimlerin aniden tıkanmasının arkasında Fenerbahçe'nin olduğu iddia edildi.
Galatasaray'ın Oliveira için yaptığı girişimlerin aniden tıkanmasının gerçek nedeni ortaya çıktı. Şok iddiaya göre, başkan Polat'ın "Güiza transferini gölgede bırakacağım" sözlerine kızan F.Bahçe, Oliveira için gizlice devreye girdi...

Türk futbolunun iki dev ezeli rakibi F.Bahçe ile G.Saray arasında gizli bir transfer savaşının başladığı ileri sürüldü. İki kulüp çevrelerinden sızan bilgilere göre, söz konusu mücadelenin perde arkası şöyle: G.Saray yönetimi bir süre önce Real Zaragoza'nın Brezilyalı golcüsü Ricardo Oliveira'yı transfer etmek için düğmeye bastı, hatta İspanyol kulübüyle yapılan ilk temas olumlu geçti. İkinci görüşmede çok önemli mesafe katedilince G.Saray cephesi bu transferin gerçekleşeceğine adeta kesin gözüyle bakmaya başladı.

Ancak birkaç gün önce Zaragoza şaşırtıcı bir şekilde işi yokuşa sürmeye başladı. İspanyol kulübü daha önce Oliveira'nın bonservisinde indirim yapabileceğini söylemesine rağmen sözünü tutmadı ve 13 milyon euro'da diretti. G.Saray, Zaragoza'daki tavır değişikliğine anlam veremezken, yapılan araştırmada Oliveira için F.Bahçe'nin devreye girdiği öğrenildi. İddiaya göre, F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım, G.Saray Başkanı Adnan Polat'ın geçtiğimiz günlerde "Öyle bir yıldız alacağım ki Güiza gölgede kalacak" demesine çok sinirlendi.

Emre Belözoğlu transferinden sonra G.Saray'a bir gol daha atmak isteyen F.Bahçe, Oliveira'ya da kancayı taktı ve Real Zaragoza'ya daha cazip bir teklifte bulundu. Teknik direktör Aragones'in de onay vermesi üzerine başlayan bu harekât, Zaragoza tarafından da olumlu karşılandı. G.Saray ise transfer listesinin ilk sırasında yer alan bu futbolcuyu ezeli rakibine kaptırmamak için karşı atağa geçti ve yönetici Haldun Üstünel'i İspanya'ya gönderdi. Şimdi Ricardo Oliveira savaşını hangi tarafın kazanacağı merakla bekleniyor.
 


schumici

schumici

Üye
bence oliveiranın hiç gereği yok alacaksak eto yoksada boşverin ellerine sağlık kardeşim:oke:
 
YsF_90

YsF_90

Üye
    Konu Sahibi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

jojo_va
Cevap
3
Görüntüleme
421
Sarangni
Kingmortall
Cevap
11
Görüntüleme
724
DiaBLoS
Kdr05
Cevap
0
Görüntüleme
363
Kdr05
Kingmortall
  • Kilitli
Cevap
2
Görüntüleme
421
esokmen


Üst Alt