Jose'yi dinle Kaka!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Jose'yi dinle Kaka!


Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'in Sivasspor maçının ardından yaptığı "Kaka'yı istiyorum" açıklaması gündeme bomba gibi düştü. Brezilyalı futbolcudan vazgeçmeyen deneyimli taktisyen, ne kadar ısrarcı olduğunu herkese duyurmuş oldu.

Sezon başında Galatasaray'ın yaptığı teklifi geri çevirerek Real Madrid'de kalan Brezilyalı süperstar, teknik direktör Jose Mourinho'dan formayı almakta bir hayli zorlandı. Geçirdiği sakatlığın ardından form tutmak için çaba harcayan Ricardo Izecson dos Santos Leite bu sezon 5'i lig maçı olmak üzere 9 resmi maçta görev aldı.

Ligde 170 dakika sahada kalan ve fileleri havalandırma başarısı gösteremeyen 30 yaşındaki futbolcu, Kral Kupası ile Devler Ligi'nde 1'er gol attı.

HEDEF DÜNYA KUPASI


2009 yılından bu yana Real Madrid'de top koşturan Kaka, ülkesinde düzenlenecek 2014 Dünya Kupası'nda oynamak için, takımından ayrılmaya sıcak bakmaya başladı. İspanyol ekibinin sezon başında, "Kendine kulüp bul ve geleceğine bak" dediği yıldız oyuncu, "Eğer gerekirse geleceğim konusunda bir çözüm bulurum" cevabını vermişti.

YA GALAXY YA DA...


Brezilya Milli Takımı'nın yeni teknik direktörü Luiz Felipe Scolari'yi etkileyerek Dünya Kupası'nda olmak isteyen Kaka'nın artık tek amacı oynamak! David Beckham'ın takımdan ayrılışının ardından Kaka'ya göz diken LA Galaxy, bu transfer için maliyetten çekinmiyor.

Yaptığı açıklamalarda duygusal davranan Kaka Leite, "Burada kalmaktan memnunum. Antrenmanlarımı sürdürüyorum" sözleriyle İspanya macerasından mutlu olduğunu dile getirse de ayrılık çanları çalıyor.

GALATASARAY, REAL MADRID, TRANSFER, PARA...


Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim ve Yönetim Kurulu Üyesi Abdurrahim Albayrak'ın Real Madrid ile yakın ilişkileri bulunuyor. Geçtiğimiz sezon Hamit Altıntop'un transferinde Galatasaray'a kolaylık sağlayan İspanyol temsilcisi ile Terim göreve geldiğinde de hazırlık karşılaşması yapılmıştı.

Mourinho ve Terim yakınlığı dikkatlerden kaçmazken, Portekizli teknik adamın Kaka isteği karşısında Galatasaray'ın önüne engel koyması beklenmiyor. Futbolcularına hangi takıma gitmesi konusunda destek veren Mourinho, Nuri Şahin'e de Liverpool'da forma giymesi gerektiğini ifade etmişti.

Türkiye'ye sıcak bakmayan Kaka Leite'nin bu inadının kırılması halinde Türk Telekom Arena'nın çimlerinde birbirinden heyecanlı dakikalar yaşanabilir.
 


onurca06

onurca06

Üye
Ocakta gelse de şampiyonlar liginde oynayamayacak bu yüzden gelmesi zor.
 
esokmen

esokmen

Üye
Ben Kaka yerinde olsam gelmem. Avrupada başka büyük kuluplerde oynayabilir bence.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt