Emre Mor savaşı

Sponsorlu Bağlantılar

jojo_va

jojo_va

Üye
    Konu Sahibi
Emre Mor savaşı
Borussia Dortmund’un kiralık göndermeye karar verdiği genç yeteneği kapmak için üç büyükler müthiş bir yarışa girdi. F.Bahçe, Emre'nin menajeriyle İstanbul'da görüştü. Beşiktaş ise "Onu kiralamak istiyoruz" dedi. Dursun Özbek de "Emre'yi biz almalıyız" diye kurmaylarına talimat verdi.

Beşiktaş, F.Bahçe, G.Saray arasında geçmişte çok sayıda transfer savaşı yaşandı. Ancak bu savaşlar hep iki kulüp arasında oldu. Şimdi ise durum farklı. İlk kez üç büyük kulüp aynı futbolcuyu bünyesine katmak için kıyasıya mücadele ediyor. Hedefteki isim Emre Mor'dan başkası değil. Milli futbolcu, sezon başında transfer olduğu Borussia Dortmund'da yeterince forma şansı bulamadı.

Alman kulübü 19 yaşındaki Emre'yi "pişmesi" için kiralık verecek. Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş genç forveti kiralamak için harekete geçti. Üç kulüp, Emre Mor'un menajeri Muzzi Özcan'la görüşme maratonu başlattı. Yaşanan yoğun temaslar nedeniyle yarış her geçen gün kızışıyor.
F.Bahçe İdari Menajeri Hasan Çetinkaya dün Emre Mor'un menajeri Özcan'la İstanbul'da görüştü.

Çetinkaya ve Özcan, Türkiye ile Azerbaycan arasındaki U21 maçını da birlikte izledi. Beşiktaş yöneticisi AhmetÜrkmezgil ise "Emre'yi kiralama durumumuz olabilir, ben sıcak bakıyorum" dedi. Galatasaray Başkanı Dursun Özbek de kurmaylarına "Emre Mor için ne gerekiyorsa yapın" talimatı verdi. Nefes nefese süren transfer savaşını kimin kazanacağı şimdiden büyük merak konusu...

Kaynak:Fotomaç
 


slymn78

Üye
İnş gelmez buraya gitsin bir ispanyaya nasil da gelisir ayni emre colak gibi
 
jojo_va

jojo_va

Üye
    Konu Sahibi
Bencede gelirse harcanır,şuan tüm takımlarımız genelde başarı garantisi sağlayamıyor.
 
Sarangni

Sarangni

Üye
Bu çocuk bu kafa ile giderse çok yol alamaz. Takım oyunu yok, egoistlik diz boyu. Günümüz footboll anlayışında artık bunlara yer yok. Messi, Ronaldo, Neimar gibi yıldızlar bile yüksek top teknik güçlü oyuncular bile takım oyununu oynuyor Emre'nin zihin ve vücüt olarak gelişmesi gerek.

Galaxy Note 3 N9005 LTE cihazımdan Tapatalk Pro ile gönderildi.
 

Benzer Konular

DiaBLoS
Cevap
0
Görüntüleme
338
DiaBLoS
DiaBLoS
Cevap
2
Görüntüleme
404
Baydırman
DiaBLoS
Cevap
0
Görüntüleme
316
DiaBLoS
jojo_va
Cevap
0
Görüntüleme
332
jojo_va


Üst Alt