Joaquin'den Malaga ve G.Saray yorumu

Sponsorlu Bağlantılar

Kdr05

Kdr05

Üye
    Konu Sahibi
Joaquin'den Malaga ve G.Saray yorumu
İspanyol basını bile Fransız hakem Lannoy'u verdiği kararlar nedeniyle ağır eleştirirken, anlamlı tepki B.Dortmund'a ofsayt golle elenen Malagalı Joaquin'den geldi.



İspanyol basını bile Fransız hakem Lannoy'u verdiği kararlar nedeniyle ağır eleştirirken, anlamlı tepki B.Dortmund'a ofsayt golle elenen Malagalı Joaquin'den geldi. İspanyol yıldız, "Biz de, G.Saray da UEFA tarafından sahaya figuran olarak çıkarıldık, yem edildik" dedi

Galatasaray'ın, Real Madrid'i 3-2 yendiği maçı yöneten Fransız hakem Stephane Lannoy ile ekibi, haksız kararlarıyla Avrupa'nın da dikkatini çektiler ve ağır eleştiriler aldılar.

İspanya'da Real Madrid kulübünün resmi yayın organları gibi çalışan Marca ve AS gazeteleri bile Galatasaray'ın hakem hataları ile elendiğini itiraf ettiler. İki gazete de ilk maçta Burak Yılmaz'a verilmeyen penaltıyı hatırlattılar, ayrıca İstanbul'daki ilk golün ofsayt olduğunu, Drogba'ya yapılan hareketin ise penaltıyla cezalandırılması gerektiğini vurguladılar. İspanya'nın en ünlü hakem yorumcusu Ildefonso Urizar Azpitarte da, Pepe'nin, Drogba'ya yaptığı hareketin yüzde yüz penaltı olduğuna işaret etti, "Fransız hakem bu pozisyonda penaltıyı vermekle kalmayıp, Portekizli Pepe'yi kırmızı kartla oyundan atması gerekirdi. Bir anlamda maçın kaderiyle oynadı" yorumunu yaptı.

Real Madrid'in ezeli rakibi Barcelona'ya yakınlığı ile bilinen El Mundodeportivo ve Sport gazeteleri hakem hatalarını ön plana çıkardılar. El Mundodeportivo gazetesi daha da ileriye giderek "Galatasaray, bu sezon sahnelenen ve Real Madrid'in, Şampiyonlar Ligi kupasını mutlaka alacağı yönünde üretilen senaryoya kurban edildi. Her iki maçtaki hakem hataları bunu açıkça gösteriyor" iddiasında bulundu.

"Mafya UEFA"

Şampiyonlar Ligi'nde oynanan diğer maçın son saniyesinde Borussia Dortmund'a, ofsayttan yediği golle elenen İspanyol Malaga da hakem hatalarına isyan etti. Malagalı forvet Joaquin, UEFA'ya sert mesajlar yolladı ve "Küçük takımlar, büyükler önünde yem edildi. Biz de, Galatasaray da, UEFA tarafından sahaya figuran takımlar olarak çıkarıldık. Eğer biz Real Madrid olsaydık, Dortmund'a şu anda elenmemiş olurduk" yorumunu yaptı.

Bu arada Malaga kafilesi, havalimanında büyük bir taraftar topluluğu tarafından karşılanırken, UEFA yoğun tepki aldı. Malagalı taraftarlar, UEFA'yı suçlayıcı sloganlar attı, "Mafya UEFA" diye pankart açtı.
 

Benzer Konular

esokmen
Cevap
1
Görüntüleme
852
esokmen
Kingmortall
Cevap
4
Görüntüleme
2K
esokmen
greenmile
Cevap
13
Görüntüleme
1K
Praetor
arslansem
Cevap
0
Görüntüleme
356
arslansem


Üst Alt