olay asphalt 5 Hd appstore korede bedava sömürün samsung etiket koymadan..

Sponsorlu Bağlantılar

archeuscaine

archeuscaine

Üye
yav arkadaşlar ben normal linke tıkladım site açıldı sonra oyunuda pc ye kies le indirdim ama şimdi kendim kiesi açıyorum appss e bağlanamadı diyo indirdiğim oyun nereye indi bilmiyorum onu manuel olarak telefona atıp çalıştırsam kurulmazmı nasıl yapmak lazım

delacrix

Üye
ben wave 1 e denedim oldu çalşıyor da farkı ne bilmiyorum acıkcası

rapid24

Üye
arkadaşlar geçtiğimiz hafta iphone 4 ve N8 arasında gidip geldim sonra 2sinede el sallayım samsung wave 2 aldım =)
ama ben samsung'a biraz yabancıyım. neyse konuya geleyim.

oyunu koreden kiese yükledim sonra dili Türkçe yaptım.
sonra indirdiklerim menüsünden telefona yükle diyorum. aynen çıkan uyarı şu

yükleme hatası
uygulamayı yüklemek için yeterli hafıza yok. lütfen hafızayı yeteri kadar boşaltın.

anlamadığım telefonun hafızasında birşey yok boş. bütün kayıt yerlerini hafıza kartı olarak da seçmiş durumdayım.
lütfen yardım edin bana.

emre123tulu123

Üye
indiren bir arkadaşımız buraya yükleyip koyabilirmi

ertanemel

Üye
arkadaşlar kies koreye giriyorum al dediğim zaman oturum açmamı istiyo. oturum açarsam tekrar türkiye sayfasına dönüyo. nasıl yapıcaz bi açıklama yaparmısınız.

a.b.d.

Üye
arkadaşlar kies koreye giriyorum al dediğim zaman oturum açmamı istiyo. oturum açarsam tekrar türkiye sayfasına dönüyo. nasıl yapıcaz bi açıklama yaparmısınız.

bendede aynı hatayı verdi

Ne0

Ne0

Üye
aynen bende de.

smoke6666

Üye
    Konu Sahibi
önceden böyle bişey yoktu indirilebiliryordu, şimdi bende denedim oturum acmadan inmiyo..yapıcak tek bir sey var oyunu beleş,para vermeden almak isitiyorsanız koreden bi kullanıcı hesabı almak..üye olurken ülke kısmında koreyi secerseniz bi sorun kalmaz..

akdenizx

akdenizx

Üye
Güzel bir oyun, apps'dan 2.5 lira verip almanızı tavsiye ederim. Spoorf vs işlemleri artık çalışmıyor. O nedenle çok fazla kafa yormayın ! Kolay gelsin

X-7

X-7

Üye
Bir sorum olacak kies'den kore mağazasına girip oyunu indirmek istediğimde oturum açmamı istiyor.Oturum açıncada kore mağazasından bu mail ile alışveriş yapamayacağımı yazıyor.Kore mağazasından üye olmak istiyorum ama oda olmuyor.Nasıl indirdiniz?

doğanbey

Üye
kore artık işi sıkı tutuyor üye olmak için girdim şöyle bi yazı çıktı ( 주민등록번호 ) :allalla: sosyal güvenlik numarası istiyor bence artık bu kadar uğraşana kadar hazır fiyatı düşmüş parasını verip almak, acısını başka türlü çıkarırız nasılsa :turkiye:

yasinn

Üye
beyler deneme sürümü bu değil

efe63can

Üye
bu linki bir ben gormedim

smoke6666

Üye
    Konu Sahibi
artık işe yaramıyo..bosuna ugraşmayın işi cook zorlaştırmışlar..ikamet numarası gibi bişey istiyo..yani korede ikamet etmek lasım indirmek için..indirenlerin yanı kar kaldı.indiremeyenler için üzgünüm..

alperkurucu

Üye
indirdim kurdum denilen yontemler oyun harika. asagidaki linkini werdiğim kiesle yuklemenizi yapabilirsiniz.

ööö1

Üye
tsk ler umarim calisir

fullwar

fullwar

Üye
Asphalt 5'in fiyatı 2.40 zaten. Eğer bedava kalksa bile girin alın, 1 paket sigaradan ucuz. Reklam gibi oldu.

ozeeen

Üye
emegine saglık

tecnocell82

Üye
budur millete beleş bize niye parayla anlamdım... koreden indir sonra türkiye magazandan kur.. koreden cihazı tanımıyo ama tr yi secince tanıyo cihazı kuruyo ... benden bu kadar gerisi size kalmış

eline sağlık

Üst Alt