Okulu Bırakmayı Düşünüyorum, Yardım Maxicep :|

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ekşi Erik

Ekşi Erik

Üye
Okulu bırakan herkes pişman olmuş, düşün, demek ki iyi bir şey değil.

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
arkdaşımın biri okulu bırakmıştıda iki yıl sonra kendi canına kıydı

Astrosman

Astrosman

Üye

ne kadar uğraşsam da yok okul bana göre değil.
derslerim kötü olsa da hayalimde hep üniversite vardı ama işte olmuyor.. her gün sınıftaki abaza, cahil ergenlerle birlikte olmak istemiyorum.
Sınıftakiler yüzünden derste dinlenmiyor zaten bide boşuna bunları çekiyorum. . yemin ederim okuldan eve gelince huzur varmış diyorum. kavga yok, stres yok, hiçbir şey bilmeyen cahil, abazalar yok. zaten doğru dürüst arkadaşımda yok herkes çıkarı olduğu kişiyle konuşuyor. doğrusu onlarla arkadaş olsam da zarardan başka bir şey gelmez.
kafam çok karışık şuanlık notlarımla büyük ihtimal sınıfta kalırım. notlardan kalmazsam da devamsızlıktan kalırım, artık dayanamayıp okuldan kaçıyorum.

liseyi açıktan mı okusam acaba ?
çoğunuz, sonradan pişman olursun okuluna devam et falan diyecek ama inanın
okulun bana zarardan başka bir şeyi yok. hem ailemi de boşuna masrafa sokmam, şuanda web tasarımıyla falan uğraşıyorum 2-3 bir şeyler kazanırım gibi :hmmm
bu arada lise 1'e gidiyorum yaş 15.

:(

sınıf değiştirmeyi ailen le müdüre talep edin

- - - Eklendi - - -

ne kadar uğraşsam da yok okul bana göre değil.
derslerim kötü olsa da hayalimde hep üniversite vardı ama işte olmuyor.. her gün sınıftaki abaza, cahil ergenlerle birlikte olmak istemiyorum.
Sınıftakiler yüzünden derste dinlenmiyor zaten bide boşuna bunları çekiyorum. . yemin ederim okuldan eve gelince huzur varmış diyorum. kavga yok, stres yok, hiçbir şey bilmeyen cahil, abazalar yok. zaten doğru dürüst arkadaşımda yok herkes çıkarı olduğu kişiyle konuşuyor. doğrusu onlarla arkadaş olsam da zarardan başka bir şey gelmez.
kafam çok karışık şuanlık notlarımla büyük ihtimal sınıfta kalırım. notlardan kalmazsam da devamsızlıktan kalırım, artık dayanamayıp okuldan kaçıyorum.

liseyi açıktan mı okusam acaba ?
çoğunuz, sonradan pişman olursun okuluna devam et falan diyecek ama inanın
okulun bana zarardan başka bir şeyi yok. hem ailemi de boşuna masrafa sokmam, şuanda web tasarımıyla falan uğraşıyorum 2-3 bir şeyler kazanırım gibi :hmmm
bu arada lise 1'e gidiyorum yaş 15.

sınıf değiştirmeyi ailen le müdüre talep edin

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Liseyi bitireli 2 sene oldu çok şükür lise bitti amaaa, bir dileğin veya bi arzun olsa bu ne olurdu dersen güzel kardeşim;

Liseyi baştan bi kez daha okumak ama adam gibi okumak isterdim, lanet olası telefonu duvara çarpıp derslere adapte olup liseyi bi kez daha okumak isterdim,

Ben bitirdim bitirmesine ama pişmanım niye mi;

Daha çok çalışmak vardı, daha az çalıştım, daha çok çalışsaydııım, şuan en kötü 2yıllık bir Meslek Yüksek Okulunda okuyor olurdum,

Ama buna bi nokta koymayacağım, 21Şubatta askere gidiyorum, dönmek nasip olursa, tekrardan sınavlara gireceğim ve de o üniversiteye gideceğim kardeşim her ne olursa olsun,

Şunu unutma, sen farklısın ve farklı düşünüyosun, arkadaşlarının hiç birine benzemiyosun, sadece dişini sık dayan, dersi dinleyemiyo musun öğretmenlerinle konuş, müdürle konuş çözüm bulunur elbet ama sakın ama sakın okulu bırakma sakın :nono: Oku kardeşim sabır ve azimle oku hiç değilse liseyi bitir ama pes etme, sana bi dost bi abi tavsiyesi olsun, ama söylediklerim bir kulağından girip diğerinden çıkmasın;

Sık dişini ve dayan, yumruğunu koy masaya ben okuyacam lan okuyacam işte o kadar diyeceksin önce isteyecek sonra da gerçekleştireceksin pişman olma kardeşim; iyi forumlar :)

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Çok iyi düşün karar vermeden önce .
Daha yolun başındasin . Hemen pes etmeyi kendine layık görüyor musun? Bunu kendine sor bakalım .

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Aynen benim durum. Okuldan nefret ediyorum. Gencligini bitiriyor insanin.
18 sene okuyacagina 18 sene calisirsan ev,araba, istedigin herseyin sahibi olursun.
Degil mi?

bir sanatın varmı 60 yaşına gelmiş ömrü boyunca çalışıp yapamayanlar var 18 yıl kendini yırtıp bunları yapacağına fazla değil günde 1 saat oturup ders çalışsan kralını okursun ayrıca okul sadece bilgi öğretmez çok arkadaşın olur farklı ortamlara girersin dikkat ettiysen 30 yaşında okumuş biriyle okumamış birinin arasında çok fark vardır okumuş birinin anlatcak daha çok şeyi vardır. Bu değil sadece gerçekten bazı şeylerin kıymetini bilmiyoruz ben çok haylaz bir öğrenciydim lise 5 senede zar zor bitti devamsızlığı dayardım 19 buçuğa ama çalışsa yapar ama çalışmıyo diye tabir edilen öğrencilerdendik jeton geç düştü ama direkten döndüm kurtardım yoksa şimdi askerdeydim. Okuyanların durumu çok iyi demiyorum okuyup iş bulamayan çok var ama o biraz kişinin kendisinde bitiyor sen şimdi tv'de görüyorsun o kadar atama bekleyen öğretmen var ee gidip öğretmenlik okursan tabi bulamazsın öğretmenlik kötü demiyorum farklı yere çekilmesin ama insan birazda kaderini kendi yaratır.

Elinden gelen pek birşey yoksa gider en fazla 1000 tlye bir iş bulur canın çıkana kadar çalışırsın evin kira olsa vereceğin en az 500 tl bunun elektrik suyu doğalgazı var bilmem nesi var sermaye yapıp bir işyeri açsan vergi vermekten sana birşey kalmaz. Bunları düşünerek hareket etmek lazım büyüklerinize bakın 10 tanesinden dokuzu keşke okusaydım diyordur...

• Beğen
Tepkiler: kullanıcıadları ve Kingmortall
Kingmortall

Kingmortall

Üye

bir sanatın varmı 60 yaşına gelmiş ömrü boyunca çalışıp yapamayanlar var 18 yıl kendini yırtıp bunları yapacağına fazla değil günde 1 saat oturup ders çalışsan kralını okursun ayrıca okul sadece bilgi öğretmez çok arkadaşın olur farklı ortamlara girersin dikkat ettiysen 30 yaşında okumuş biriyle okumamış birinin arasında çok fark vardır okumuş birinin anlatcak daha çok şeyi vardır. Bu değil sadece gerçekten bazı şeylerin kıymetini bilmiyoruz ben çok haylaz bir öğrenciydim lise 5 senede zar zor bitti devamsızlığı dayardım 19 buçuğa ama çalışsa yapar ama çalışmıyo diye tabir edilen öğrencilerdendik jeton geç düştü ama direkten döndüm kurtardım yoksa şimdi askerdeydim. Okuyanların durumu çok iyi demiyorum okuyup iş bulamayan çok var ama o biraz kişinin kendisinde bitiyor sen şimdi tv'de görüyorsun o kadar atama bekleyen öğretmen var ee gidip öğretmenlik okursan tabi bulamazsın öğretmenlik kötü demiyorum farklı yere çekilmesin ama insan birazda kaderini kendi yaratır.

Elinden gelen pek birşey yoksa gider en fazla 1000 tlye bir iş bulur canın çıkana kadar çalışırsın evin kira olsa vereceğin en az 500 tl bunun elektrik suyu doğalgazı var bilmem nesi var sermaye yapıp bir işyeri açsan vergi vermekten sana birşey kalmaz. Bunları düşünerek hareket etmek lazım büyüklerinize bakın 10 tanesinden dokuzu keşke okusaydım diyordur...

çok güzel yazı fabrikada köpek gibi davranıyolar adam adını söylüyemiyo ama emrediyo adamın diploması var

everest22

everest22

Üye
Sana okumuş ile okumamiş bir insani ayni cümlede kullansam heralde bu bile yeterli olur Virgüle dikkat et

Oku Baban Gibi,Eşşek Olma
Oku,Baban Gibi Eşşek Olma

Bir Virgül Bukadar Etki Ediyosa Okul Okumamak İçin Hiçbi Neden Yok :)

- - - Eklendi - - -

arkdaşımın biri okulu bırakmıştıda iki yıl sonra kendi canına kıydı

Nasi Bi ruh Hali Var arkadaşinin Töbe Töbe ALLah Rahmet Eylesin

• Beğen
Tepkiler: HacKLess
Razzers

Razzers

Üye
    Konu Sahibi
tüm yorumlarınız için gerçekten çok teşekkürler..

hepinize katılıyorum ama sınıfa bakıyorum da tek normal kişi yok 4-5 yaşındaki çocuk gibiler. hepsi abaza, iğrenç, kavgacı tipler.
gerçekten bunu kendimi beğendiğim için söylemiyorum.

derslere gelirsek sınıf kötü olduğu zaman inanın insan kendini derslere veremiyor. zaten lise 2'de farklı bi liseye gidicem ama o zamana kadar dayanabileceğimi sanmıyorum.
şuanda da okulda tek başıma takılıyorum ama yinede insanın sinirini bozuyorlar, birisi durduk yere vurur birisi laf atar falan resmen 5 yaş hareketleri..

okulu değiştirmeye gelirsek, yine aynı tiplerle karşılaşmaktan korkuyorum. bende ki bu şansla yine kötü bir sınıfa düşerim eminim
:sopa:

mesela şuanda 1 tane arkadaşım bile yok. benim istediğim takılabileceğim, düzgün bi ortama girmek. böyle giderse halim asosyallikten başka bir şey değil
:ağlarım:

ayrıca bu durumdan ailemin haberi yok.

ConnorKenway

ConnorKenway

Üye
kardeş bende lise 1e gidiyorum kendini bu kadar sıkma o abazalar bizdede var onları yoksay yani sınıfta bi tane bi düzgün erkek yok yoksa kızarla takıl :)

- - - Eklendi - - -

kardeş mesela imam hatipe git orda çok iyi ortam kurarsın

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
gitigin okulda biri birisini buçaklayacak polis soruçtarma açacak mili egitim bakanlıgında görevliler gelecek
müdürle konuşacak disiplim kurlulu toplnacak... ancak o zaman okul düzelir. okulu bırakmaktansa kapıya tekmeyi
vurup müdürün odasına gir konuş anlat en fazla okuldan atılırısn

Razzers

Razzers

Üye
    Konu Sahibi
kardeş bende lise 1e gidiyorum kendini bu kadar sıkma o abazalar bizdede var onları yoksay yani sınıfta bi tane bi düzgün erkek yok yoksa kızarla takıl :)

- - - Eklendi - - -

kardeş mesela imam hatipe git orda çok iyi ortam kurarsın

kızlarla da nereye kadar takılabilirim ki :ehe
ancak sevgilim falan olursa rahat takılabilirim

- - - Eklendi - - -

gitigin okulda biri birisini buçaklayacak polis soruçtarma açacak mili egitim bakanlıgında görevliler gelecek
müdürle konuşacak disiplim kurlulu toplnacak... ancak o zaman okul düzelir. okulu bırakmaktansa kapıya tekmeyi
vurup müdürün odasına gir konuş anlat en fazla okuldan atılırısn

:blink::blink:

Metin MF

Metin MF

Üye
sınıf değiştir?

ConnorKenway

ConnorKenway

Üye
o zaman kardeş rahatsız olduğun herkese dilekçe ver kimseyi takma

everest22

everest22

Üye
Kardeş bence sen birak sende okuma potansiyeli olmadiğini bile burdan anlayabildim,Birak bencede hiç vurma kendini isyana ama sonra bir arkadaşini görüp ne iş yapiyosun dediğinde sen takiliyoz işte abi demekten utanmicaksan birak kendini niye sıkıyosun

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Yalnızlıktan hoşlanıyorsan arkadaşlarını umursama ve yalnız takıl.Ben bütün lise 2'yi öyle geçirmişimdir mesela.Rahatsız ederlersede git müdür, müdür yardımcısı, sınıf öğretmeni ve ya yakın olduğun bir öğretmen kimi buluyorsan şikayet et uzaklaştır kendinden.Sonrası rahat zaten ister istemez kendini derslerine verirsin.Kızlarla yakınlaşmak içinde illa sevgili olman gerekmiyor.Gayet güzel arkadaşta olabilirsin.Hatta şuanki bir çok erkek arkadaşından daha iyi.Tabi bu okulundaki kızların, erkeklerin kafa yapılarına da bağlı.E olmadı sınıf, okul değiştir böyle saçma sapan bir şey yüzünden okul bırakılır mı ? Web tasarımıyla ilgileniyor olabilirsin fakat bırak liseyi bitirmemeyi üniversite bitirmeden istediğini öğren illegal şeyler dışında adam gibi bir iş bulamazsın.Bir kaç sene dişini sıkıp okulunu okuyan adamlar -senden az şey bilseler bile- senden üst konumlara gelirler.Daha sonrada hayatını kendine kızmakla geçirirsin.

Ayrıca şunuda düşünmek lazım annelerimizin, babalarımızın yapamadığını isteyipte yapamadıklarını yapıp rahatça okutuluyorsun böyle bir durumda ben okumayayım o zaman demek gibi bir lüksün yok bence olmamalı yani.

ümran

Üye
arkdaşm ne diyon ya sen bana deseler gel liseyi tekrar oku tekrar okurum .ben şu an üniversiteyi açıktan okuyorum ve hayat çok zor bilmeni isterim .gb lisede çokta iyi bir sınıfta değildim ama gırgır şamata bitirdim .iyi düşün derim. Çok arkadaşım pişman oldu.

Razzers

Razzers

Üye
    Konu Sahibi
haklısınız arkadaşlar, en kısa zamanda ailem ile konuşup kaydımı başka bir okula aldırcam. sizce düz lisesinin ortamı mı daha iyidir yoksa meslek lisesinin mi ?

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
haklısınız arkadaşlar, en kısa zamanda ailem ile konuşup kaydımı başka bir okula aldırcam. sizce düz lisesinin ortamı mı daha iyidir yoksa meslek lisesinin mi ?

Hayattan beklentin ne ne olmak istiyorsun olay burda bitiyor.Eğer dişimi sıkıp ders çalışır, anadolu liselerinde okuyan öğrenciler ile aramdaki farkımı çok çalışıp kapatırım diyorsan üniversite için düz lise daha mantıklı bence.Ama anadolu lisesindeki 1 saat çalışıyorsa sen 2 saat çalışmak zorundasın çünkü öğretmenleriniz, ders anlatım seviyeleriniz her şeyiniz farklı olacak.E daha sonra rahat etmek için bir kaç sene dişini sıkacaksın ama :)

• Beğen
Tepkiler: Razzers
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt