Okulu Bırakmayı Düşünüyorum, Yardım Maxicep :|

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
bu konuda çok haklısın öyle olabiliyorlar ben ilk gittiğim lisedeki arkadaşlarımı çok severdim sınıfta kalınca babam beni başka okula gönderdi okulu sevmeme tek neden sınıfımdaki kız arkadaşımdı kavgalarım çok oldu okulda sonra lise 2'de bölüm seçince şansa o kavgalı sevmediğim çocuklarla aynı sınıfa düştüm kız arkadaşımla da ayrılmıştık aynı sınıfta olunca arkadaş olduk çocuklarla geldiler böyle böyle aynı sınıftayız küslük olmaz falan dediler arkadaş olduk ilk iki sene sorun yoktu ama son sene artık öyle çocuklaştılarki dersle alakaları yok çocuk çocuk hareketler bağırmalar saçma sapan sesler falan çıkarıyorlardu çouk çocuk lakap takıyorlardı garip oyunlar oynuyorlardı durmak istemiyordum aralarında çok soğuttular okuldan sıkılıyordum yanlarında takıldığım tek kişi vardır oysaki mahallemde dersanemde falan en sosyal kişilerdenbiriydim forumda da dikatinizi çekmiştir her bölümde görebilirsiniz beni ama okulda öyle oldum baya sıkıntılı geçti son senem ve çok şükür bitti pek parlak bir öğrencide değildim ama kazandım üniversiteyi hep şehirdışında okumak istemiştim oldu şimdi öyle rahatımki başlarda alışmak zor geldi ama şimdi herşey istediğim gibi.

• Beğen
Tepkiler: Razzers
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt