Okulu Bırakmayı Düşünüyorum, Yardım Maxicep :|

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Razzers

Razzers

Üye
    Konu Sahibi
Okulu Bırakmayı Düşünüyorum, Yardım Maxicep :|

ne kadar uğraşsam da yok okul bana göre değil.
derslerim kötü olsa da hayalimde hep üniversite vardı ama işte olmuyor.. her gün sınıftaki abaza, cahil ergenlerle birlikte olmak istemiyorum.
Sınıftakiler yüzünden derste dinlenmiyor zaten bide boşuna bunları çekiyorum. . yemin ederim okuldan eve gelince huzur varmış diyorum. kavga yok, stres yok, hiçbir şey bilmeyen cahil, abazalar yok. zaten doğru dürüst arkadaşımda yok herkes çıkarı olduğu kişiyle konuşuyor. doğrusu onlarla arkadaş olsam da zarardan başka bir şey gelmez.
kafam çok karışık şuanlık notlarımla büyük ihtimal sınıfta kalırım. notlardan kalmazsam da devamsızlıktan kalırım, artık dayanamayıp okuldan kaçıyorum.

liseyi açıktan mı okusam acaba ?
çoğunuz, sonradan pişman olursun okuluna devam et falan diyecek ama inanın
okulun bana zarardan başka bir şeyi yok. hem ailemi de boşuna masrafa sokmam, şuanda web tasarımıyla falan uğraşıyorum 2-3 bir şeyler kazanırım gibi :hmmm
bu arada lise 1'e gidiyorum yaş 15.

:(

spy ghost

spy ghost

Üye
lise 1 yaş 15 web tasarım ilgi alanı tamam herşey iyi güzel liseyi açıktan okuyacağım dersin sonra ailen boş boş oturmak yok çalış der sonra işten gelirsin yorgun argın nasıl çalışacaksın yaparım deme sakın bunu kaç kişide gördüm olmuyor adamlar çalışamıyor derse , benimde sınıfımda daha çocukluk dönemini tamamlayamamış çocuk, ergen çok var ama umrumda değiller lise 3 .sınıf seneye staj var ben buraya kadar geldim notlarım bu sene iyi gidiyor senin gibi bir kez düşündüm sonra düşündüğüme lanet edip çalışmaya devam ettim derslere , okulu bırakma çok zor durumda kaldıysan velinle okula git sınıf değiştir veya okul nakli ol

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Sosyal birşeyler yap ve kendine iyi alışkanlıklar edinmeye çalış ve Arkadaşlarınla arana mesafe koy.

Ekşi Erik

Ekşi Erik

Üye
"hayalimde hep üniversite vardı ama olmuyor"
lise 1 öğrencisi, yaş 15

şimdi ben burda ne desem bilemedim de bak :D neyse ...

T i B i A M E

T i B i A M E

Üye
ayni sinifta hergün siralar devriliyor o onun kafasina o onun ustune atliyor su siseleri havada patliyor 5dk tenefuste sinif cosuyor ergenlikten cikmamislar son sene hala umurlarinda degil.

• Beğen
Tepkiler: spy ghost
zombaka

zombaka

Üye
sakın yapma ben bıraktıma köpek gıbi pişmanım

burakkk97

Üye
birakmaktansa okulunu degistir disaridan okumak cok buyuk irade ister

MrTech

MrTech

Üye
açıkta hoca ekstra notu yoktur sınıf yada okul değiştir pes etme yoksa hiçbir şey elde edemezsin

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye

ne kadar uğraşsam da yok okul bana göre değil.
derslerim kötü olsa da hayalimde hep üniversite vardı ama işte olmuyor.. her gün sınıftaki abaza, cahil ergenlerle birlikte olmak istemiyorum.
Sınıftakiler yüzünden derste dinlenmiyor zaten bide boşuna bunları çekiyorum. . yemin ederim okuldan eve gelince huzur varmış diyorum. kavga yok, stres yok, hiçbir şey bilmeyen cahil, abazalar yok. zaten doğru dürüst arkadaşımda yok herkes çıkarı olduğu kişiyle konuşuyor. doğrusu onlarla arkadaş olsam da zarardan başka bir şey gelmez.
kafam çok karışık şuanlık notlarımla büyük ihtimal sınıfta kalırım. notlardan kalmazsam da devamsızlıktan kalırım, artık dayanamayıp okuldan kaçıyorum.

liseyi açıktan mı okusam acaba ?
çoğunuz, sonradan pişman olursun okuluna devam et falan diyecek ama inanın
okulun bana zarardan başka bir şeyi yok. hem ailemi de boşuna masrafa sokmam, şuanda web tasarımıyla falan uğraşıyorum 2-3 bir şeyler kazanırım gibi :hmmm
bu arada lise 1'e gidiyorum yaş 15.

:(

Kardeim geleceği düşün sen. ileride kendinden başka hiçbir yardımcın olmayacak sana kimse yardım etmeyecek çünkü herkesin kendi geçim derdi olacak.. ilerde yeni şeyler çıkacak onlardan almak isteyeceksin daha da yükselmek isteyeceksin. ama okuyamadığın için bunların hepsini kaybetmiş olacaksın. ben lise 1 de sorumluluk sınıavlarına kaldım ilk sınavlardan kaldım 2. sınavlarda herşeyin farkına vardım ALLAHA şükür geçtim sonraki yıllarda teşekkür taktir belgesi bile aldım şuan sana lise bir baya zor gelir ilk senen olduğu için. sen en iyisi geleceğini düşün hp aynı konumda olmayacaksın bunu unutma. şuan rahatsın ekmek elden su gölden misali. yani bundan 10-15 yıl sonra kendini hayatın içinde buklacaksın geçim derdi başlayacak oooo bir sürü dert :) sen bir daha düşün bence böyle fikirler verirken anlık düşünme, ömürlük düşün.. :)

Kerim.336

Üye
Sanirim meslektesin.oyle bi sinifta olmak zor ama emin ol okulu birakirsan ilerde surunursun.artik amelemi olursun,sanayide mi calisirsin sen dusun.

esokmen

esokmen

Üye
Sakin oyle bir hata yapma

MrTech

MrTech

Üye
Bak bunları kendinde uygula
+face hesabını dondur
+okulunu yada sınıfını değiştir
+ders planı yap
+düzenli ol
+belediye kursları yada müzik dinle kitap oku
+KAFANADA SUNU SOK "SINIFTAKILERINE UYMIYCAM,ONLARI ŞAH-MAT EDICEM.ONLARI GEÇICEM,ZAFER BENIM OLACAK"

cukuleaks

Üye
Bende bırakmayı düşündüm ama cidden bırakmak çok mantıksız. Yapma kardeşim etme. bi anlık saçma düşüncelerinle hayatın kararmasın. Birde herkes mutlu mutlu ben neden böyleyim olaylarına felanda girme. Herkesin bi derdi var :oke:

• Beğen
Tepkiler: Kingmortall
ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
arkadaşlarına hiç uyma 4 yıl sonra birbirinizin adını bile hatırlamayacaksınız. yani ona göre okuyun kapılmayın arkadaşlık ilişkilerine. önce dersler. :)

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
bak benim okuduğum bölümde de web tasarım var ve üni ortamı lise gibi değilorda da ergenlik dönemini sancılı geçiren ergenzedeler var ama 2-3 sağlam arkadaşın oldumu tamamdır :oke:

Kingmortall

Kingmortall

Üye
okulu bıracakcaksında ne yapacaksın fabrikada eşşek gibi çalışacaksın 12 saat hergün kesintisiz ay sonunda aldıgın para 720 tl fabrikada köpek gibi davranıyolar insana 2 3 bişey vereyim diyosun ama okumalısın en azından liseyi bitir üniversiteye git az iş yaparsın masa başı oturursun bi gezersin ayrlık 3 4 binlira cebinde şimdi ailene yük oluyor gibi hissetme kendini ailene söyledinmi bu olayı okulu bırakmak istiyorum diye eğer bırak olum derlerse şüpe ederim aha ben bıraktım fabrikaya girdim köpek gibi pişman oldum 2 3 ay sonrada askere gidiyorum tekrar alsalar okula okurum abi burslu yatılı okurum ama yinede okurum

corchy

corchy

Üye
Iş,dershane,müzik hepsini bir arada yürütüyorum. şu an üniversiteye gitmem gerekirken lisedeyim. Diyeceğim o ki pişmanim. Okulu birakma. Emin ol çaliştiğin zaman daha pis ve 40 yaşinda ergen çikarci insanlar göreceksin. Söylemedi deme.

semihguney

semihguney

Üye
ilk sene notlar genelde çok kötü olur , kalacak kadar kötü olur ama daha başındasın bunu unutma , ders çalışma isteği olmayabilir hatta sınavdan bir gün önce bile çalışmak istemeyeceksin belki ama biraz dişini sık toparlarsın kendini,öyle yada böyle gececeksin merak etme , derslere vermeye çalış kendini ,sınıfla uyum problemi yaşıyorsun en azından bi tane arkadaş edin birşeyler paylaş onunla , mutlaka vardır aklı başında olan biri ön yargılı davranma ve sıcakkanlı şekilde konuş, muhabbet et . Yalnız olma en azından ve diğerlerine aldırma , pişman olacağın birşey yapmadan atlat liseyi gerisi çok güzel olur. Inşallah güzel bi hayatın olur

DeEenzameMan

DeEenzameMan

Üye
Aynen benim durum. Okuldan nefret ediyorum. Gencligini bitiriyor insanin.
18 sene okuyacagina 18 sene calisirsan ev,araba, istedigin herseyin sahibi olursun.
Degil mi?

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
imkan varsa sınıfını yoksa okulunu değiş yoksa bırakırsan coook pişman olursun benden demesi

- - - Eklendi - - -

18 sene itin köpeğin emri altında çalışmak var bide rahat , daha fazla maaşla devlette çalışmak var orasınıda düşün

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt