anılbaran
Üye
-
Konu Sahibi
-
açıklise vardaha önce sınıfta kaldın mı?
Anıl abiden beklemem
liseye geçince kendinden beklemediğin şeyleri yapıcaksın neydim ne oldum diyeceksin(büyük ihtimal bkz: ben )
ben ilköğretimde çok başarılydım bulunduğum ilin en iyi okullarından birinde okuyorum ve okulun tavan puanına çok yakın bir puanla girmiştim ama şu an durum berbat bende 7 tane zayıfım vardı çok sükür 3ünü kurtardım son 4 tane kaldı onları da bir kurtarırsam...
düşümüyom derken düşünüyor musun yoksa düşünmüyor musun?
senin yaş kaç ?
ben ilköğretimde çok başarılydım bulunduğum ilin en iyi okullarından birinde okuyorum ve okulun tavan puanına çok yakın bir puanla girmiştim ama şu an durum berbat bende 7 tane zayıfım vardı çok sükür 3ünü kurtardım son 4 tane kaldı onları da bir kurtarırsam...
o zaman yapacağın bir tek şey var hemen interneti kapatıp ders çalışmaya başla
benim hiç zayıf gelmeme ihtimali var ama ortalama tutmuyor sorun bu işte. Lise 1 de kalmıştım. Normalde Lise 3 olmam lazım . Şuan lise 2 deyim 1995 dogumluyum. Yani hiç zayıfım yok ve ortalama tutmuyor bu kadar lanet bi egitim sistemimiz var işte
fayda etmeyecek dostum çok zor geçti artık son 2 sınav zaten ondanda iyi bi not alsam bile yetmiyor napalım bizim de kaderimiz böylemiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?